Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Έχω στην κατοχή μου ένα ρούτερ LinkSys AG241v2 ενσύρματο μόνο, και ένα ρουτερ απο την Wind, το Gennet Oxygen Wireless. Έχω βάλει το LinkSys στην γραμμή, σεταρισμένο κανονικά κλπ. Έβαλα μετά το Gennet να παίρνει μόνο ρεύμα και μπήκα με καλώδιο και έκλεισα to DHCP. Εκεί που λέει ''Δεδομένα'' και ''WiFi2'' ήταν τσεκαρισμένα και τα έκλεισα. Έπειτα σύνδεσα με καλώδιο το LinkSys & Gennet μεταξύ τους. Τα αποτελέσματα είναι: Οι υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι με καλώδιο είναι κομπλέ. Το πρόβλημα είναι όμως, ότι ενώ στο κινητό έχω ασύρματο internet, στο λαπτοπ δεν μπαίνει με τίποτα. Όταν το λάπτοπ το συνδέσω με καλώδιο μπαίνει. Ασύρματα όμως όχι. Ξαναγύρισα στο Gennet και άνοιξα το WiFi2 όπως φαίνεται στην πιο πάνω εικόνα. Με αυτόν τρόπο το λαπτοπ συνδέεται στο ασύρματο δίκτυο, αλλά δεν μπαίνει ιντερνετ! Αυτή η επιλογή πως πρέπει να είναι τελικά; Ανοιχτή ή Κλειστή. Να σημειώσω ότι το κινητό μπαίνει κανονικά ιντερνετ, ανεξάρτητα από τον ήταν η εν λόγο επιλογή ενεργή ή όχι
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 350 εμφανίσεις θέματος και καμία απάντηση. Τελικά είμαι ο μόνος που του έχει κάτσει τέτοια δυσλειτουργία; Κάποια γνώμη, κάποια κατεύθυνση; Κάποια προτροπή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα