Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ξεκίνησα να διαβάζω τη συγκεκριμένη γλώσσα και να πειραματίζομαι σε αυτή χρησιμοποιώντας το Visual Studio 2013. Πάω να τρέξω αυτό τον απλό κώδικα και παρόλο που δεν έχει συντακτικά λάθη και γίνεται build επιτυχώς, όταν πάω να το τρέξω μου επιστρέφει κωδικό σφάλματος 259(0x103). Μπορείτε να με βοηθήσετε να το λύσω; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;

namespace ConsoleApplication3
{
    class Program
    {
        static void Main(string[] args)
        {
            int i, j;
            i = 17;
            j = 5;
            float f = (float)i / (float)j;
            Console.WriteLine(f);
        }
    }
}
Δημοσ.

Εγώ πάντως που το έτρεξα σε VS2010 (αν και δεν νομίζω πως παίζει ρόλο) δεν μου έβγαλε σφάλμα. Μου  εκτύπωσε κανονικά 3,4.

Αν και θα προτιμούσα την Console.WriteLine(f) να την αντικαταστούσες με Console.WriteLine("{0:F}",f); 

Δημοσ.

Θα το κάνω και θα το ξανατρέξω.

Τελικά πάλι επιστρέφει το ίδιο σφάλμα

Συγκεκριμένα μου βγάζει αυτά:

The thread 0xcfc has exited with code 259 (0x103).
'ConsoleApplication4.vshost.exe' (CLR v4.0.30319: ConsoleApplication4.vshost.exe): Loaded 'c:\users\loukas\documents\visual studio 2013\Projects\ConsoleApplication4\ConsoleApplication4\bin\Debug\ConsoleApplication4.exe'. Symbols loaded.
The thread 0x181c has exited with code 259 (0x103).
The thread 0x195c has exited with code 259 (0x103).
The program '[7064] ConsoleApplication4.vshost.exe: Program Trace' has exited with code 0 (0x0).
The program '[7064] ConsoleApplication4.vshost.exe' has exited with code 0 (0x0).
Δημοσ.

Είναι console application. Μπες μέσα στον φάκελο που έχεις το project βρες τον φάκελο Bin/Debug μετά με κρατημένο το shift και right click πάνω στον φάκελο Debug και επιλέγεις το Open Command Window here. Στο command prompt γράφεις το όνομα του exe και enter.

Το κείμενο με το κόκκινο σημαίνει ότι τελείωσε η εκτέλεση.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι console application. Μπες μέσα στον φάκελο που έχεις το project βρες τον φάκελο Bin/Debug μετά με κρατημένο το shift και right click πάνω στον φάκελο Debug και επιλέγεις το Open Command Window here. Στο command prompt γράφεις το όνομα του exe και enter.

Το κείμενο με το κόκκινο σημαίνει ότι τελείωσε η εκτέλεση.

Έτρεξε κανονικά. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Και εσάς παιδιά από πάνω :)

• Like 1
Δημοσ.

Πρόσθεσε μια γραμμή στο τέλος Console.ReadLine(); για να μην το κάνεις με τον τρόπο του nucleus.

Δούλεψε. Ευχαριστώ πολύ :)

Δημοσ.

μετά το Console.writeLine() δοκίμασε να βάλεις ένα Console.Input(ή οπως είναι τελος πάντων το input στη c# ) λογικά εκετελείται κ τερματίζεται κατευθείαν γιατί δεν περιμένει κάποιο input...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...