Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μου εμφανίζει κάποια μυνήματα που λέει APPCRASH.Σχεδόν σε κάθε εφαρμογή που πάω να ανοίξω μου το βγάζει αυτό.Του έκανα format και το πρόβλημα παραμένει.Από browsers μόνο τον Internet Explorer μπορώ να χρησιμοποιήσω.Νομίζω ότι είναι πρόβλημα hardware.Έτρεξα κάποια memtests για την μνήμη αλλά δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα.Επίσης, έτρεξα και κάποια health tests για τους δίσκους και πάλι δεν μου εμφάνησε κάποιο πρόβλημα.Καμιά ιδέα για το τί μπορεί να συμβαίνει?
Aspartame Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δοκίμασε το HDSentinel και έλεγξε την υγεία του δίσκου.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δοκίμασε το HDSentinel και έλεγξε την υγεία του δίσκου. Το έβαλα και μου βγάζει 100% health και 97% στους 2 σκληρούς.
orion1986 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 οι δισκοι δεν εχουν θεμα λοιπον . το κουτι ελπιζω πως το χεις καθαρο απο σκονες ε? επεξεργαστη με αλλαγμενη παστα
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 οι δισκοι δεν εχουν θεμα λοιπον . το κουτι ελπιζω πως το χεις καθαρο απο σκονες ε? επεξεργαστη με αλλαγμενη παστα Ναι κομπλέ, μήπως είναι η μνήμη?
mpompo13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Αν και σε ενότητα windows προτείνω να βάλεις ένα linux live cd πχ ubuntu και να δεις εάν δουλεύει σωστά.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Για κάποιο λόγο έφτιαξε μόνο του.Απλά τώρα δεν κάνει restart.Τα APPCRASH συνεχίζουν.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 αν έχεις 2 στικ μνήμης,αφαιρείς το ένα και τρέχεις BOOTABLE memtest για τουλάχιστον 2-3 ώρες ΕΙΤΕ μέχρι να σου εμφανίσει error. Αν το πρώτο stick είναι καθαρό,δοκιμάσεις το δεύτερο-τρίτο κλπ κλπ.
harislinuxos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό 99,9999999999999999999% είναι πρόβλημα των Windows. Εφ' όσων λες πως έχεις κάνει format, άρα το πιο πιθανό είναι το ότι τα Windows που εγκατέστησες είναι προβληματικά. Αν κατέβασες πειρατικά, τότε βρες ένα άλλο .iso και να το γράψεις σε δίσκο και να το εγκαταστήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα