Iris_89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Έχω ένα Macbook Pro mid 2010 με Os X Lion 10.7.4 και με Win7. Να τονίσω πως δεν είναι δικό μου και δεν έχω ιδέα από Mac. Το πρόβλημα είναι πως ξαφνικά bootάρει μόνο σε Mac αντί να βγάζει την οθόνη επιλογής λειτουργικού στην εκκίνηση. Απ' ότι μου είπε η κοπέλα που το έχει, το έκανε τελείως ξαφνικά. Απ' ότι βλέπω, στις επιλογές startup disc βλέπει μόνο τον Macintosh και όχι το partition με τα Windows. Τα αρχεία των Win υπάρχουν όμως στο σύστημα. Τι μπορώ να κάνω? Χρειάζεται κάποια ενεργοποίηση πάλι των Windows ή πρέπει να τα ξαναπεράσω? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Πατάμε το αλτ οπτιον key πριν βγει το μήλο ... Για να βγει ο bootloader κάποια αλλαγή θα έγινε στο startup disk Αλλα αφού μπουν άρει σε μακ δεν έχει θέμα System prefs > startup disk βλέπουμε αν υπαρχει το win partition Επίσης κάνουμε ρεσετ SMC βλ αππλε σαπορτ Kai nvram ( alt cmd P R πατημενα πριν το μήλο μέχρι να ακούσουμε το μπονγκ δυο φορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Στο startup disc δεν υπάρχει το win partition. Αν αναβαθμίσω το VMware fusion, γιατί διάβασα πως αν αναβαθμιστεί, τότε θα λειτουργήσει κανονικά. Το μακ μπαίνει στα windows όταν πατάω το αλτ πατημένο στην εκκίνηση και διαλέγω το λειτουργικό. Εγώ όμως θέλω να μπαίνει κατευθείαν στα windows. Το θέμα είναι πως στο startup disc δεν φαίνεται το windows partition... Any ideas?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Φίλε μου, με όλο τον σεβασμό, πες στον ιδιοκτήτη του μηχανήματος ότι δε παίρνει κανείς Mac για να τρέχει Windows !. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ, μου έλυσες το πρόβλημα. Άλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Και βέβαια σου το έλυσα, απορώ πως δεν το βλέπεις ..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δοκίμασε να το αναβαθμίσεις το vmware εφόσον αναφέρθηκε κάπου δε χάνεις κάτι δες και τις προτάσεις που αναφέρονται από spyrmac αν και δε νομίζω να επωφεληθείς για να bootαρει αμεσα σε windows μοναχα το refit μου έρχετα στο μυαλό αλλά εσύ λες δε βλέπει καν το partition πιθανολογώ πέρασμα ξανά αφού κρατηθούν τα όποια αντίγραφα φυσικά! μη ξεχναμε να αντιγραψουμε τα αρχεια μας! ο ενας στους τρεις παιρνει για να βαλει windows, εταιριες το εμπιστευονται για αξιοπιστια και σταθεροτητα αλλα τα προγραμματα που τρεχουν ειναι μονο για win οποτε βαζουν τα win πανω εγω τα τρεχω παραλληλα καπου καπου οταν χρειαζομαι, καλως η κακως το win δε το γλυτωνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί ενώ με boot+alt μπορεί να μπει στα windows ενώ όταν πάω στο startup disc δεν εμφανίζει το partition? Σε αυτό δεν μπορώ να βγάλω άκρη... Αν κάνω reset στην Pram θα πάει κάτι στραβά, έχει πιθανότητα να φτιάξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ όλους, αλλά τελικά το έφτιαξα με πολύ απλό τρόπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ όλους, αλλά τελικά το έφτιαξα με πολύ απλό τρόπο Και κάποια στιγμή καλό θα ήταν να αφήσεις τα τουπέ και τους εγωισμούς και να μάθεις να μοιράζεσαι τις λύσεις μπας και βοηθηθεί και κάνα άλλο παιδί αν του τύχει παρόμοιο πρόβλημα και τύχει να διαβάζει το thread σου... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Και κάποια στιγμή θα πρέπει να σέβεσαι τον όποιο συνομιλητή σου, από τη στιγμή που δεν σου έχει δώσει προσωπικά κανένα δικαίωμα για τέτοια συμπεριφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Και κάποια στιγμή θα πρέπει να σέβεσαι τον όποιο συνομιλητή σου, από τη στιγμή που δεν σου έχει δώσει προσωπικά κανένα δικαίωμα για τέτοια συμπεριφορά. Δε με ενδιαφέρει καθόλου το αν μου έδωσες το λόγο ή όχι. Είσαι σε ένα φόρουμ που απευθύνεται σε όλους. Με ενδιαφέρει το να είμαι σε ένα φόρουμ που να μπορώ να βοηθάω και να βοηθιέμαι ανταλλάζοντας απόψεις και προσφέροντας σε μια κοινότητα. Και κάτι άλλο, ο σεβασμός κερδίζεται δεν απαιτείται. Από εμένα δε πρόκειται να τον κερδίσεις πάντως με τέτοιο τουπέ. Αντί να κάτσεις να μου απαντήσεις για να μου την πείς, θα μπορούσες να αφιερώσεις τον ίδιο χρόνο αποδοτικά και παραγωγικά για να βοηθήσεις και να προσφέρεις (αποστομώνοντάς κι ακυρώνοντας αυτό που έγραψα), αλλά δεν. Λυπάμαι πολύ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ όλους, αλλά τελικά το έφτιαξα με πολύ απλό τρόπο Μπορείς να μας μας μας πεις τον τρόπο ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Στο δικό μου Mac, όταν εγκατέστησα το Paragon NTFS, χάθηκε ο Windows δίσκος από τις επιλογές του Startup Disk στο System Preferences. Αντί αυτού, μπορώ να επιλέξω να κάνει reboot στα Windows μέσα από τις επιλογές του Paragon NTFS. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα