Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με λιγα λογια προ εβδομαδας πηρα απο τον οτε καινουργιο ρουτερ μιας και το παλιο εκανε αποσυνδεσεις.Με το νεο δεν ειχα καποιο θεμα και αποφασισα να παρω τηλεφωνο να μου ξαναναεβασουν την ταχυτητα απο 10 στα 16 που ειναι το μεγιστο για την περιοχη μου.Χθες ολη μερα ηταν μια χαρα σταθεροτατο (επεσε και το ping στα online games απο 90+ στα 60).Σημερα ομως δεν μπορει να συγχρονισει σταθερα σε μια ταχυτητα και κανει επανεκκινησεις απο το πρωι καθε 5 λεπτα με 10 μαξ.

Το ρουτερ ειναι το zte του οτε με εκδοση 1,1,7.Καποια βοηθεια? Γιατι αν παρω τηλεφωνο στον οτε θα μου ξανακατεβασουν την ταχυτητα ενω ειμαι σιγουρος πως δεν φταιει αυτο γιατι θα ειχα προβλημα απο εχθες (να προσθεσω οτι οι δυο γειτονες μου εχουν ακριβως το ιδιο ρουτερ και ποιανουν φουλ ταχυτητα)

Δημοσ.

Δώσε,μου στατιστικά γραμμής ρούτερ,για να σε βοηθήσω,κάνε και ένα speedtest.net,να δούμε με πόσο ποιάνει η γραμμή σου.

Εικόνα ρούτερ zte,για εγκατάσταση

https://www.ote.gr/web/guest/help-and-support/internet/adsl/-/support/article/1034896

Κατέβασε,και ένα αρχείο από εδώ,1 GB,να δεις σε πόση ώρα κατεβαίνει.

http://speedtest.ftp.otenet.gr/

H περιοχή,σου πόσα μέτρα είναι από τον Οτε, το σπίτι σου;Ποιά,είναι η περιοχή σου;.

Να,τους ζητήσεις να σου αυξήσουνε το SNR MARGIN,για να μην έχει αποσυνδέσεις στην γραμμή ποτέ,θα συγχρονίζεις γύρω στα 11 mbps.

Άμα,είναι χαμηλό το SNR,MARGIN,μπορεί να είναι ποιό μεγάλη η ταχύτητα,αλλά θα έχει συχνές αποσυνδέσεις.

Με 11mbps,θα είναι μια χαρά η ταχύτητα,σου,και θα κατεβάζεις γρήγορα download,και θα βλέπεις και hd 1080 p,και 720 hd,άνετα στο youtube.Λογικά πρέπει να έχεις εως 24 mbps adsl,από τον Οτε.

Είσαι μια χαρά,υπάρχουνε,και χειρότερες ταχύτητες που πιάνουνε ακόμα και στην Αθήνα και 4 mbps.

Τηλεφώνησε,στο 13888,στον Οτε,για να σε βοηθήσουνε.Δοκίμασε,και στην κεντρική πρίζα τηλεφώνου,να βάλεις το ρούτερ,χωρίς φίλτρο splitter, να δεις με πόσο συγχρονίζει η γραμμή σου.Πόσες πρίζες τηλεφώνου έχεις,στο σπίτι σου;Καλό,είναι να δοκιμάσεις σε όλες τις πρίζες τηλεφώνου,να δεις πόσο συγχρονίζει η γραμμή σου στο ίντερνετ χωρίς splitter.Το splitter,να το βάζεις,δίπλα στην πρίζα τηλεφώνου,για να μην ακούγονται παράσιτα,να ακούγεται καθαρά ο ήχος.Γιατί χωρίς,την σύνδεση φίλτρου,θα ακούγονται παράσιτα,στον ήχο.Δοκίμασε,και όταν πέρνεις τηλέφωνο,να δεις άμα είναι σταθερή η ταχύτητα με το ίντερνετ ή άμα πέφτει το ίντερνετ.

Αποσυνδέσεις ,μπορεί να έχεις,επειδή κάποια συσκευή,στην τηλεφωνική πρίζα να έχει χαλάσει π.χ φίλτρο splitter,ή τηλέφωνο.

Δοκίμασε,αυτά που σου είπα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...