Gunix Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα σας. Θέλω να αγοράσω το iPad Air ή το iPad 4th. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω. Αν αγοράσω πχ το iPad 4th πως θα προσέξω ότι αν είναι το iPad 4th και όχι το κάποιο προϊγουμενο? Τέλος πήγα στο public για να δω πως είναι το iPad Air και αυτός είχε το iPad το παλιό design και μου έλεγε ότι είναι το Air. Ελέος να σε κοροϊδεύουν. ΕΛΕΟΣ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας. Θέλω να αγοράσω το iPad Air ή το iPad 4th. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω. Αν αγοράσω πχ το iPad 4th πως θα προσέξω ότι αν είναι το iPad 4th και όχι το κάποιο προϊγουμενο? Τέλος πήγα στο public για να δω πως είναι το iPad Air και αυτός είχε το iPad το παλιό design και μου έλεγε ότι είναι το Air. Ελέος να σε κοροϊδεύουν. ΕΛΕΟΣ!!!! Υπαρχει το ipad air 2(εδω και κατι μηνες-φετινο) και το ipad air που ειναι το περσινο. Μηπως εχουν το περσινο,ipad air,γιατι το 4th,ειναι προπερσινο μοντελο και δε νομιζω να πουλιεται σε καποιο φυσικο καταστημα? Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Οπως και να εχει, να παρεις το air κι οχι το 4th gen. Μικροτερο, ελαφρυτερο, ελαφρως καλυτερη αυτονομια + υπολοιπα χαρακτηριστικα. Το 4 εχει παλιωσει πλεον. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2014 από MiDi_MiLiZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 παρε το ipad air 2 το καλυτερο ταμπλετοφωνο της αγορας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Αν σε παίρνει οικονομικά το air 2 είναι μονόδρομος σε iPad. Έχει 3 βασικότατο πλεονεκτήματα έναντι όλων των υπολοίπων iPad. 1.A8X CPU + Πολύ βελτιωμένη GPU 2. 2 gb ram 3. Η οθόνη αρκετά βελτιωμένη με αντανακλαστική ιδιότητα. Τα 2 πρώτα συμβάλουν σε βελτιωμένες επιδόσεις,απόκριση,multitasking. Τα πάντα τρέχουν πιο γρήγορα και ομαλά. Το τρίτο περιττό να αναφέρω ότι είναι πολύ σημαντικό διότι παρέχει πιο ξεκούραστη και άνετη θέαση σε οτιδήποτε κανείς είτε διάβασμα είτε να βλέπεις ταινία η YouTube. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gunix Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Πως θα καταλαβω οτι ειναι το ipad air 2 και οχι το ipad air 1? Χωρις απο τα χαρακτηρηστικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athens44 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 να ρωτήσω και εγώ κάτι? πως ακριβώς λέγονται τα μοντέλα του ipad air2(εκδόσεις 64GB και σε space Grey color-black μπροστά) και αναλόγως αν είναι wi-fi και Wi-Fi + Cellular Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 εχει παρα πολλα βιντεο στο yt για τις διαφορες. μια διαφορα που κανει μπαμ ειναι οτι το air 2 εχει λιγες και χοντρες τρυπες για ηχεια ενω το air 1 εχει πολλες και μικρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Από έξω από τη συσκευασία δεν το καταλαβαίνεις,διότι γράφει σκέτο air. Ένας τρόπος να ξεχωρίσεις είναι από το χρώμα πχ σε gold-σαμπανε βγαίνει μόνο στο air 2. Εγώ σε μαγαζί με Apple μόνο προϊόντα έτσι σύγκρινα το air με το air 2 μιας και στην έκθεση είχαν μόνο το gold-σαμπανε σε επίδειξη για το κοινό. Δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσεις αγορά το air 2 και να σου δώσουν το air. Τώρα κωδικούς διαφορες δεν ξέρω μιας και δεν είχα το air πριν. Sent from my iPad using Insomnia Δες εδω καλύτερα. https://rehmann.co/blog/?p=722 Σε εμένα πχ είναι Α1566 σε gold-σαμπανε χρώμα. Sent from my iPad using Insomnia Και εδω εξίσου http://support.apple.com/en-us/HT201471 Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Βασική διαφορά είναι ότι το air έχει απλό home button ενώ το air 2 έχει touch id 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 παρε το ipad air 2 το καλυτερο ταμπλετοφωνο της αγορας κάνει και τηλεφωνικές κλήσεις ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 κάνει και τηλεφωνικές κλήσεις ??? οχι αλλα βαζεις ραδιο-φωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 οχι αλλα βαζεις ραδιο-φωνο μεσω internet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 οχι αλλα βαζεις ραδιο-φωνο άρα δεν είναι ταμπλετοφωνο αγαπητέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 ενταξη μια κουβεντα ειπα ας ελπισουμε να βαλουνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα