Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα συμφορουμίτες.

Έχω το εξής θεματάκι, που απ΄ότι βλέπω το έχουν αρκετοί και σε win 8/8.1 αλλά και σε 7άρια.

Όταν χρειαστεί να ανοίξω, στο σύστημα της υπογραφής, το Devices & Printers "κρεμάει" για κάνα δίλεπτο.

Γενικότερα δεν αργεί σε τίποτε άλλο τόσο ο υπολογιστής.

Ψάχνοντας το θέμα ανακάλυψα ότι μια λύση που βοήθησε πολλούς είναι να βάλουν το Bluetooth Service σε Automatic mode όπως δείχνει και το παρακάτω βίντεο:

Εγώ τέτοιο service δυστυχώς δεν έχω.

Μια δεύτερη απάντηση που βρήκα είναι ότι κάνει conflict και καθυστερεί ο driver της Realtek για τον ήχο.

Έχω εγκαταστήσει τον τελευταίο driver αλλά δεν είδα αλλαγή.

Μήπως έχετε κάποια πρόταση;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε μου. Εγώ στο σύστημα της υπογραφής, με το ίδιο λειτουργικό με εσένα, δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.

Κάνει περίπου τρία δευτερόλεπτα να ανοίξει και απλά καθυστερεί, δεν "κρεμάει". Όταν λες ότι κρεμάει εννοείς πως δεν αποκρίνεται;

• Like 1
Δημοσ.

Στο βιντεο σου λεει για το bluetooth support service που ειναι στο auto by default. Αν δεν ηταν δε θα μπορουσες να κανεις εξαγωγη και στα usb στκακια σου. Αν δεν ειναι καντο start

κανε αυτο και στο τελος τρεξε ενα sfc /scannow

http://www.winhelponline.com/blog/fix-devices-and-printers-completely-empty-windows-7/

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα φίλε μου. Εγώ στο σύστημα της υπογραφής, με το ίδιο λειτουργικό με εσένα, δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.

Κάνει περίπου τρία δευτερόλεπτα να ανοίξει και απλά καθυστερεί, δεν "κρεμάει". Όταν λες ότι κρεμάει εννοείς πως δεν αποκρίνεται;

Καλημέρα, δεν εννοώ δεν αποκρίνεται, εννοώ αργεί περίπου 1 με 2 λεπτά που το βρίσκω υπερβολικό.

Στο βιντεο σου λεει για το bluetooth support service που ειναι στο auto by default. Αν δεν ηταν δε θα μπορουσες να κανεις εξαγωγη και στα usb στκακια σου. Αν δεν ειναι καντο start

κανε αυτο και στο τελος τρεξε ενα sfc /scannow

http://www.winhelponline.com/blog/fix-devices-and-printers-completely-empty-windows-7/

Απ' ότι βλέπω στο λινκ, είναι για win7 και για την περίπτωση που βγάζει κενό στο devices.

Σε μένα αργεί αλλά τελικά τα εμφανίζει κανονικά.

Όσο για το bluetooth support service σε μένα δεν εμφανίζεται καθόλου τέτοια ή παρόμοιας ονομασίας υπηρεσια στο services.msc

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Φαίνεται ωραίο αλλά και πάλι είναι για 

• Windows 7
  • Windows 7 Service Pack 1 (SP1)
  • Windows Server 2008 R2
  • Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1)

Εγώ έχω Windows 8.1

Δημοσ.

Αυτα ολα που σου εγραψα ισχυουν και για τα 2 λειτουργικα. Αν δε σου εμφανιζει αυτο το service εχεις corrupted windows φιλε.

Δημοσ.

Update (κουφό): 

Πρίν από ημέρες έκανα update στον driver της Realtek για τον ήχο, χωρίς όμως και πάλι να δω κάποια διαφορά.

Σήμερα στο άσχετο μου βγάζουν τα windows ειδοποιήσει να κάνω restart για να κάνει repair σε driver.

Κάνω το restart, τέλος το πρόβλημα με το άνοιγμα devices & printers.

Πλέον ανοίγει, αέρα...

Άβυσσος η ψυχή του H/Y...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...