Joshua21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα . Ειμαι φοιτητης στα γιαννενα .Νοικιαζω ενα σπιτι... Μια και είπες Γιάννενα θυμήθηκα μια φίλη που σπούδαζε εκεί και είχε νοικιάσει το ισόγειο διόρωφης οικίας(πάνω έμεναν οι ιδιοκτήτες). Οι λογαριασμοί ρεύματος έρχονταν σχετικά τσιμπημένοι, μέχρι που έφερε ηλεκτρολόγο ο οποίος βρήκε ότι οι πρίζες στο κλιμακοστάσιο πάνω και κάτω έπαιρναν ρεύμα από το ρολόι του ισογείου. Σε αυτές τις πρίζες είχε η σπιτονοικοκυρά το πλυντήριο της, τον καταψύκτη της, καθώς επίσης και το ατμοσίδερο. Ρε μπας και νοίκιασες το ίδιο σπίτι? 1
Backpacker Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Είναι όντως τσιμπημένοι κατά πολύ για τέτοιο σπίτι. Κάνε αύριο το μεσημέρι αυτό που σου είπαν τα παιδιά...κλείσε όλες τις συσκευές σου (όλα όμως ακομα και τηλεορασεις και τέτοια τελείως όχι στην αναμονή) και δες αν γυρνάει το ρολόι.
gdriver Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Όταν ήμουν φοιτητής υπήρχε ακόμη η κλιμακωτή χρέωση της ΔΕΗ. Ενώ ο ιδιοκτήτης μου είχε πεί ότι ήμουν αυτόνομος, τελικά μου φανέρωσε ότι παίρνει ρεύμα από το δικό μου κ ο επάνω όροφος ο οποίος έχει δεύτερο μετρητή, κι αυτός απλά αφαιρούσε τις ΚWh. Έλα μου ντε που άλλο είναι να καταναλώνει μια οικία από μόνη της 1300 ΚWh και άλλο να γίνεται από δύο. Εκτός ότι με έκλεβε στο μέτρημα κ μου χρέωνε το πάγιο όλο δικό μου, ξέφευγε ΠΑΝΤΑ στην τρίτη κλίμακα το σπίτι και στο τέλος του είπα ή παίρνεις από άλλο διαμέρισμα κ μου δίνεις τα λεφτά μου πίσω ή σου κάνω καταγγελία. Εγώ πιστεύω πως αν βγάλεις τις συσκευές σου σε ώρα που έχουν κόσμο τα άλλα σπίτια, θα δεις το ρολόι σου να γυρνάει επειδή κάποιος σου παίρνει ρεύμα. Καταγγελία στη ΔΕΗ κατευθείαν αν δεις τίποτα τέτοιο. σου είπε κατάμουτρα πως έπαιρνε ρεύμα από σένα άλλο σπίτι; τί έκανες τελικώς ; λύθηκε το θέμα τουλάχιστον ;
NikosKallithea Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Σε παλιες οικογενειακές οικοδομές επιτρεπόταν να πάρεις ρεύμα απο τον μετρητή κάποιου διαμερίσματος για τον φωτισμό των κοινόχρηστων χώρων άλλα μονο για αυτο
tarantules Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Εγώ θα σου έλεγα να μην φέρεις κανέναν ηλεκτρολόγο και πληρώνεις τζάπα χρήματα για κάτι το προφανές.Σήκω και φύγε ΤΩΡΑ και ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη οτι εαν σε εμποδίσει ή ζητήσει ενοίκια θα του κάνεις καταγγελία και θα φέρεις την αστυνομία. Χαρακτηριστικά να σου πω στο σπίτι μας που είναι 95 τ.μ καίμε το 4μηνο από 1000 έως 1300kW. Έναντι 90-100 ευρώ max.Εκκαθαριστικός 180-200 ευρώ.
ΔΕΗ - Νομικος Υπευθυνος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Eγω θα ελεγα οτι το μονο υπερβολικο στην περιπτωση μας ειναι ο ιδιος ο θεματοθετης. Τα καψατε; θα τα πληρωσετε και παρακαλω να μου συγχωρεθει η λαικη εκφραση.
Alithinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 υπ οψιν οσων αφορα συγκεκιμενα τα εναντι, ερχονται με βαση υπολογισμους που κανει η ΔΕΗ για το ποσο πανω - κατω ρευμα θα καψεις, οι οποιοι υπολογισμοι βασιζονται στο ποσο εκαψε το συγκεκριμενο ρολοι τον ιδιο μηνα του προηγουμενου ετους. αν μετακομισες προσφατα και πριν 1 χρονο εμεναν αλλοι, ισως να εκαιγαν περισσοτερο ρευμα, και ετσι φετος το εναντι σε αυτο το ρολοι να ερχεται σχετικα φουσκωμενο. φυσικα θα αφαιρεθει οτι πληρωσεις απο το εκκαθαριστικο λογαριασμο που θα ερθει 2 μηνες μετα το εναντι. αν ομως και ο εκκαθαριστικος σου ερχεται ακριβα, τοτε ισως και να ειναι κατι αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα