Προς το περιεχόμενο

Μην,παίρνετε νέες τηλεοράσεις,γιατί χάλανε ποιό εύκολα,από τις παλιές τηλεοράσεις.

otopiterpan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μαθαίνουμε,και για την πύλη XOr,που έχει δυο εισόδους αριστερά,και 1 έξοδο δεξιά.

Εγώ πάντως θέλω σαν άσχετος να μου αναλύσει την παρακάτω εικόνα.

Whole_Monitor_Amplifone_Schematic.jpg

Επάνω αριστερά,έχει 4 εισόδους,και πάνω δεξιά εχει 1 έξοδο λογικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού μαθαίνετε την πύλη XOR, τότε θα είσαι σε θέση να μου εξηγήσεις το παρακάτω και να το αναπτύξεις γιατί δεν γνωρίζω.

ALU_full_adder.jpeg

κινητα να περνουμε;   η θα κανουμε τη δουλεια μας με περιστερια;

και αν τα σκοτωσουν; θα παρουμε αναφορα μη επιτυχημενης παραδοσης; 

πφφφ... τι τρελα επικρατει! γενικα!

Μαθαίνουμε,και για την πύλη XOr,που έχει δυο εισόδους αριστερά,και 1 έξοδο δεξιά.

Επάνω αριστερά,εχει 3 εισόδους,και πανω δεξια εχει 1 έξοδο λογικά.

Και το Καραΐσκάκη έχει εισόδους και εξόδους και ξέρουμε τον σκοπό και την λειτουργικότητα τους. Στο διάγραμμα όμως δεν ξέρουμε και θέλω να μας κάνεις ανάλυση.

Αφού μαθαίνετε την πύλη XOR, τότε θα είσαι σε θέση να μου εξηγήσεις το παρακάτω και να το αναπτύξεις γιατί δεν γνωρίζω.

ALU_full_adder.jpeg

Δύσκολο λίγο είναι το  σχήμα δεν το έχουμε κάνει ακόμα στο Ιεκ Αιγάλεω.Δεν μπορώ να στο αναλύσω.Λογικά πρέπει να έχει  2 εισόδους δεξιά.Και μια έξοδο αριστερά λογικά.

Εμείς,κάνουμε το σxήμα της πύλης Xor,με 2 εισόδους αριστερά,και μια έξοδο δεξιά.

κλαιω!!!!  εισαι λες ηλεκτρονικος τηλεορασεων και τεχνικος υπολογιστων..

θα σου απαντησω το εξης χωρις να εχω διαβασει τιποτα παρακατω...

βαζω στοιχημα πως πας σε καπιο λυκειο επαλ η καπιο ιεκ ηλεκτρονικων , εχεις κανει μαθημα 2μηνων και βαπτηστικες τεχνικος.... εμαθες δυο πραγματακια πολυ βασικα πως αγουν πχ τα ημιαγωγα, και λες ηρθες εδω να μας πεις τι ?  

για το τεχνικος υπολογιστων δεν θα μιλησω γιατι ακομα και τα 15χρονα που εμαθαν να συναρμολογουν ενα pc ονομαστικαν τεχνικοι... ( σαν τους dj ενα πραγμα,, ολοι οι φοιτητες - ανεργοι και μαθητες εχουν γινει και απο αυτο .. ) 

εγω λοιπον σαν πραγματικος ηλεκτρονικος θα σου πω να κατσεις αν θες να διαβασεις και να ασχοληθεις με το επαγγελμα σοβαρα , η να το παρατησεις . ( προς τα εκει τηνεις ... ) 

μην γινεις ακομα ενας ηλεκτρονικος που εμαθε δυο πραγματα και αρχισεις και λες οτι σου κατευει στο κεφαλι , γιατι πραγματικα γεμισαμε απο αυτους ......

βαζω στοιχημα πως τωρα που θα διαβασω και τα υπολοιπα , θα καταλαβω πως ακομα δεν θα ξερεις τι ειναι το πολυμετρο και πως λειτουργει σωστα......   

δεν στα λεω με κακια ολα αυτα. ισα ισα μου εφτιαξες την διαθεση ... αλλα αν ισχυουν αυτα που πιστευω εως τωρα απο αυτα που λες ( που ετσι θα ναι .. )  αναθεωρησε οτι ειπες και κατσε να διαβασεις καλυτερα με το ρυθμο των καθηγητων σου και μην προτρεχεις να βγαλεις θεωριες που το μονο που θα σου κανουν ειναι να σε εκτηθουν ...

Επέσες,πολυ κοντά

,ναι οντως στο Επάλ Περιστερίου το 3,τελείωσα το Λύκειο.

Εγώ,δίνω σημασία, στον καθηγητή και στην καθηγήτρια τι λέει ,για να ξέρω την πρακτική μου,μεθαύριο για να δουλέψω.Και δεν δίνω στα άτομα,που κάνουνε λίγο φασαρία,στην τάξη.Λίγα άτομα,στην τάξη προσέχουνε τον καθητή,και την καθηγήτρια.Θα συνεχίσω,το επάγγελμα αυτό,στο μέλλον για πάντα,γιατί μου αρέσει πάρα πολύ.Στο σπίτι,μου διαβάζω,γιατί σε λίγο καιρό θα δώσουμε εξετάσεις,στην πρακτική 2 φορές.Στο Λύκειο Επάλ,ήμουνα μαθητής του 16 μέσο όρο,και διάβαζα.Άλλοι στο Λύκειο είχανε βγάλει ακόμα και μέσο όρο και 9.5.

Και αυτοί οι μαθητές,με μέσο όρο 18 και 20,είναι οι ποιό πολλοί από γενικά Λύκεια άνεργοι,λίγοι δουλεύουνε.

Το θέμα,είναι να ξέρουνε όλοι την πρακτική,δεν μετράει ο βαθμός,η προσπάθεια μετράει.

Τι εννόει ο φίλος μας , για να πουλησεις crt σε καμια ξανθια που πιστεύει ότι της λένε.Απαντήστε μου,γιατί δεν μου απάντησε.

πια πρακτικη ρε συ ?  που δεν ξερεις να αναλυσεις το παραπανω απλουστατο γελιο κυκλωμα και θα μιλισεις για επισκευες τηλεορασεων .. με κανεις και κλαιω απο τα γελια με αυτα που λες , ενω παραλληλα με νευριαζεις πολυ με την τρελα που κουβαλας

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...