Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eπισης μην παιρνετε pc γιατι κι αυτα χαλανε, μεινετε με γραφομηχανες.

Μην παιρνετε κινητα γιατι μπορει να σας πεσουν κατω και να σπασουν, μεινετε με τα αξιοπιστα σηματα καπνου.

Και εννοειται μακρια απο λαμπες, καιγονται καθε λιγο. Κερια φιλοι μου, δεν χαλανε ποτε τους.

Ρε και τα κεριά λιώνουν, άρα χαλάνε :P

Τίποτα τίποτα μόνο ηλιακό φως που είναι και ανανεώσιμο

Α ρε ts, ωραίο τρολ και εσύ. Νταξ όχι και σαν τον Nicoc αλλά και εσύ κάτι κάνεις :P

star_trek_-_in_before_the_lock_gif.gif

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ε οταν λεω εγω οτι τρολλαρει να με ακουτε, μην του δηνετε σημασια. Θα βαρεθει που θα παει..

Mην,κρίνεις για να μην κριθείς.Όπως λέει η Αγία Γραφή,συγνώμη για την έκφραση,ο καθένας πστεύει ότι θέλει,και οτι του αρέσει.Καταρχήν,αυτά τα γράφω,γιατί έχω κάποιες γνώσεις,άμα δεν είχα δεν θα τα έγραφα,,και δεν θα ήμουνα εδώ μέσα.Και αυτά που γράφω δεν ειναι αρλούμπες ,ειναι σημαντικό θέμα.Είμαι 24 χρονών.Οταν,φτασω πάνω απο 30 χρονών,θα πηγαινω και θα φτιαχνω τηλεοράσεις,και κεραίες,αε σπίτια.

• Like 2
Δημοσ.

γτ να περιμενεις να φτασεις πανω απο 30 χρονων για να φτιαχνεις κεραιες και τν; γτ δεν το κανεις τωρα;

και που να βρει ολος ο κοσμος ν αγωρασει crt;

• Like 1
Δημοσ.

Mην,κρίνεις για να μην κριθείς.Όπως λέει η Αγία Γραφή,συγνώμη για την έκφραση,ο καθένας πστεύει ότι θέλει,και οτι του αρέσει.Καταρχήν,αυτά τα γράφω,γιατί έχω κάποιες γνώσεις,άμα δεν είχα δεν θα τα έγραφα,,και δεν θα ήμουνα εδώ μέσα.Και αυτά που γράφω δεν ειναι αρλούμπες ,ειναι σημαντικό θέμα.Είμαι 24 χρονών.Οταν,φτασω πάνω απο 30 χρονών,θα πηγαινω και θα φτιαχνω τηλεοράσεις,και κεραίες,αε σπίτια.

Ξεκίνα μαθαίνοντας, πρώτα, συντακτικό φίλε μου. Μην κοπανάς κόμματα (,) όπου να'ναι... Φιλικά :)

• Like 2
Δημοσ.

γτ να περιμενεις να φτασεις πανω απο 30 χρονων για να φτιαχνεις κεραιες και τν; γτ δεν το κανεις τωρα;

και που να βρει ολος ο κοσμος ν αγωρασει crt;

Μόνο στο σπίτι μου,ασχολιέμαι και ξέρω να κάνω εγκατάσταση σε κεραία τηλεόρασης,και να ρυθμίζω τα ψηφιακά κανάλια.Όταν εννοω,πάνω από 30 ετών,γιατί πρέπει να πάρω τα χαρτιά άδειας,που θα δουλεύω,και θα ανοίξω δικό μου μαγαζί νόμιμο με άδεια,και θα φτιάχνω,τηλεοράσεις,κεραίες και ραδιόφωνα.Τώρα σπουδάζω στο Ιεκ Αιγάλεω,στην ειδικότητα Τεχνικός Ηλεκτρονικων Υπολογιστών.

Δημοσ.

Μόνο στο σπίτι μου,ασχολιέμαι και ξέρω να κάνω εγκατάσταση σε κεραία τηλεόρασης,και να ρυθμίζω τα ψηφιακά κανάλια.Όταν εννοω,πάνω από 30 ετών,γιατί πρέπει να πάρω τα χαρτιά άδειας,που θα δουλεύω,και θα ανοίξω δικό μου μαγαζί νόμιμο με άδεια,και θα φτιάχνω,τηλεοράσεις,κεραίες και ραδιόφωνα.Τώρα σπουδάζω στο Ιεκ Αιγάλεω,στην ειδικότητα Τεχνικός Ηλεκτρονικων Υπολογιστών.

Ουαου... γκες γουάτ... Ακόμα και "φοιτητής" μπορείς να δουλέψεις ως βοηθός κάπου για να αποκτήσεις εμπειρία στην πιάτσα.

Ξέρεις να ρυθμίζεις και ψηφιακά ε; Πάρα πολύ δύσκολο!!! -.-

• Like 1
Δημοσ.

ωραια ρε φιλε αλλα μονος σου λες στην αρχη του θεματος που ανοιξες οτι οι καινουργιες τν αν παθουν κατι δεν φτιαχνονται και ειναι για πεταμα. Σε 6 χρονια που θα εισαι 30 και δεν θα υπαρχει crt ουτε για δειγμα, ποια τν θα φτιαξεις και ποια ραδιοφωνα;

• Like 2
Δημοσ.

Ουαου... γκες γουάτ... Ακόμα και "φοιτητής" μπορείς να δουλέψεις ως βοηθός κάπου για να αποκτήσεις εμπειρία στην πιάτσα.

Ξέρεις να ρυθμίζεις και ψηφιακά ε; Πάρα πολύ δύσκολο!!! -.-

Εκεί μαθαίνουμε,για τον παλμογράφο Εικόνα.Σε,έναν τεχνικό τηλεόρασεων,που είπα για εγκαταστάσεις κεραιών και τηλεοράσεων,μου είπε τα ξέρεις καλύτερα από όλους και είσαι για δουλειά,και στο σχολείο μου είπανε οι καθηγητές,που τα ξέρεις εσύ όλα αυτά;,είσαι για δουλειά μου είπανε,οι ποιό πολλοί δεν ξέρουνε τίποτα,πολλοί λίγοι ξέρουνε,αυτά τα ξέρω κάπως,να κάνω εγκατάσταση κεραιών,και ψηφιακών καναλιών,από παλιά.

PS-355-b.jpg

.Και μας δειχνει ο καθηγητης μας,και μετραμε αντιστασεις με το πολύμετρο εικονα

TOOLPOLYMET-MY60.jpg

Μαθαίνουμε,και για τα ραδιόφωνα,που παλιά,είχανε τις βελόνες,και βγαίνανε εκτός μπάντας ,δηλαδή 87.4 και 108.4 που εκεί βγαίνανε παλιά οι ερασιτέχνες των fm,δεν είμαι ερασιτέχνης των fm,αλλά ούτε πρόκειται να γίνω ποτέ στο μέλλον .Εικόνα παλιού ραδιοφώνου.

old_radio.jpg

Εικόνα αντίστασης εικόνα

CFR-50JB-2R7.jpg

Δημοσ.

Κακόμοιρο ΙΕΚ Αιγαλέου... τι σου έτυχε...

Πολύμετρο ε;... Εκεί στο ΙΕΚ σας μαθαίνουν για το Πολώνιο των CRT και τις εισπνοές του;

Δημοσ.

Κακόμοιρο ΙΕΚ Αιγαλέου... τι σου έτυχε...

Πολύμετρο ε;... Εκεί στο ΙΕΚ σας μαθαίνουν για το Πολώνιο των CRT και τις εισπνοές του;

Κάτσε θα μας βγάλει και κάνα τρανζίστορ στη συνέχεια :P

Ε τότε πήγαινε και δούλεψε φίλε μου. Μπορεί όντως να είσαι καλός... αλλά δεν αρκεί μόνο να στο λένε οι καθηγητές, αν δεν το αποδείξεις στην πράξη θα είναι ένα τίποτα.

Δημοσ.

κλαιω!!!!  εισαι λες ηλεκτρονικος τηλεορασεων και τεχνικος υπολογιστων..

θα σου απαντησω το εξης χωρις να εχω διαβασει τιποτα παρακατω...

βαζω στοιχημα πως πας σε καπιο λυκειο επαλ η καπιο ιεκ ηλεκτρονικων , εχεις κανει μαθημα 2μηνων και βαπτηστικες τεχνικος.... εμαθες δυο πραγματακια πολυ βασικα πως αγουν πχ τα ημιαγωγα, και λες ηρθες εδω να μας πεις τι ?  

για το τεχνικος υπολογιστων δεν θα μιλησω γιατι ακομα και τα 15χρονα που εμαθαν να συναρμολογουν ενα pc ονομαστικαν τεχνικοι... ( σαν τους dj ενα πραγμα,, ολοι οι φοιτητες - ανεργοι και μαθητες εχουν γινει και απο αυτο .. ) 

εγω λοιπον σαν πραγματικος ηλεκτρονικος θα σου πω να κατσεις αν θες να διαβασεις και να ασχοληθεις με το επαγγελμα σοβαρα , η να το παρατησεις . ( προς τα εκει τηνεις ... ) 

μην γινεις ακομα ενας ηλεκτρονικος που εμαθε δυο πραγματα και αρχισεις και λες οτι σου κατευει στο κεφαλι , γιατι πραγματικα γεμισαμε απο αυτους ......

βαζω στοιχημα πως τωρα που θα διαβασω και τα υπολοιπα , θα καταλαβω πως ακομα δεν θα ξερεις τι ειναι το πολυμετρο και πως λειτουργει σωστα......   

δεν στα λεω με κακια ολα αυτα. ισα ισα μου εφτιαξες την διαθεση ... αλλα αν ισχυουν αυτα που πιστευω εως τωρα απο αυτα που λες ( που ετσι θα ναι .. )  αναθεωρησε οτι ειπες και κατσε να διαβασεις καλυτερα με το ρυθμο των καθηγητων σου και μην προτρεχεις να βγαλεις θεωριες που το μονο που θα σου κανουν ειναι να σε εκτηθουν ...

• Like 1
Δημοσ.

@TS, εκανες αυτο το νημα, για να μας δειξεις τις γνωσεις σου ?

Eλα παιδια, παμε ολοι απο ενα καινουργιο νημα ο καθενας για να γραψουμε τις γνωσεις μας και τι σπουδασαμε.....

:devil:

• Like 2
Δημοσ.

και τωρα που το διαβασα ολο κλαιω ακομα περισσοτερο .. εντομεταξυ το προφιλ που συμφωνει μαζι σου πρεπει να ειναι το δευτερο προφιλ σου ετσι ?   ( θα ελεγα μια φραση αλλα τελος παντων ) .. θα πω απλαα οτι το βαζω στοιχημα...

φιλε μου θυμαμαι παλια που ειχα κατι σαν και σενα μεσα στα επαλ αλλα και στε τει , που υποτιθετε οτι ηξεραν το κατι παραπανω...

να σου πω πως εγω τελειωσα την σχολη και αυτοι ηταν ακομα στα μαθηματα του 3ου εξαμηνου....

απλα δεν υπαρχεις . και αν υπαρχει καθηγητης , με αυτα που λες να σου ειπε οτι εισαι για μαγαζι να δουλεψεις . μαλλον πρεπει να ξανα παει και αυτος για εκπαιδευση .....

ενημερωτικα να σου πω , πως ολα τα μηχανηματα ειναι επισκευασημα.. το θεμα ειναι ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ...  

μαθε και κατανοησε αυτο , και ασε το ποιος τεχνικος ξερει να φτιαχνει και αν ειναι κατι πραγματικα επισκευασιμο .. 

μαθε τα βασικα ( πραγμα που δεν πιστευω οτι θα κανεις μιας και ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ οτι τα ξειρες...) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...