Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σ' ανέβει στο κρεβάτι..

Ναι φυσικά δεν ξέρουν να φτιάχνουν τις καινούργιες τηλεοράσεις οι τεχνικοί, αλλά τι να κάνουμε να σταματήσουμε την τεχνολογία ίσα ίσα για να μπορούμε να την διορθώνουμε? Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν αμάξια στο δρόμο αλλά άλογα και καρότσες επειδή τα άλογα εύκολα τα φτιάχνονται/αλλάζουν.

Τι εννοεις ,με την φραση δωσε θαρρος,στον χωριατη,να σ ανεβει στο κρεβατι.

• Like 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι εννοεις ,με την φραση δωσε θαρρος,στον χωριατη,να σ ανεβει στο κρεβατι.

θελει να πει οτι μαντευει οτι εισαι απο το χωρτιατη της μακεδονίας

• Like 4
Δημοσ.

Οι κανουργιες τηλεορασεις χαλανε πιο ευκολα επειδη δεν χρησιμοποιουν καλα υλικα κι αυτο μπορειτε να το καταλαβετε ευκολα απο ανυπαρκτο βαρος που εχουν.

Παραδειγμα τηλεορασεις 50 ιντσων και ειναι ελαφριες σαν "πουπουλο".Απο αυτο και μονο σκεφτειτε απο τι υλικα ειναι φτιαγμενη...

Ενω οι παλιες που ηταν απο καλα υλικα ηταν ασηκωτες για αυτο χαλαγανε δυσκολα.

Εξαλου ολοι οσοι ασχολουνται με την τεχνολογια ξερουν και το ρητο "οσο πιο βαρυ τοσο πιο καλο"

• Like 3
Δημοσ.

Εξαλου ολοι οσοι ασχολουνται με την τεχνολογια ξερουν και το ρητο "οσο πιο βαρυ τοσο πιο καλο"

Αυτο ειδικα πρεπει να το εφαρμοζουν κατα κορον, οι αεροναυπηγοι στα αεροπλανα……  :-D  :-D  :-D

(just kidding)  :-) 

• Like 3
Δημοσ.

Eντάξει,το παρακάνατε,το θέμα πρέπει να, κλείσει από τον admin.

Ναι γιατί σου το λέει πολύ σοβαρά μάλλον... Θέλω να απαντήσω σοβαρά αλλά δε μπορώ...

ααα άσε με να μαντέψω... Κι εδώ χρησιμοποίησαν νέα κεραία για αυτό έπεσε; Δεν ήταν καλά τα νέα υλικά. 

Αυτα φιλε Νikos,τα εγραψα εδω μεσα στο insomnia γιατι ,δεν θα τα βρειτε πουθενα.Και να εχεται καποιες γνωσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει,το θέμα να το κλειδώσει ο admin ,τώρα.

Εχει χαλασει το μονιτορ του γιατι ειναι νεας τεχνολογιας, λιγη υπομονη να παρει αλλο.

• Like 3
Δημοσ.

δεν μας απάντησες φίλτατε, και ξαναρωτώ.

τι θα πάρουμε εαν δεν πρέπει να παίρνουμε καινούριες tv?

καλα για troll σε κοβω εγω εσενα, ποιος σοβαρός άνθρωπος θα καθοταν στο pc του τετοια ωρα να γραφει αρλουμπες..

οι admin κοιμουνται τετοια ωρα, οχι θα καθονται να ξενυχτάνε για να κλείνουν τρολοθεματα..

μηπως εχεις καμια καλη μεταχειρησμενη crt να μας πουλησεις, ελα πες την αληθεια, για αυτο ανοιξες το θεμα, για να πουλησεις crt σε καμια ξανθια που πιστεύει οτι της λενε

• Like 3
Δημοσ.

Εμένα, που έχω εδώ στο σπίτι μου Δάσος Χαιδαρίου,δεν έχει καθόλου γυρίσει από τον άνεμο,γιατί έχω σφύξει τις 2 αντηρίδες τέρμα,εκεί που τελειώνει η ένωση στηρίγματος,και εκεί που αρχίζει η ένωση ιστού κεραίας και είναι κεραία yangi με 1 κατεύθυνση και  κοιτάει φάτσα με Υμηττό Αττικής ,και έχω βάλει πλαστικά καλώδιο για να μην τα βγάλει ο αέρας και δεν έχω σήμα,και ανεμοστρόβιλο να κάνει η κεραία μου δεν θα πάθει τίποτα,δηλαδή 10 μποφόρ.Ενώς γείτονα μου,έχει γυρίσει λίγο η κεραία,από τον δυνατό άνεμο που έκανε τον Δεκέμβριο 2 2013,τότε είχε 8 μποφόρ.

Και στο χωριό,μου είναι έξω από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας και λέγεται Άνω Βούταινα Μεσσηνίας,είχε κάνει ανεμοστρόβιλο μια φορά,στο Μάνεσι Μεσσηνίας,και την κεραία μου που είναι televes,και κοιτάει προς το κέντρο Αετός Μεσσηνίας χωρίς οπτική επαφή γιατί είναι τα βουνά,ούτε την έριξε,και ούτε την γύρισε,γιατί την έχω σφύξει τέρμα τις αντηρίδες,εκεί που τελειώνει,η ένωση στηρίγματος,και αρχίζει η  σωλήνας κεραίας,και έχω τοποθετήσει και πλαστικό καλώδιο,για να μην το βγάλει κανένας αέρας,από τον άνεμο,και ανεμοστρόβιλο,να κάνει η κεραία δεν θα πάθει τίποτα.Τότε,με τον ανεμοστρόβιλο που έκανε στο Μάνεσι Μεσσηνίας είχε 10 μποφόρ,με δυνατή βροχή,δηλαδή καταιγίδα,χωρίς χαλάζι,χωρίς μπουμπουνητά,24 ώρες.Είτανε 29 Ιανουαρίου το 2013.Στο χωριό μου,που είδα κάποιες κεραίες είχανε πέσει,μόνο κάποιες κρατήθηκαν,ενώ η δική μου κρατήθηκε. 

Δεν κάνουνε,καθόλου καλές,ενώσεις κεραιών,οι ποιό πολλοί,τις αφήνουνε έτσι τις κεραίες και ούτε τις ελέγχουνε ,μόνο λίγοι τεχνικοί που ασχολούνται,με αυτά,κοιτάνε τις κεραίες.

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοείς,φίλε  

icon_share.png hackerW32

με την φράση για να πουλήσει crt,σε καμία ξανθιά,οτι τις λένε;

Δεν είμαι πολύ μεγάλος,και απλώς ασχολιέμαι στο σπίτι,μου.

Να σου βρώ,μια μέσω από το διαδίκτυο

Τιμή 19 ευρώ,δεν είναι δικιά μου, Daewoo 21,στην Πλατεία Αττικής.

Ιστοσελίδα http://www.xe.gr/hlektronika/tileoraseis,daewoo,crt|ad-94538112.html

000340_175742_l.jpg

Δημοσ.

Μετρήστε σωστά τα "και" σε μια παράγραφο του otopiterpan και κερδίστε set CRT και Antenna. Ο πιο γρήγορος κερδίζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...