otopiterpan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Εικόνα παλιές τηλεόρασεις,με καινούργια τηλεόραση. Μην,παίρνετε νέες τηλεοράσεις,γιατί χάλανε ποιό εύκολα,από τις παλιές τηλεοράσεις,που θα χαλάσουνε,μέσα σε ένα χρόνο,τα μεταλλά τους είναι για πλάκα,και έτσι και χαλάσει κάποιο εξάρτημα, τώρα κάτι η νέα τηλεόραση,πάει για πέταμα,και το εξάρτημα δεν φτιάχνεται.Ενώ,οι παλιές τηλεοράσεις,είναι καλύτερες σε αντοχή και σε μέτταλλο,και άμα χαλάσει κάποιο εξάρτημα τους,φτιάχνεται.Να,παίρνετε,μόνο ψηφιακούς δέκτες με 25 ευρώ,και δεν χρειάζεται να παίρνετε,ακριβές τηλεοράσεις,και ακριβούς ψηφιακούς δέκτες,γιατί τώρα είναι και οικονομική κρίση,και δεν είμαστε για ακριβά πράγματα. Την αναφορά,την έφτιαξα μόνος μου χωρίς πηγή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 ok! thanks για την ενημέρωση. Πες μας όμως, ποια τηλεόραση σε πρόδωσε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shine Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 επίσης μη παίρνετε ναρκωτικά. Δε φτάνουν για όλους 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 ξυπνιος ειμαι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 @ts Ωραία και εμπεριστατομένη άποψη βασισμένη σε επαρκή επιχειρήματα (πλάκα κάνω ετσι) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Eπισης μην παιρνετε pc γιατι κι αυτα χαλανε, μεινετε με γραφομηχανες. Μην παιρνετε κινητα γιατι μπορει να σας πεσουν κατω και να σπασουν, μεινετε με τα αξιοπιστα σηματα καπνου. Και εννοειται μακρια απο λαμπες, καιγονται καθε λιγο. Κερια φιλοι μου, δεν χαλανε ποτε τους. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 ξυπνιος ειμαι? Είναι κατα πεντάλεπτο που νομίζω οτι είμαι σε λάθος σελίδα, Και ξαναπατάω insomnia και ξανα εδώ... για ύπνο και γρήγορα... Πάντως όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του δώσω την παλιά μου τηλεόραση και τον δέκτη και να δεχτώ την καινούργια του high end τηλεραση και δεν θα του πάρω πολλά χρήματα ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Τs μην τους ακους.Απλα δεν θελουν να παραδεχτουν την αληθεια. Εσυ καλα κανεις και ενημερωνεις τον κοσμο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Τs μην τους ακους.Απλα δεν θελουν να παραδεχτουν την αληθεια. Εσυ καλα κανεις και ενημερωνεις τον κοσμο. δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σ' ανέβει στο κρεβάτι.. Ναι φυσικά δεν ξέρουν να φτιάχνουν τις καινούργιες τηλεοράσεις οι τεχνικοί, αλλά τι να κάνουμε να σταματήσουμε την τεχνολογία ίσα ίσα για να μπορούμε να την διορθώνουμε? Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν αμάξια στο δρόμο αλλά άλογα και καρότσες επειδή τα άλογα εύκολα τα φτιάχνονται/αλλάζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otopiterpan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά,σοβαρευτείται,λίγο,είμαι ηλεκτρονικός τηλεοράσεων και τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών,και ασχολιέμαι με τέτοια και έχω κάποιες γνώσεις,ο ποιό σωστός είναι μόνο ο φίλος,και έχει πάρα πολύ δίκιο ο parlapipas25.Να,είναι καλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά,σοβαρευτείται,λίγο,είμαι ηλεκτρονικός τηλεοράσεων και τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών,και ασχολιέμαι με τέτοια και έχω κάποιες γνώσεις,ο ποιό σωστός είναι μόνο ο φίλος,και έχει πάρα πολύ δίκιο ο parlapipas25.Να,είναι καλά. Ποιος,ειναι αυτος;. Εσυ, και αλλα 282.657 μελη στο ινσομνια….. Τουλαχιστον για το τεχνικος Η/Υ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 ωραια, και τι κανουμε τωρα? βγαινουν crt? οχι. τι θα παρουμε; "Μην,παίρνετε νέες τηλεοράσεις,γιατί χάλανε ποιό εύκολα" αρα τι παιρνουμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά,σοβαρευτείται,λίγο,είμαι ηλεκτρονικός τηλεοράσεων και τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών,και ασχολιέμαι με τέτοια και έχω κάποιες γνώσεις,ο ποιό σωστός είναι μόνο ο φίλος,και έχει πάρα πολύ δίκιο ο parlapipas25.Να,είναι καλά. Ναι γιατί σου το λέει πολύ σοβαρά μάλλον... Θέλω να απαντήσω σοβαρά αλλά δε μπορώ... ααα άσε με να μαντέψω... Κι εδώ χρησιμοποίησαν νέα κεραία για αυτό έπεσε; Δεν ήταν καλά τα νέα υλικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Και τα σπαθια πιο αξιοπιστα ειναι απο τα σημερινα οπλα , και δεν χαλανε……… αλλα δεν βλεπω να γινονται πολεμοι κλπ, με σπαθια….. εκτος απο το ΙΚ….. Εvolution ειναι η λεξη…... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις