Προς το περιεχόμενο

ipad air 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σας, εχω το νεο ipad air 2 τρεις μερες τωρα και πριν απο λιγο μου εκανε επανεκκινηση εντελως ξαφνικα! Παει το μυαλο σας καπου; Ευχαριστω εκ των προτερων

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς και κάτι πήγε στραβά. Να υποθέσω κρασαρισμα εφαρμογής και όχι κάτι σοβαροτερο

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως βρε παιδια να σας πω τον πονο μου με το καινουργιο ipad air 2,ενω ειναι απιθανο σχεδιαστικα, εχει πολυ καλα specs,εχω εντοπισει (και αλλοι πολλοι) μια ατελεια που με στενοχωρει πολυ. Οπως το κρατας στα χερια απο την δεξια πλευρα, απο το κεντρο και κατω,αν το πιεσεις λιγο παραμορφωνει η οθονη και σχηματιζονται μαυριλες.

Απαραδεκτο για apple. Κατα τα αλλα ειναι υπεροχο και ελπιζω με μια καλη θηκη να σταματησει αυτο το ενοχλητικο ελαττωμα.

Επεξ/σία από chris70
Δημοσ.

Όντως, το παρατήρησα και εγώ σε κατάστημα που έπαιξα λίγο. Είναι το τίμημα που πληρώνεις για να είναι τόσο λεπτό. Πάντως δεν νομίζω ότι δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Παραγγειλα ήδη μια καλή θήκη οπότε θα εκμηδενίσει μια και καλή την ατέλεια.

Κατά τα άλλα είναι φανταστικό:)

Δημοσ.

Όντως, το παρατήρησα και εγώ σε κατάστημα που έπαιξα λίγο. Είναι το τίμημα που πληρώνεις για να είναι τόσο λεπτό. Πάντως δεν νομίζω ότι δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.

Κακώς κατά την γνώμη μου η Apple επέλεξε να λεπτύνει ακόμη περισσότερο το Air 2.   Αν κρατούσε ένα λογικό πάχος και έβαζε μεγαλύτερη μπαταρία θα είχε insane αυτονομία. Εκτός αυτού θα υπήρχε και πολύ μεγαλύτερη στιβαρότητα στην κατασκευή.

• Like 2
Δημοσ.

Παρόλο που δεν είμαι φαν μποι της απλ, κατέχω αιπαντ, μιας και είναι απιστευτο "σύνολο" κι αξίζει τα χρήματα του.

Θεωρώ όμως κι εγώ, πως έχει ξεφύγει η εταιρεία σε αυτόν τον αγώνα...μικρότερο-ελαφρύτερο κτλ. Παρα είναι ψεύτικο για να'ναι αληθινό. Δεν το λέω με την ετυμολογική έννοια των λέξεων, προς θεού.

Θέλω να πω, πως θα μπορούσε να'ναι στο ίδιο μέγεθος με το air , που'ναι ήδη πολυ λεπτό και ελαφρύ! Ας εβαζαν όπως είπε ο πάνος, μια μεγαλύτερη μπαταρία.

Θα μου πείτε, ε και πως θα παρουσίαζε έναν νέο προϊον "ιδιο" με το προηγούμενο; δεκτό κι αυτό, αν δεχθούμε πως το κοινό της είναι τα φανμποϊζ.

Λιγο στιβαρότητα στη κατασκευή δε θα με πείραζε. Πχ έχω το 3 retina. Μπροστά στο air είναι ένα μικρό τουβλάκι. Θα αγόραζα ομως το air ελέω βάρους κυρίως...το air 2 (αν είχα το air) όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Μια εβδομάδα στην κατοχή μου και απόλυτα στοίβαρο το βρισκω(γερμανικό μοντέλο)

Σε σχέση με τα 2 προηγούμενα mini(1-2) που είχα στη σειρά, θεωρώ σημαντική και πολύ ουςιαςτικη την αναβάθμιση σε air 2

Ανώτερη οθόνη(με την αντανακλαστική ιδιότητα που έχει που είναι πολύ ξεκουραςτη και άνετη),κατα πολύ καλύτερος CPU+GPU και 2gb ram που συμβάλουν τα πάντα είναι πιο γρήγορα(απόκριση,ταχύτητα,multitasking)

Και συγκρίνοντας τα live σε μαγαζί το air 1 με το 2 το πρώτο μου φάνηκε πολύ φτωχός συγγενής και ξεπερασμένο.

Μόνο στην αυτονομία θα υπερτερεί το air 1,αλλα πάλι κορυφαία έχει εξίσου το air 2(το 10ωρο το έχει άνετα)

Δημοσ.

οχι και ξεπερασμενο ρε φιλε το air...μην λεμε οτι θελουμε μερικες φορες.αν καταλαβεις στην ουσια τη διαφορα αναμεσα σε air και air 2 τοτε εισαι τρελος επιστημονας.δεν καταλαβαινεις το 1sec πιο γρηγορο που ειναι το air 2

• Like 1
Δημοσ.

Και όμως συγκρίνοντας τα δεκάλεπτο μονο στο σερφάρισμα με 4-5 καρτέλες ανοιχτά και τα 2,το air 1 μπουκώνει και τα reload ήταν κανόνας,ενώ το air 2 όχι.<br> Και στην οθόνη το air 1 οι αντανακλάσεις πήγαιναν σύννεφο,ενώ στο air 2 ήταν μειωμένες οι αντανακλάσεις με πιο άνετη και ξεκουραςτη θέαση.<br> Την ίδια συμπεραςματα και με το mini 2 που έχει το ίδιο hardware με το air 1.<br><br> Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες αλλά εγώ δεν έθιξα τα τεχνικά χαρακτηριστικά ούτε την ποιότητα κατασκευής που απλά δεν υπάρχει αλλού. Δεν περίμενα όμως σχεδιαστική ατέλεια από την κορυφαία κατα τα άλλα apple

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η συσκευή είναι γενικά καλή σαν κατασκευή.

Η οθόνη καλή επίσης αν και στον ήλιο σε σύγκριση με tablet του 2012 μία από τα ίδια. Κανείς δεν μπορεί να κερδίσει με τον ήλιο.

Όντως oleophobic. Πολύ βολική στο 4:3. Δεν ακούγεται "κούφια" όπως στο Air στα πατήματα. Οι κάτοχοι του πρώτου Air γνωρίζουν. 

Finger print sensor: άψογος...δεν χάνει καμμία σε σύγκριση με τα Galaxy που περνάς το δάχτυλο 100 φορές για να πιάσει μία.

Τα ηχεία, δυνατά, με ωραίο μπάσο για το μέγεθος τους αλλά και γενικότερα, σείεται ολόκληρη η συσκευή, αλλά είναι ωραία η αίσθηση  :)

Μπαταρία: Απογοήτευση...την τρώει σα να 'ναι κινητό. Καμμία σχέση με του πρώτου Air που είχα δοκιμάσει 4 ώρες συνεχόμενα και άντε να είχε φάει 30%. Εντάξει θέλει μερικά φορτίσματα ακόμη για να δώσει πλήρη "δύναμη"...αλλά και πάλι...

Επεξεργαστής και κάρτα γραφικών πολύ καλά. Αν και δεν παίζω πολλά παιχνίδια, πρόσεξα ότι τα ανοίγει με τη μία.

Επίσης όταν τα σταματήσεις με το home button και μετά τα επαναφέρεις με το multitasking (double tap home button) τα συνεχίζει εκεί που τα άφησε χωρίς ίχνος επαναφορτώματος!! Δεν το έχω δει σε άλλη συσκευή αυτό. Έστω μισή βολτίτσα στο loading circle θα το δεις. Στο Air 2, τίποτε.

Βάρος: τίποτε. Πάχος επίσης, αν και θα το ήθελα λίγο πιο παχύ για να "ξεκολλάει" ευκολότερα από το τραπέζι.

Camera: πολύ γρήγορη, μέτριας ποιότητας με πολλά εφέ slow motion κλπ...η front αν και με θόρυβο έχει ανοιχτό διάφραγμα και πάει άψογα στο skype και στα "σκοτεινά".

Ζεσταίνεται αρκετά και σχετικά εύκολα.

Capacity: 56 GB, Available: 52 GB στο 64άρι. Έκδοση: 8.1.2, δεν του έκανα update ακόμη.

Αυτά.

Επεξ/σία από Makis38
Δημοσ.

Η συσκευή είναι γενικά καλή σαν κατασκευή.

Η οθόνη καλή επίσης αν και στον ήλιο σε σύγκριση με tablet του 2012 μία από τα ίδια. Κανείς δεν μπορεί να κερδίσει με τον ήλιο.

Όντως oleophobic. Πολύ βολική στο 4:3. Δεν ακούγεται "κούφια" όπως στο Air στα πατήματα. Οι κάτοχοι του πρώτου Air γνωρίζουν. 

Finger print sensor: άψογος...δεν χάνει καμμία σε σύγκριση με τα Galaxy που περνάς το δάχτυλο 100 φορές για να πιάσει μία.

Τα ηχεία, δυνατά, με ωραίο μπάσο για το μέγεθος τους αλλά και γενικότερα, σείεται ολόκληρη η συσκευή, αλλά είναι ωραία η αίσθηση  :)

Μπαταρία: Απογοήτευση...την τρώει σα να 'ναι κινητό. Καμμία σχέση με του πρώτου Air που είχα δοκιμάσει 4 ώρες συνεχόμενα και άντε να είχε φάει 30%. Εντάξει θέλει μερικά φορτίσματα ακόμη για να δώσει πλήρη "δύναμη"...αλλά και πάλι...

Επεξεργαστής και κάρτα γραφικών πολύ καλά. Αν και δεν παίζω πολλά παιχνίδια, πρόσεξα ότι τα ανοίγει με τη μία.

Επίσης όταν τα σταματήσεις με το home button και μετά τα επαναφέρεις με το multitasking (double tap home button) τα συνεχίζει εκεί που τα άφησε χωρίς ίχνος επαναφορτώματος!! Δεν το έχω δει σε άλλη συσκευή αυτό. Έστω μισή βολτίτσα στο loading circle θα το δεις. Στο Air 2, τίποτε.

Βάρος: τίποτε. Πάχος επίσης, αν και θα το ήθελα λίγο πιο παχύ για να "ξεκολλάει" ευκολότερα από το τραπέζι.

Camera: πολύ γρήγορη, μέτριας ποιότητας με πολλά εφέ slow motion κλπ...η front αν και με θόρυβο έχει ανοιχτό διάφραγμα και πάει άψογα στο skype και στα "σκοτεινά"

Capacity: 56 GB, Available: 52 GB στο 64άρι. Έκδοση: 8.1.2, δεν του έκανα update ακόμη.

Αυτά.

με update του iOS σε 8.3 θα δεις βελτίωση στην μπαταριά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...