Προς το περιεχόμενο

[Appl Android & iOS] Sygic GPS Navigation -70% (Europe & Russia 19,90€)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η γνωστη προσφορα της Sygic που βγαινει ανα διαστηματα.

https://www.sygic.com/en/gps-navigation?r=topmenu

Πριν κανα 2 εβδομαδες ειχε βγει στα 24,99 και τωρα στα 19,99 μεχρι 1 Δεκεμβριου. Με ''lifetime license with free map update'' οπως και τις αλλες φορες.

Οσοι ενδιαφερονται καλο θα ειναι να το ψαξουν λιγο οσο αφορα την τελευταια αναβαθμηση που κανανε.

Πολλοι ειναι δυσαρεστημενοι απο το νεο interface και στα σχολια του play store και στο θεμα που ειχε παιξει εδω.. http://www.insomnia.gr/topic/548494-sygic-gps-navigation-offline-for-android-ios-60-off-%CF%80%CF%87-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7-2499/

Προσωπικα δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος απο το Sygic. Στην περιπτωση μου κακες δρομολογισεις και αργα αντανακλαστικα αμα βγεις απο την πορεια σου.

Οσοι παντως σας αρεσει ειναι μια καλη ευκαιρια να το αγορασετε

• Like 1
Δημοσ.

Καλη τιμη, ωραιο μενου, δυνατοτητα να το προσθεσεις σε παραπανω απο μια συσκευη ταυτοχρονα αλλα απο δρομολογησεις πασχει παρα πολυ. Κατωτατες του μετριου θα ελεγα. Προσωπικα αν δεν το ειχα αγορασει στο παρελθον, θα κοιταζα να δοκιμασω και καποιο αλλο. Πριν το αγορασετε, δοκιμαστε το. Θα ξαναβγει σε προσφορα, μην αγχωθειτε να το παρετε τωρα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλη τιμη, ωραιο μενου, δυνατοτητα να το προσθεσεις σε παραπανω απο μια συσκευη ταυτοχρονα αλλα απο δρομολογησεις πασχει παρα πολυ. Κατωτατες του μετριου θα ελεγα. Προσωπικα αν δεν το ειχα αγορασει στο παρελθον, θα κοιταζα να δοκιμασω και καποιο αλλο. Πριν το αγορασετε, δοκιμαστε το. Θα ξαναβγει σε προσφορα, μην αγχωθειτε να το παρετε τωρα.

Δυστιχος και εγω αυτο βλεπω... ειχα το navigon.. φτωχά γραφικα.. αυτο εχει καλα γραφικά αλλα πασχει πολυ! σε πολλα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...