Ntenteras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) καλησπερα σε ολο το φορουμ,εχω μια ερωτηση που δεν βρηκα πουθενα ξεκαθαρη απαντηση στο νετ...στους haswell ποσο ειναι ασφαλες να εχω max το voltage του vcore χωρις να μειωθει δραστικα η ζωη του cpu? Έχει κάποιος εμπειρία πάνω στο θέμα; Είναι κρίμα να έχω τόσο μεγάλο περιθώριο όσον αφορά τις θερμοκρασίες και να μην μπορω να τον πάω πιο πάνω. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2014 από Ntenteras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Την ζωή της cpu μη την φοβάσαι τόσο αν έχεις καλές θερμοκρασίες. Την μητρική να προσέχεις. Με ποιά τάση έχεις τον 2600Κ στα 4.5; Αν είσαι κάτω από 1.4V και έχεις καλές θερμοκρασίες, μη φοβάσαι. Μια καλύτερη μητρική θα μπορούσες να βρείς. Υπάρχουν άφθονες 1155 στις αγγελίες. Κάνε καμια κίνηση και μπορείς πιστεύω να τον φτάσεις παραπάνω. Όχι βέβαια με την Η60. Θα χρειαστείς καλύτερη ψύξη για κάτι παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα φίλε μου, Δεν μιλάω για το σύστημα της υπογραφής. Έχω και ένα δεύτερο σύστημα με haswell cpu και η ερώτηση μου αφορά αυτό. Ο 2600K κλοκάρει μια χαρά, τον haswell φοβάμαι λίγο γιατί πάει stable στα 4.6GHz με 1.26V με πολύ καλές θερμοκρασίες, αλλά στα 4.7GHz δεν είναι stable ούτε με 1.32V. Οπότε η ερώτησή μου είναι: να δώσω παραπάνω τάση ή θα μειωθεί δραστικά η ζωή του cpu; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Για ποιον επεξεργαστη μιλας και ποια μητρικη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 I5 4670K και asrock fatality z87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Κατι αντιστοιχο ειχε βγαλει ενας intelακιας σε thread του intel forum, το συγκεκριμενο ειναι απο ocn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
applesnk Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 αυτα τα voltages ομως (πχ vcore=1,45) κατα ποσο μπορουν να μειωσουν την ζωη του επεξεργαστη σε σχεδον 24/7 χρηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Όσο και αν ήταν 1.4 Εφόσον εκεί λέει max εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα πάνω από 1.35 για 24/7...τωρα αν στα τρία χρόνια αρχίσεις να βλέπεις μείωση στις επιδόσεις... Και πάλι δύσκολο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Για Haswell παντως 1,30 εχω διαβασει για 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Zapee και rfc ευχαριστώ για την βοήθεια σας, μάλλον θα το κρατήσω χαμηλά, γύρω στο 1.3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα