FilBeats Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα σας ειμαι καινουριος και εχω μια απορια επειδη ειμαι λιγο καγκουρας με το pc μου εχω μια απορια που δεν μπορω να την λυσω μονος. Εχω μια υδροψυξη (Corsair H60) και θελω να της αλλαξω σωληνες απο μαυρους που εχει να τους κανω κοκκινους λογω του badjet που εχω (κοκκινο pc) αλλα δεν ξερω πως θα το κανω ακριβως, δλδ δεν ξερω πως θα αλλαξω τους σωληνες και δεν ξερω αν θα χαλασω την υδροψυξη μου θα χυθουν νερα? θα χαλασω τελειος την υδροψυξη ? μια βοηθεια?? Δεν θελω σε καμια περιπτωση να βαλω μπουκαλακι να εχει το νερο και να βαλω εξτρα σωληνες και χρωματα στο νερο κ κατι τετια μονο αλλαγη στους σωληνες ! Πως θα το κανω? γινεται ? Και τι σωληνες να παρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Να πω την αλήθεια θα ήθελα και γω να το μάθω γιατι ενδέχεται ισως να έχω και γω μια H100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 βαψτους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δεν μπορεις να το κανεις,θα χαλασει η υδροψυξη. (μαικ,τι εγινε με το overclock σου)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δεν μπορεις να το κανεις,θα χαλασει η υδροψυξη. (μαικ,τι εγινε με το overclock σου)? τα παρατησα φιλε..... με νικησε το ατιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Η πιο απλη λυση για οσους ψαχνωνται, με μικρο σχετικα κοστος και χωρις να χρειαστει να χαλασει κατι: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα