1sonson Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Γειας στην όμορφη παρέα σας.Πρωσφατα μετακομισα εσκωτερικο Ουγγαρία με τιν γυναικα μου που είναι απο ουγγαρια.Έχω μια Samsung 46 3D smrat TV και θέλω στα ουγγαρικα κανάλια να βάλω geek sub's είδα τις επιλογές και έχει ελληνικά τα επιλέγω αλλά βγάζει μόνο Ουγγαρία sub's. Ευχαριστώ εκ το πρότερον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 προφανως δεν υποστηριζουν τα καναλια ελλ.υποτ. κατι φυσιολογικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1sonson Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μάλιστα και υπάρχει κάποια λισυ γαι αυτό??? Κάποιο μηχάνημα κάτι...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 δυο λυσεις ρεαλιστικες υπαρχουν α)μαθε την γλωσσα της ουγγαριας β)βαλε οτεtv ή νοβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μάλιστα και υπάρχει κάποια λισυ γαι αυτό??? Κάποιο μηχάνημα κάτι...? Η ρύθμιση που βλέπεις στην τηλεόραση σου ειναι «αν το πρόγραμμα εχει ελληνικους υποτιτλους δείξε τους» Το οτι η τηλεόραση σου εχει ρύθμιση να απεικονίζει ελληνικους υποτιτους δε σημαίνει οτι τα αντίστοιχα ουγγρικά κανάλια εκπέμπουν ελληνικους υποτιτλους μαζί με τα προγράμματα τους. Κάποιους υποτιτλους (πχ αγγλικά, γερμανικά) για ταινίες ισως να εκπέμπουν αλλά ελληνικά το θεωρώ απιθανό. Λύση, όπως προαναφέρθηκε ειναι ote tv/nova. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα