ACCT Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Αν κάποιοι από τους εισαγωγείς ή αντιπροσώπους διαβάζουν αυτό το review , απλά σαν πρόταση να το σκεφτούν. Θα ήθελα να δώ και στην Ελλάδα το ίδιο μοντέλο , αλλά με το configuration με τα 13MP πίσω και 2MP μπροστινή κάμερα. Οπως έχουν οι "αγαπητοί" γείτονες http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/turkcell-t50 1
ACCT Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Για SAR καμία αναφορά; λιγότερο απο καθε μηλοπροιόν σίγουρα Δυστυχώς σε αυτό το κομμάτι ατύχησε η ΖΤΕ. Αρκετά υψηλό SAR στα επίπεδα των iPhone 1.253 W/Kg
highpriest Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Πόσο έχει το κινητό ρε παιδιά; Ούτε στο σκρουτζ το βρίσκω!
d_gkal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=68277&selectedCategoryId=93
Athens44 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) καλησπέρα σας! πολύ ωραίο κινητό σύμφωνα με όσα διαβάζω εδώ και αλλού. που μπορούμε όμως να το βρούμε συντόμως στις επόμενες μέρες? (νομίζω αν δε κάνω λάθος ότι είναι λίγο δυσεύρετο - δε το βρίσκω στα site cosmote/e-germanos με αναζήτηση μάρκας LG) Από Αθήνα θα ενδιαφερόμουν αν το έχουν διαθέσιμο,όποιος γνωρίζει αν το έχουν ας μου πεί να ξέρω,ευχαριστώ! A! τώρα διάβασα το post #20 πιο πάνω..... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2014 από Athens44
highpriest Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Χμμ...στα 159 που κάνει μάλλον είναι καλύτερη λύση το L90 της LG κι ας μην έχει 4G. Και τι είναι αυτό με τα τις 5 ίντσες ρε παιδιά; Για να βρούμε ένα τηλέφωνο που να μπορούμε να το κρατήσουμε, με λογικές ίντσες (4,3-4,5) ή θα πρέπει να πάμε σε πολύ φτηνά κινέζικα, ή να ανέβουμε σε πολύ ακριβά mini επώνυμων ναυαρχίδων! 2
airfast81 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα.τελικα καθομαστε και μαλωνουμε για κινητα τηλεφωνα ...με το ποσο ραδιοεκπομπη βγαζει στο αυτι μας ποσο κανει,αν εχει μεγαλη οθονη αν το βγαζει ο ευρωπαιος η ο κινεζος κτλ κτλ ...ενω διπλα μας υπαρχουν ανθρωποι ΑΣΤΕΓΟΙ οχι που πεινανε αλλα ΑΣΤΕΓΟΙ.ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 15 ΜΕ 16 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΕΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.εσυ και ο καθε εσυ που σκεφτεσε να αλλαξεις κινητο για καποια καλυτερα χαρακτηριστικα που θα βρεις σε ενα αλλο ...που παλι μεσα σε ενα εξαμηνο θα σου πασαρουν ενα αντιστοιχο λιιιιιγο καλυτερο σκεφτηκες να δωσεις ενα δυευρο σε εναν ανθρωπο που μολις περναει απο διπλα σου τον σιχαινεσαι και κανεις ποιο εκει να μη σε ακουμπησει??ολοι μας παμε και δεινουμε ενα σκασμο χρηματων σε συσκευες τηλεφωνιας ανα τακτα χρονικα διαστηματα...χωρις να σκεφτουμε την πραγματικοτητα γυρω μας...συγχωρεστε με για τα ορθογραφικα λαθοι μου. 1
itsgosu Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) λάθος φόρουμ τύπε. άσε ένα τάληρο και στο παγκάρι καθώς την κάνεις. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2014 από itsgosu 2
d_gkal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 ε το βρίσκω στα site cosmote/e-germanos με αναζήτηση μάρκας LG) δεν ειναι lg αλλα ΖΤΕ
sokinfragoul Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 φιλε την πραγματικοτητα διπλα μας την γνωριζουμε και πολλοι απο εμας προσπαθουμε μαλιστα να την αλλαξουμε κιολας. αυτο δεν σημαινει οτι θα παψουμε να αγαπαμε πραγματα χομπι και ασχολειες. για πολλους η ενασχοληση με τεχνολογικα γεγονοτα ειναι ευχαριστηση και για μερικους ειναι και ο βιοποριστικος τους παραγοντας, εσυ πως εχεις ιντερνετ απο την στιγμη που υπαρχουν συναθρωποι αστεγοι οπως λες που δεν εχουν σπιτι για να εγκαταστησουν τηλεφωνικη γραμμη? συγχωρεσε με για το επιθετικο μου υφος αλλα τα τελευταια χρονια εχει γεμησει ο τοπος καλοκαγαθους και σπλαχνικους ανθρωπους που νοιαζονται τον πλησιον προκοπη ομως δεν εχουμε δει... 2
exor Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 δεικτης sar ?? δεν καταλαβαινω γιατι δεν αναφερεται καν στα τεστ
Black Demis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 @airfast81 κάνεις σαν και αυτούς που λένε '' μην σκατε δυεκκατομυρια στα διάστημικα πρόγραμματα γιατί τα παιδάκια περνάνε, χωρίς να καταλάβελαινει που θα χρισιμευσουν αυτά τα προγράμματα σε σύντομο μέλλον και χωρίς αυτά στο είδος μας θα έρθει ένα τέλος σε καμία 100 150 χρόνια 1
kalampoyri Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Φιλοι μου εσας λεω με τα κινεζικα I Phone(μην μου πειτε οτι τωρα μαθατε οτι το κατασκευαζουν στην Κινα & σε τι συνθηκες).Φιλοι μου με τα lg,Sony & Motorola κανενας δεν δινει χρηματα στην Ευρωπη.Ενα πραγμα ξερω εγω.Ο καθενας με τα λεφτα που εχει στην τσεπη παιρνει κινητο τοσο απλο.Και κλεινοντας μην ακουσω οτι ολα τα κινητα ειναι μαπα απο την Κινα.Μερικοι με I Phone θα νιωσουν αβολα αν βγαλω απο την τσεπη το MEIZU MX4.(7 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΕΣΤΩ & ΕΝΑ ΕΛΛΑΤ/ΚΟ ΚΙΝΗΤΟ).Φιλικα.....
ACCT Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δυστυχώς σε αυτό το κομμάτι ατύχησε η ΖΤΕ. Αρκετά υψηλό SAR στα επίπεδα των iPhone 1.253 W/Kg δεικτης sar ?? δεν καταλαβαινω γιατι δεν αναφερεται καν στα τεστ Το νούμερο που είχα γράψει είναι από τα επίσημα στοιχεία της ZTE.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα