wassermagier Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Εκ των υστέρων ρωτάω γιατί έχω πρόβλημα με το προγραμματάκι easy tune της gigabyte αν και δεν νομίζω να έχει σχέση το τροφοδοτικό. Έχω ένα τροφοδοτικό με μη αποσπώμενα καλώδια και έκοψα όσα δεν χρειάζομαι. Αυτό είναι λάθος;
SouLSLayeR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Υποθέτοντας ότι απλά έκοψες κανένα περισσευούμενο μόλεξ, το μόνο που θα έπρεπε να διπλοτσεκάρεις είναι να μην υπάρχει κίνδυνος να ακουμπήσουν τα καλώδια και βραχυκυκλώσει το τροφοδοτικό...παρ' όλο που ακόμα και να συμβεί αυτό απλά θα κλείσει.
wassermagier Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Soulslayer έκοψα και 1 από τα 3 sata connector γιατί δεν έπιανε καλά, είχε σπάσει στην άκρη το πλαστικό. Και σκεφτόμουν να κόψω όλα όσα δεν χρειάζονται και απλά πιάνουν χώρο στο κουτί.
EvilEyes Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Γίνεται αυτό απλά κοίτα μετά να τα μονωσεις καλά με μια μονωτική ταινία.
Sakiz105 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Οτι ειπε ο απο πανω.Βαλε μια μονοτικη ταινια για να μην ακουμπησουν μεταξυ τους/πανω στο κουτι και βραχυκυκλωσουν.Κατα τα αλλα δεν εχεις θεμα
SPANK Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δέν ειναι πάντως και το καλύτερο ή αν θέλεις σωστότερο πράγμα να κόβεις τα καλώδια του τροφοδοτικού ... αν υπάρχει πρόβλημα στις άκρες μην τα κόψεις απλά μόνωσε τα με ταινία και κρύφτα κάπου
Thanos1972 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 εγω παλι αναρωτιεμαι...αντε και τα εκοψες τα καλωδια του τροφοδοτικου.πρεπει να ρωτησεις το φορουμ για το τι θα κανεις και εαν ειναι σωστο η λαθος?δεν ξερω,εγω καπου το βλεπω ηδη το λαθος.
wassermagier Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Spank σκέφτηκα όσο λιγότερα καλώδια τόσο καλύτερη η ροή και η ψύξη. Εσύ που βλέπεις το λάθος; απλά καλώδια δεν είναι; Thano εκτός από το πρόβλημα με το easytune το έκανα θέμα για να ξέρω αν η αγορά τροφοδοτικού με αποσπώμενα καλώδια κάνει διαφορά.
driftingcris Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Εγω παντως στο εργαλειο της υπογραφης μου επειδη δεν εφταναν κατι σατα και μολεξ μεχρι κατω εκανα ενα κοψε-ραψε και τα μονωσα οσο πιο καλα μπορουσα. Εναν χρονο τωρα δεν ειχα κανενα θεμα (Αν μπορουσα εννοειται οτι θα αγοραζα αλλο)
Roger Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Εκ των υστέρων ρωτάω γιατί έχω πρόβλημα με το προγραμματάκι easy tune της gigabyte αν και δεν νομίζω να έχει σχέση το τροφοδοτικό. Έχω ένα τροφοδοτικό με μη αποσπώμενα καλώδια και έκοψα όσα δεν χρειάζομαι. Αυτό είναι λάθος; Μαλλον θελεις να ελαφρυνεις το pc για να το κατεβασεις σε αγωνες. Περα απο την πλακα,προβλημα δεν εχεις κανενα ,αλλα αν αγορασεις ενα ακομα δισκακο δεν θα μπορεις να τον συνδεσεις,και αντι να τραβας καλωδια,θα τραβας τα μαλλια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα