Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ανεμιστηρας παιδια δουλευει ρολοι,δεν πειραξα τιποτα  ενα καθαρισμα εκανα στον υπολογιστη.το μονο που εβγαλα ηταν η καρτα γραφικων,η μπαταρια και οι μνημες για καθαρισμα,τον ανεμιστηρα του επεξεργαστη μονο εξωτερικα γιατι δεν ξερω να τον βγαλω και εκτος απο αυτο φοβηθηκα μην χαλασει τιποτα.Η αληθεια ειναι οτι η ψηκτρα εχει λιγο σκονη ακομα πρεπει να βγει για να καθαριστει λιγο ακομα.

Δημοσ.

στα ποσα rpm τρεχει? βγαλε ενα ss αμα μπορεις απο το hwmonitor

Πως μπορω να τα ανεβασω

Πως μπορω να τα ανεβασω

2027 ρπμ το φαν2 ,αν εννοεις αυτο

Δημοσ.

Link.png Site: http://tinypic.com/  

ανεβασε την εδω και στειλε το link

το φαν2 ειναι το φαν του κουτιου λογικα αμα δεν εχεις πειραξει κατι στα pin αλλα 2027 rpm ? wtf

δωσε μερικες πληροφοριες, οπως ποιο κουτι εχεις και τι cpu cooler...ειναι ο stock? αν ναι ποιον cpu εχεις?

Δημοσ.

Link.png Site: http://tinypic.com/  

ανεβασε την εδω και στειλε το link

το φαν2 ειναι το φαν του κουτιου λογικα αμα δεν εχεις πειραξει κατι στα pin αλλα 2027 rpm ? wtf

δωσε μερικες πληροφοριες, οπως ποιο κουτι εχεις και τι cpu cooler...ειναι ο stock? αν ναι ποιον cpu εχεις?

μπες στο προφιλ μου και γκαλερι εκει την εβαλα,μια φωτο ειναι

* Case (Κουτί):  FUJITSU SIEMENS SCALEO T

* PSU (Τροφοδοτικό & Watt): TURBO -X  550 WATT BULK II

* Motherboard (Μητρική): FOXCONN  H61MXV/H67MXV

* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): INTEL® CORE I3-2100 CPU @ 3.10 GHZ 3.10 GHZ

* RAM (Μνήμη συστήματος): DDR3 1333 UDIMM -TRANSCENT 2 GB (2 MEMORY MODULES)

* GPU (Κάρτα γραφικών): GEFORCE GTX 550 TI 1024 MB GDDR5 - PALIT

* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): SAMSUNG SYNCMASTER 20''/1680X1050 PIXELS STA 60 HZ ME TRUE COLORS (32 BIT)

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα): WINDOWS 7 ULTIMATE PROFESSIONAL MEDIA CENTER 6.017601 SERVICE PACK 1 (32 BIT)

* Hard drive(Σκληρος δισκος): WESTERN DIGITAL WD2000JD-55HBBO ATA DEVICE (200 GB) 

* Case (Κουτί):  FUJITSU SIEMENS SCALEO T

* PSU (Τροφοδοτικό & Watt): TURBO -X  550 WATT BULK II

* Motherboard (Μητρική): FOXCONN  H61MXV/H67MXV

* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): INTEL® CORE I3-2100 CPU @ 3.10 GHZ 3.10 GHZ

* RAM (Μνήμη συστήματος): DDR3 1333 UDIMM -TRANSCENT 2 GB (2 MEMORY MODULES)

* GPU (Κάρτα γραφικών): GEFORCE GTX 550 TI 1024 MB GDDR5 - PALIT

* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): SAMSUNG SYNCMASTER 20''/1680X1050 PIXELS STA 60 HZ ME TRUE COLORS (32 BIT)

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα): WINDOWS 7 ULTIMATE PROFESSIONAL MEDIA CENTER 6.017601 SERVICE PACK 1 (32 BIT)

* Hard drive(Σκληρος δισκος): WESTERN DIGITAL WD2000JD-55HBBO ATA DEVICE (200 GB) 

cpu cooler της intel dc 12 v απο το πλαισιο το βαλανε

Δημοσ.

φιλε μου το cpu fan error στο βγαζει γιατι δεν εχεις πιθανον συνδεσει το pin του fan της ψυκτρας αλλα για να λες οτι δουλευει ο ανεμιστηρας λογικα το εχεις συνδεση σε καποιο pin που ειναι για fan του case. Ανοιξε το κουτι σου και δες που παει το καλωδιακι που εχει το φαν της ψυκτρας, στο ss που εβγαλες δεν υπαρχει καν CPU fan, λογικα εκει αποδιδεται το cpu fan error

Δημοσ.

Σε ευχαριστω που με βοηθησες μεχρι τωρα,επανερχομαι σε λιγο να σου πω 

Coniste φιλε μου να σαι καλα αυτο ηταν,ειχε δυο πιν που λες και ηταν ασπρα.Εγω μετα απο το καθαρισμα το βαλα στο πιν που ναι κοντα στην καρτα γραφικων κεισ οπως ειπες.τελος του προβληματος σε ευχαριστω και παλι και καλες γιορτες!!! 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...