Προς το περιεχόμενο

CDRW Symvoules

random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα Philips 3610, και μάλλον είναι η μεγαλύτερη πατατιά που έχω κάνει σε αγορές hardware. Αφου το αγόρασα, αρχισα να ανακαλύπτω τα φοβερά παράπονα που έχουν χρήστες απο όλο τον κόσμο για τα μοντέλα Philips (δες Gamecopyworld.com) <P>Αρχισε τα προβλήματα 14 μήνες μετά την αγορά, δηλαδή ΙΣΑ που έληξε η εγγύηση! τώρα, σε λίγο συμπληρώνει 2ετία kai αδυνατεί να ανταπεξέλθει ακόμα και σαν cd-rom. για ανάγνωση!<BR>ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΔΕΝ είμαι επαγγελματίας πειρατής. απλά αντιγράφω ότι δανείζομαι, και δεν γράφω καθόλου audio, mp3, κτλ. μη νομίζετε δηλαδη οτι έκαψα τις 100άδες cdάκια...<P>Ακολούθησα τις συστάσεις του gamecopyworld για καθαρισμό, λίπανση, αλλα είταν προσωρινές λύσεις. πάει για φούντο..<P>Ερώτηση: Εχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? τι έκανε?<P>2η: Πάω για καινούριο.Θέλω μόνο IDE, δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα απλής εγγραφής, με ενδιαφέρει πολύ στην R/W αλλα απο οτι λετε στην επανεγραφη σε περιριζουν τα cd, kai να μείνουμε κάτω απο 110.000 σύνολο με φπα.<BR>καλοβλέπω το dvd/rw ricoh. ή αξιζει να πάρω κανα burnpro

Δημοσ.

Ego pou eixa 3610 ksereis ti ekana?<BR>Piga kai to allaksa eutixos prin liksi i egiisi kai meta TO POULISA KATEYTHEIAN!!!<P>Esy apla petakse to...<BR>Ta plextor einai ligo akriva kai an milame kai gia SCSI tote einai akomi poio pano i timi tous (thes kai SCSI controller) kai mallon tha kseperaseis tis 110.000...<BR>An thes SCSI rec kai SCSI controller giro stis 110 pare YAMAHA 8/2/24 (poli kalo, ayto exo kai den exei kapsei oute ena cd)..

Δημοσ.

Ερώτηση: Όταν καίγεται ένα cd φταίει το cdr?<BR>Όταν λέμε <<καίγεται>> εννοούμαι το buffer underrun έτσι?<BR>Εγώ έχω κάψει αρκετά cd με το yamaha 4416s αλλά ξέρω ότι δεν φταίει το cdr. Παράδειγμα μου έχει κάψει μερικά cd όταν απο mp3 κάνω wav και μετά μουσικό cd. Μετά κατάλαβα ότι ένα τραγούδι είχε πρόβλημα στην αποκωδικοποίηση γιατι δεν μπορούσα να το ακούσω ούτε σε wav απο τον σκληρό μου δισκο. άλλες φορές όταν το παιχνίδι που αντέγραφα είχε κάποιο κλείδωμα.<BR

Δημοσ.

eixa 4416s ta buffer under einai eite giati den pane oi plirofories sto cd eite giati trexeis alles efarmoges.to prwto einai problima to 4416 to allo einai apo diko sou sfalma.tora an egrafes copy protected cd me raw mode apo clone cd i apo kapoio allo progy paly sfalma diko sou einai giati den ypostirizei raw to 4416 kai to frikare

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...