sifalio Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Εχω ενα προβλημa με το pc μου (αυτο της υπογραφης). καποιες φορες οταν το ανοιγω βγαζει σφαλμα 00 η μητρική και μενει αναμενο to led της cpu πανω στην μιτρικη. εβγαλα την cpu και την ξαναέβαλα εκανα reset στο bios εβαλα το προιγουμενο bios αλλα τα ιδια ειτε ειναι overcloacked ειτε ειναι default κανει το ιδιο εχω καινουριο τροφοδοτικο. τι μπορεί να φταει?
HALF EVIL Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Τα pins Στο socket τα κοίταξες καλά μπας και είναι στραβωμένα;
sifalio Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Τα pins Στο socket τα κοίταξες καλά μπας και είναι στραβωμένα; τα κοιταξα...μια χαρα ειναι...
orion1986 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 θα προτείνΑ ΝΑ κανείς ένα stress test τον επεξεργαστη αν κ δύσκολΑ χαλανε Αυτά....
sifalio Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 θα προτείνΑ ΝΑ κανείς ένα stress test τον επεξεργαστη αν κ δύσκολΑ χαλανε Αυτά.... το εκανα και αυτο...δεν ξερω αλλα μου μυρίζει μητρικη...
gamer_stathis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 το εκανα και αυτο...δεν ξερω αλλα μου μυρίζει μητρικη... φιλε μου εχω και εγω το ιδιο προβλημα , τελικα τι ειχε θεμα ο επεξεργαστης η μητρικη?
sifalio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 φιλε μου εχω και εγω το ιδιο προβλημα , τελικα τι ειχε θεμα ο επεξεργαστης η μητρικη? Η μητρικη τελικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα