thanos-buzzzzy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλε,εισαι πορωμενος! Σωραιος Παρε και μια κουτατη με σφραγισμενα μεσα . . . 1
moumias Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 τα πουλαει κανεις γιατι ενδιαφερομαι για τα ανηψια μου??!!
SoPa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ενας φιλος μου τα θυμησε και αρχισα να ψαχνω και εγω! Βρηκα 13, δεν νομιζω να ειχα και αλλα.Τελικα ηταν πολλα, φοβερη η φωτο που ανεβασε ο thanos-buzzzzy με ολη τη συλλογη. Οριστε και η δικη μου φωτο! 1
baiosss Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Ανοίγοντας πάλι το θέμα μετά από χρόνια, να βάλω κι εγώ δύο φωτό από τέσσερις φιγούρες που έχω στην κατοχή μου. Τυχαίνει να έχω και μια από τις πολύ σπάνιες φιγούρες, που θυμάμαι στο πίσω μέρος των συσκευασιών τους (σακουλάκια), ανέφερε πως είναι η σπανιότερη δείχνοντας απλά το περίγραμμα της φιγούρας. Δεν ξέρω για την μύγα, αλλά αντίστοιχα και ο "general" ήταν πολύ δύσκολο να πέσει λόγω του βάρους του και λόγω του χαμηλού κέντρου βάρους του. https://photos.app.goo.gl/JHEvjfdNdqwLivpw9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα