InvadersMustDie Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 οποιος εχει ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΤΕΡΑΤΟΜΑΧΟΥΣ και τους δινει ας μου στειλει ενα μυνημα
thanos-buzzzzy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Και εδω επισης... κ για ανταλλαγη
tasosk. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Πω ρε παιδια τι μου θυμισατε τωρα !!!! Η αγαπημενη μου παιδικη συλλογη ατελειωτες ωρες στα πεζοδρομια συγκρουοντας τα με αλλα παιδια,ειχα καμμια 25αρια και εκανα τη βλακεια και τα εδωσα στο ανηψακι μου να παιζει και οπως καταλαβαινετε χαθηκανε.........μακαρι να μπορουσα να τα ξαναμαζεψω.Ξερετε αν μπορω να τα βρω απο πουθενα για αγορα?
Zus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μπράβο ρε τσίφτη TS, ήταν η μόνη συλλογή που είχα και δεν θυμόμουν καν ότι υπήρξε. Δυστυχώς δεν έχω κανένα από τα παιδικά μου παιχνίδια, μόλις πιάσαμε ηλεκτρονικό στα χέρια μας, παραμελήθηκαν και μάλλον πετάχθηκαν όλα.
thanos-buzzzzy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Οποιος εχει φωτο ας ανεβασει!!
thanos-buzzzzy Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Θα αρχισω να βαζω τις ομαδες σε φωτο 2
thanos-buzzzzy Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Nα διευκρινισω οτι αναλογα με τα κομματια,υπαρχει και διαφορετικη σπανιοτητα,πχ δυο ομαδες δεν κυκλοφορησαν Αμερικη... Η καοια αλλα κομματια εχουν διαφορετικους χρωματισμους στην Ευρωπαικη εκδοση...
Porg Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 απο όσα έβαλες μόνο το μάτι και τον γορίλα θυμάμαι έχω 4-5 που γλίτωσαν απο τότε αλλά είναι βαμμένα κτλ
thanos-buzzzzy Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 ειναι ολα 48 κομματια,αν δεις και αλλα θα θυμηθεις σιγουρα...
th3mi5 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Thano στείλε μου ένα μήνυμα γιατί κάποιο πρόβλημα έχει το pm
thanos-buzzzzy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Αντε βρε παιδια καμια φωτο να γουστάρουμε!
tzizzz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 εχει κανεις εξηγηινους τερατομαχους? τους μαζευω οπου βρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα