manos2864 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα πρόβλημα περίπλοκο... Λοιπόν για αρχή ας ορίσουμε αυτά που είχα πριν φτάσω στο μείζον πρόβλημα. 1. Αγόρασα το xperia z3. 2. Είχα iphone 4s 3. Έχω ipad. Ενέργειες που έγιναν πριν δημιουργηθεί το πρόβλημα 1. Έκανα backup όλα τα δεδομένα του iphone 4s πριν του κάνω format και το πουλήσω. 2. Όταν πήρα για πρώτη φορά το xperia z3 μετέφερα μέσο του xperia transfer το backup από το Iphone 4s στο xperia z3. Μεταφέρθηκαν τα περισσότερα εκτός από τις σημειώσεις που είχα. 3. Πέρασα τις σημειώσεις χειροκίνητα όσο είχα το iphone 4s στο xperia z3 και ήμουν comple. Τι έγινε 1. Το xperia z3 χάλασε και του έκανα αντικατάσταση. 2. Το iphone 4s πουλήθηκε. 3. Το xperia z3 το πήρα πίσω καινούργιο αλλά ενώ μετέφερα το Iphone 4s backup που μου είχε μείνει στο pc.. τις σημειώσεις δεν μπόρεσα να τις μεταφέρω και ούτε έχω το iphone 4s για να τις βρω. Τώρα (Το πρόβλημα) 1. Αφού δεν έχω πλέον το Iphone 4s αλλά έχω το backup αρχείο του λογικά μέσα θα έχει τις σημειώσεις που είχα. 2. Αφού έχω ipad δεν μπορώ να μεταφέρω τις σημειώσεις από το backup αρχείο του iphone 4s στο ipad έτσι ώστε να μπορέσω να τις δω και να τις μεταφέρω χειροκίνητα στο xperia z3? 3. Ποια μεθοδολογία πρέπει να ακολουθήσω/οδηγό ώστε να κάνω την επίτευξη της συγκεκριμένης ανάκτησης? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. edit Ωχ παίζει να το έβαλα σε λάθος κατηγορία... Sorry Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2014 από manos2864
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα