Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα να δεις, τα ειπαμε και πιο πανω, ο φιλος σου καλα θα ηταν να παει αρχικα εδω αν μπορει να διαθεσει αυτα τα 40 ευρω παραπανω παιρνοντας εναν επεξεργαστη αρκετα πιο δυνατο μαζι με την 270 θα παιζει οτι θελει + οτι παιρνει 1tb hdd αντι για 500gb.

Οποτε εχουμε 1η επιλογη:

ndspib.jpg

+1

Δημοσ.

Για τροφοδοτικό δες αυτό http://www.e-shop.gr/thermaltake-sps-530mpcbeu-smart-se-series-530w-cm-87-psu-p-PER.640644 (semi modular, Καλύτερο efficiency) με πολύ μικρή διαφορά τιμής

ή αυτό εδώ http://www.e-shop.gr/coolermaster-g550m-gm-series-550w-modular-psu-%C2%96-80-bronze-rs550-amaab1-eu-p-PER.811576 (semi modular, 5 χρόνια εγγύηση)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά για να μην ανοίγω άλλο θέμα πείτε μου μια συνθέσει 450max βρήκα άλλη λύση... 300 ευρό δεινό για MOBO-RAM-CPU-HDD PSU και τα άλλα 150 μάλλον θα πάω σε R9 280-7970 σε ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ.

Δημοσ.

παιδιά για να μην ανοίγω άλλο θέμα πείτε μου μια συνθέσει 450max βρήκα άλλη λύση... 300 ευρό δεινό για MOBO-RAM-CPU-HDD PSU και τα άλλα 150 μάλλον θα πάω σε R9 280-7970 σε ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ.

δεν γινεται.Εδω αν δεις σε προηγουμενα posts με το ζορι προσπαθουν να σου χωρεσουν καρτα των 120ευρω,για την 7970 θες και ακριβοτερο τροφοδοτικο απο τα παραπανω και πρεπει να κοψεις απο πραγματα που δεν γινεται να κοψεις....Τελος αν και δεν το αναφερεις θα χρειαστεις και καλο κουτακι....Καλη η ολη λογικη που εχεις αλλα πας να την εφαρμοσεις με μπακαλικο τροπο :D.

Δημοσ.

δεν γινεται.Εδω αν δεις σε προηγουμενα posts με το ζορι προσπαθουν να σου χωρεσουν καρτα των 120ευρω,για την 7970 θες και ακριβοτερο τροφοδοτικο απο τα παραπανω και πρεπει να κοψεις απο πραγματα που δεν γινεται να κοψεις....Τελος αν και δεν το αναφερεις θα χρειαστεις και καλο κουτακι....Καλη η ολη λογικη που εχεις αλλα πας να την εφαρμοσεις με μπακαλικο τροπο :D.

τι να κανό και εγώ δεν έχω μεγάλο budget :)

δεν θέλω τεράστιες κάρτες άπλα θέλω να παίζω σε 1368x768 ανάλυση , για την οθόνη μου είναι το full :D και στα medium...

δεν βγαίνει τίποτα? μόνο far cry 3-4 παίζω άντε και κάνα CS GO και κάτι άπλα παιχνιδάκια (Drakensang,world of tanks)

τώρα για κουτί τι να κάνω... αν βάλω άλλο θα πρέπει από κάπου να κόψω και δεν υπάρχει λύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...