mikeharitakis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 ειχα παρει ενα ups prin 5 xronia αυτο εδω http://www.e-shop.gr/trust-pw-4100t-1000va-ups-p-PER.802547και πριν 2-3 χρονια τα ειχε παιξει η μπαταρια του ( το καταλαβα που δεν σηκωνε τον υπολογιστη) και του εβαλα αλλη γιατι ειχε φουσκωσει η παλια..ολα καλα ολα ωραια τωρα παλι διαπιστωσα οτι δεν σηκωνει τπτ ουτε καν το modem που μονο του και κλεινει η παροχη ρευματος. Εχω συνδεσει πανω την οθονη τον υπολογιστη το ρουτερ και μαζι τα 2 του καλωδια τηλεφωνου. στην μια θυρα εξοδου επειδη δεν εχει sucko εκανα πατεντα και εβαλα ενα τριπλο πολυμπριζο..στην αρχη με την νεα μπαταρια δουλευε καλα ( οσο το ειχα δοκιμασει τοτε). Το ανοιγω η μπαταρια μου φαινετα κομπλε..λετε να χαλασε η πλακετα μεσα η ο ενναλακτης η οτιδηποτε αλλο μιας και ειναι 5 χρονων?η συνδεσμολογια μου ειναι απο το τοιχο σε ενα πολυμπριζο ασφαλειας και απο εκει παιρνει ρευμα το ups και το δινει σε οθονη/υπολογιστη/ρουτερ. το τροφοδοτικο μου ειναι 700 Watt και απο οτι βλεπω στα σαιτ που το εψαξα ιδανικο για το συστημα μου ειναι ενα κοντα στα 600 W.. παμε για αλλαγη η κατι αλλο φταιει?
magic4spell Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 βγαλε την μπαταρια και μετρα τη... εαν εχεις πολυμετρο πρεπει να να ειναι (εαν ειναι φορτισμενη) κοντα στην ονομαστικη της ταση.... Εανοντως δειχνει οκ... πχ 12v αυτο δεν φτανει βαλε φορτιο πχ ενα λαμπτηρα 12 v πχ απο αυτοκινητο για να δεις εαν δεινει ρευμα και κραταει ταυτοχρονα δεν ριχνει ταση.... Εαν ειναι ξεφορτιστη τοτε ειτε τα επαιξε ειτε δεν την φορτιζει το ups... που επισης ευκολα μπορεις να δεις ςαν στην τροφοδοσια της μπαταριας δινει ταση όση τα volt της μπααριας και λιγο παραπανω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα