CrazyTsach Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Τις cell shock τις έβαλες ποτέ μόνες τους να δεις αν δουλεύουν κανονικά; Και μία μία τις είχα δοκιμάσει,πάλι 1024 την κάθε μία έβλεπα.Με έχουν τρολάρει άπειρα οι συγκεκριμένες. Πλέον τις έχω βγάλει τελείως και λειτουργώ όσο μπορώ με 4gb από τις geil .
CrazyTsach Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Απντέιτ. Σχετικά με το ότι διαβάζει 1024 για την κάθε μνήμη.Τελικά αυτό γίνεται γιατί ΕΙΝΑΙ 1gb η κάθε μία,παρόλο που το αυτοκόλλητο απ'έξω γράφει 2gb.Μάλλον ο τυπάκος που τις πήρα από εδώ είχε αλλάξει αυτοκόλλητο..... Βρέθηκε ψάχνοντας το part number που λέει το cpu z.
CrazyTsach Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 λολ.... Άστα..Και καλά εσάς..Έναν γνωστό μου τον έπρηζα κάθε τόσο από το καλοκαίρι,κι ευτυχώς που'δε το παρτ νάμπερ αλλιώς θα ψάχναμε ακόμα..
rfc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Και ποιος ειναι αυτος ο τυπος για να γνωριζουμε? Παλι λολ βεβαια.....
CrazyTsach Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Και ποιος ειναι αυτος ο τυπος για να γνωριζουμε? Παλι λολ βεβαια..... Όντως,εγώ πάντως το προτίμησα που έγινε έτσι,γιατί αλλιώς θα έπρεπε να βρω τι φταίει και δεν είχα άλλες ιδέες. Εδώ είναι ο κύριος,δυστυχώς δεν μπορώ να αξιολογήσω την αγγελία πλέον,γιατί δεν υπάρχει. http://www.insomnia.gr/user/246865-nickvti/ Απ'ότι κατάλαβα,δεν είχε αλλάξει αυτοκόλλητο,πήρε το πίσω μέρος της ψύκτρας από 2gb και το βίδωσε στην 1gb.Αφού το παρατήρησα το πίσω μέρος της ψύκτρας είναι λίγο πιο ψηλά,δεν είναι επίπεδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα