Προς το περιεχόμενο

Νόμιμο κατέβασμα των Windows 8.1

Euclides

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα... αγορασα ενα κλειδι απο ενα συμφορουμητη.ακολουθω αυτον τον οδηγο για εγκατασταση windows 8.1? η εγκατασταση θα γινει σε καινουριο evo 850.ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κλειδί που αγόρασες είναι για windows 8 ή 8.1? Eγώ που είχα για 8, πρόσφατα έκανα format και δεν μπόρεσα να βάλω κατευθείαν τα 8.1 και ας ήταν και τα 2 pro. Έπρεπε να βάλω τα 8 πάλι και μετά να κάνω ενημέρωση σε 8.1.

• Like 1

Όταν αγόρασα το κλειδί είχα πει για 8.1 PRO. Θα του στείλω μήνυμα να τον ρωτήσω... Αν είναι για 8.1 κατεβάζω αυτή την έκδοση απευθείας;

Ναι.

Τα κλειδιά για τα Windows 8 κάνουν και για τα Windows 8.1

H μόνη προϋπόθεση είναι να αφορούν την ίδια έκδοση (core, N, ή Pro)

Euclides εγω εχω προβλημα ομως. Κατεβασα την ελληνικη x64 pro και το κλειδι που μου εδωσε φιλος μου φοιτητης δεν το επαιρνε. Και το κλειδι ειναι 8.1 pro. Ουτε το generic pro key επαιρνε.

Το κλειδί δε το δέχεται την ώρα της εγκατάστασης μάλλον. Αν καταφέρεις και προσπεράσεις εκείνο το σημείο με τον τρόπο που αναφέρεται στο ποστ #10, τότε μετά αν μπεις μεσα στα win και ζητήσεις ενεργοποίηση πρέπει να το δεχτεί το κλειδί! Αν δε το δέχεται εκεί τότε δε ξέρω τι παίζει. Θα πρέπει φυσικά να είναι για την ίδια έκδοση (pro, core κλπ)

Ευχαριστώ πάντως τον topic starter γιατί τόσο καιρό δε το ήξερα αυτό και παλευα με το άλλο "εργαλείο" της MS για Upgrade που έλεγε και δεν μπορούσα να κατεβάσω κανένα .iso με τις μαλακίες που είχαν κάνει. Σου κατέβαζε αυτόματα 32 ή 64bit ανάλογα με το τι έτρεχες εκείνη τη στιγμή, δε μπορούσες να διαλέξεις γλώσσα, δε δεχόταν τα κλειδιά από win 8 ο,τι πατέντα και να έκανα.... Γενικώς για τα μπάζα ήταν εκείνος ο τρόπος.

Ναι.

το κλειδι ειναι για 8.1 pro.απλα δεν το ειχα δοκιμασει τοσο καιρο γιατι περιμενα να μου ερθει ο 850 evo και να κανω εκει την εγκατασταση. οποτε κατεβαζω 8.1 απο εδω περναω το κλειδι και ειμαι οκ σωστα?

Ναι.

Kι εγώ αυτό ήξερα και διάβασα αλλά σε εμένα δεν δούλεψε και ας είχα την ίδια έκδοση (pro).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...