shine Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Τι λέτε γι αυτόν http://www.e-shop.gr/western-digital-wd7500bpvx-blue-750gb-25-sata3-p-PER.303046 ; Θέλω κάποιον φθηνό. Πέρα από το γεγονός ότι έχει μόνο 1 χρόνο εγγύηση βλέπετε κάποιο άλλο αρνητικό; Πχ. Μήπως είναι θορυβώδης ή καταναλώνει πολύ; (με ενδιαφέρουν αυτά τα 2)
xristoforos89 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 5400 στροφες ειναι, καταναλωση νορμαλ θα εχει. http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-hardware/hdd-ssd-skliroi-diskoi/Toshiba-MQ01ABD075-750GB-HDD-2-5-8MB-5400rpm-SATA-3-GB-s-MQ01ABD075.htm με 2 χρονια εγγυηση. Μην περιμενεις να τρεχει τρελα. κλασσικος 2.5'' 5400 στροφων ειναι.
SPANK Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Προφανώς τον συγκεκριμένο θα τον βάλεις σε laptop για να θέλεις 2.5 οποτε αν δεν έχεις μεγάλες ανάγκες σε χωρητικότητα γιατι δεν κοιτάς και σε ssd αλλιώς πήγαινε στον blue που ανέφερες
shine Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 σε laptop θα μπει. αλλά σε αυτά τα λεφτά πηγαίνω μέχρι 128GB το πολύ αν πάρω SSD. τα οποία μου φαίνονται λίγα. έχω δει κι αυτόν και το σκέφτομαι. βασικά το σκέφτομαι επειδή διαβάζω απ όλους ότι οι SSD έχουν τεράστια διαφορά σε απόδοση. Ποτέ δεν είχα SSD. αλλά και τα 128 είναι λίγα. οπότε μάλλον πάω για τον 750.
SPANK Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Η αλήθεια ειναι οτι με τον ssd θα δείς μεγαλύτερη βελτίωση οσο αφορά το boot και την απόκριση των προγραμμάτω αλλα αν νομίζεις οτι θέλει μεγάλη χωρητικότητα ο μηχανικός ειναι μονόδρομος
cuprakatos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Τι χωρητικότητα να θάλει ένα λάπτοπ ; Λέω εγώ τώρα ...... 120γίγα για λάπτοπ είναι υπέρ αρκετά. Αποθήκη, έχουμε έναν εξωτερικό usb 2,5" μέχρι 1 τέρα και κάνουμε ότι θέλουμε. SSD πλέον στην εποχή μας μονόδρομος. Αυτοί οι 5400 είναι μόνο για πέταμα, δε κάνουν για σύγχρονο μηχάνημα. ( ούτε για παλιό ), ούτε για dos δεν κάνουν !! είναι απελπιστικοί. 120 γίγα με 70 ευρώπουλα και είσαι κομπλέ ( samsung εννοείται !!!! )
shine Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 εντάξει ανάλογα τις ανάγκες του καθενός. με την ίδια λογική κι εγώ μπορώ να πω.. τι δύναμη να θέλει ένα κινητό, οπότε τι τα θέλετε τα 4-8 πύρηνα κινητά. για δύναμη έχουμε έναν κανονικό υπολογιστή. παρόλο αυτά αρχίζω και ψήνομαι σιγά σιγά. και μια ακόμη ερώτηση, αν πάρω δίσκο στα 7mm ύψος θα έχω πρόβλημα να τον τοποθετήσω στο laptop; εννοώ μήπως θα "κολυμπάει" κάπως; το λαπτοπ που έχω παίρνει τους κλασσικούς στα 9,5. μήπως θα χρειαστεί να γεμίσω το κενό με γύψο; (πλάκα κάνω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα