TIGER7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα σε ολους και ολες, αν σας φερει ο δρομος (οσοι μενετε Αθηνα) απο καταστημα Mediamarkt στην λεοφωρο Συγγρου και ενδιαφερεστε για το ταμπλετ του τιτλου ριξτε μια ματια στο μεσαιο ραφι στο συγκεκριμενο τμημα γιατι δεν το εχουν βαλει στην παρουσιαση και ρωτηστε με ευγενεια καποιο πωλητη να σας πει τιμη, το εχουν στα 89 ευρω με ελαχιστη αρχικη τιμη στο Skroutz.gr στα 109 ευρω, πηρα 2 απο αυτα και ειναι πολυ καλα ποιοτικα με αλουμινιο για πλατη που το κραταει πολυ δροσερο και πολυ καλη γυαλινη οθονη. Χωρις κολληματα οπως καποια αλλα πλαστικα με 1gb ram και μπαταρια 6000mAh. Υπαρχει πρεπει να εχουν μεινει ακομα 8 κομματια..
xristoforos89 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Αυτο δεν ειναι το σαπάκι που ειχε βγαλει το καρφουρ; ή ειναι αλλο μοντελο;
TIGER7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα αυτο ειναι το επομενο μοντελο. Το Carrefour ειχε βγαλει το 1063 σε πλαστικο λευκο, το 1064 τετραπυρηνο και αυτο αλλα στο 1,2 επεξεργαστικη ισχυ.
noa113 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδιά τελικά τα αξίζει τα λεφτά του; Φαίνεται να είναι ευκαιρία! Λίγα λόγια από κάποιον που το έχει δοκιμάσει; Ένα σχόλιο στο skroutz κάνει λόγο για χάλια οθόνη με μικρές γωνίες θέασης. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2014 από noa113
TIGER7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα, κοιτα το διαβασα και εγω το σχολιο σχετικα με την οθονη, και επειδη το εχω οτι θελετε να σας πω πολυ ευχαριστως. Θα ημουν υπεραρκετα εντυπωσιασμενος αν ειχε ips οθονη αντι για HD αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα σε αυτα τα λεφτα, ειχα και το Mls iq tab king 7" με απιστευτη οθονη αλλα σερνοταν στο ιντερνετ. Για το 1064 εχω να πω οτι ειναι αρκετα γρηγορο και σε ιντερνετ και παιχνιδια, παιζω dungeon hunter 4, blood and glory, Thor, δεν ζεσταινεται καθολου οπως καποια πλαστικα, το αλουμινιο πλατη ειναι παγωμενο συνεχεια καθολου κολληματα, καλλυμα οθονης ειναι τζαμι που μου αρεσει πολυ αλλα και παλι εβαλα προστασια οθονης ματ, η φωτεινοτητα του θελει λιγο ανεβασμα αλλα δεν με ενοχλει που το ρυθμισα χειροκινητα γιατι εχει μεγαλη μπαταρια. 1
TIGER7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 noa113 καλημερα, και εγω ευχαριστω ! Γενικα στα μεγαλα αυτα καταστηματα να εχουμε το νου μας για πραγματα που ειναι κρυμμενα σε καποια ραφια γιατι υπαρχει μια περιπτωση να μην βγαινουν στην παρουσιαση ωστε να προλαβουν να τα παρουν καποιοι αλλοι, θελει ψαξιμο παντου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα