mentoras99 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ψαχνω για αγορα, μερικών ψηφιακών κορνιζων, σε μεγεθος 7 ιντσων.Μη φανταστειτε καμια μαζικη παραγγελια, 2-3 θα ηθελα.Ειναι αληθεια οτι αρκετο καιρο 'κοιταζω' την αγορα, αλλα οι τιμες δεν με ικανοποιουν.Καλα, οι τιμες δεν πεφτουν;Ειναι δυνατον να χρειαζομαι 30€ για μια 7αρα ψηφιακη κορνιζα;Μα τοσα ειχα δωσει και πριν μια 5ετια για να αγορασω μία!Υπολογιζα να εχουν πεσει οι τιμες για τις πιο φτηνες, σε 15-20€, αλλα δεν βλεπω κατι τετοιο.Με βολευει αγορα απο ebay ή eshop.gr, αλλα και στο skroutz που κοιταξα δεν ειδα διαφορα.Αν καποιος μπορει να βοηθησει στην διερευνηση μου, να προτεινει κλπ, θα ηταν χρησιμο.
maxdore217 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Πάντως 2 κορνίζες που είχε πάρει από Media σε αυτά τα λεφτά 15€ και 20€ χαλάσαν γρήγορα ..... αν θέλεις πάντως να πάρεις φθηνή να βλέπεις και το newslatter του e-shop εκεί βάζει.
mentoras99 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) To newsletter του eshop το παιρνω. Δεν θυμαμαι να ειδα προσφορα για ψηφιακη κορνιζα τον τελευταιο χρονο... Και δεν καταλαβαινω πως οι τιμες μενουν σταθερες εδω και χρονια. Με 50€, αγοραζω ταμπλετα android, που ειναι στην ουσια ενας 'μικρος' υπολογιστης, και τρεχει os(λειτουργικο), και τρεχει εφαρμογες, και αμα θελω το βαζω και να δειχνει φωτο slideshow... Και ζητανε 30-40 ευρω για μια ....κορνιζα! Γι'αυτο το θεωρω κοροϊδια. Και τιμες ιδιες τα τελευταια 5 χρονια, και πλεον με ελαχιστα παραπανω χρηματα, κανεις οτι γουσταρεις. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2014 από mentoras99
maxdore217 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) To newsletter του eshop το παιρνω. Δεν θυμαμαι να ειδα προσφορα για ψηφιακη κορνιζα τον τελευταιο χρονο... Και δεν καταλαβαινω πως οι τιμες μενουν σταθερες εδω και χρονια. Με 50€, αγοραζω ταμπλετα android, που ειναι στην ουσια ενας 'μικρος' υπολογιστης, και τρεχει os(λειτουργικο), και τρεχει εφαρμογες, και αμα θελω το βαζω και να δειχνει φωτο slideshow... Και ζητανε 30-40 ευρω για μια ....κορνιζα! Γι'αυτο το θεωρω κοροϊδια. Και τιμες ιδιες τα τελευταια 5 χρονια, και πλεον με ελαχιστα παραπανω χρηματα, κανεις οτι γουσταρεις. Πόσο δίκιο έχεις!!!!!!! ( έχω κάνει την ίδια ακριβός σκέψη σε έναν tablet που έκανε 39€ από τα multiDRama!!!) όσο χάλια και να είναι στην χειρότερο το βάζω σε μια πρίζα και κάνει και αυτό, ( και σε ανάγκη το έχεις να δεις και κανένα avi σε κανα πλοίο. Η αγορά είναι σε πτώση γιαυτό δεν βλέπεις τίποτα ...θες ακόμα χειρότερο παράδειγμα πριν 2 χρόνια έπαιρνες καλύτερο και φθηνότερο laptop από τώρα!!!! αυτό νομίζω τα λέει όλα. Ρίξε και μια ματιά στην κορνίζα που βγάζει το καρφούρ μερικές φορές την βάζει σε έκπτωση και αν πάρεις και την εφημερίδα πάει -3€ ακόμα!!!! αυτά από εμένα δεν έχω δει κάτι άλλο. Υ.Γ. Όταν χαλάσει σε εμένα η μια και μοναδική που έχω (απ το e-shop) η επόμενη αγορά για εκεί σου είπα είναι tablet και ας είναι και με 512 ram. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2014 από maxdore217
d_gkal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 παρε κινεζιες ταμπλετακια σε αυτα τα χρηματα. και ας μη τα χρησιμοποιησεις ποτε ως οτιδηποτε αλλο εκτος απο κορνιζα. σε συμφερει
mentoras99 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 2 χρονια μετα...και ελαχιστα πραγματα εχουν αλλαξει σε αυτο το θεμα! Οι τιμες σχεδον ακατεβατες! οκ, για να ειμαι δικαιος, πλεον μπορω να βρω στο ebay καινουριες κορνιζες γυρω στα 25€!!! Προοδος? Τελωσπαντων....εξακολουθει να ειναι συμφεροτερο να παρεις το φτηνοτερο tablet, και να το εχεις εστω ως κορνιζα, παρα να αγορασεις κορνιζα και μονο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα