Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για χρήση σε DSLR είναι ok?

Για μη επαγγελματική χρήση πιστεύω ότι θα είναι μια χαρά. Αν όμως θέλεις να "πυροβολείς κατά ριπάς" hate-guns.gif, δεν ξέρω πώς θα ανταποκριθεί.

Επιλέγοντας την Σωστή Κάρτα Μνήμης | Μάθημα Φωτογραφίας (teachme.gr)

Δημοσ.

Εγω παντως προτιμησα να παρω την 64αρα με 21 ευρω απο δω :

http://www.ebay.com/itm/191412934167?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Ο τυπος φαινεται αξιοπιστος, ειναι 10 χρονια στο ebay με 100% feedback, και κυριως τον προτιμησα επειδη ειναι στην Κυπρο και δε θα αργησει να ερθει λογικα...

Του εκανα λοιπον μια best offer στις 15 λιρες, τη δεχτηκε και την τσιμπησα....αλλα και στην κανονικη τιμη των 18 λιρων μια χαρα ειναι πιστευω (2 λιρες μεταφορικα σε καθε περιπτωση)

Εχει μια τελευταια, οποιος αλλος θελει ας την τσιμπησει...χωρις να φερω καμια ευθυνη βεβαια αν στραβωσει κατι...αλλα οπως ειπαμε ειναι 10 χρονια με 100% feedback με οτι αξιοπιστια συνεπαγεται αυτο για οτν καθενα...

εμένα γιατί μου δείχνει feedback 97,8% και ότι έχει άλλες 6 για πούλημα; http://www.ebay.com/itm/Samsung-Evo-64GB-MicroSDXC-SD-Class-10-UHS-1-48MB-s-Memory-Card-With-Adapter-/191428780744?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item2c920b62c8

Δημοσ.

Προφανώς έφαγε μια αρνητική κριτική στο ενδιάμεσο, γιατί κι εγώ θυμάμαι ότι ήταν στο 100% positive όταν τον είδα χθες.

Δημοσ.

εφαγε μια αρνητικη στο μεσοδιαστημα....αλλα δε φαινεται για ποιο αντικειμενο...

Εμενα παντως τη εστειλε και μου εδωσε tracking number που οντως το διαβαζει το cyprus post και μου λεει πως ειναι στην Ομονοια το αντικειμενο.

Προφανως εχει και αλλες και εκανε νεο listing , τωρα εχουν μεινει μονο 2...

Δημοσ.

Ενημερώθηκε ο τίτλος & το 1ο post λόγω τέλους της προσφοράς (εξαντλήθηκε).

Ευχαριστώ για τα "ευχαριστώ" σας!  :D  

Δημοσ.

Και εγώ παρέλαβα αν και δεν χρειαζόμουν κάρτα αυτή τη στιγμή, οπότε ο topic starter αναλαμβάνει πλέον την υποχρέωση να βρει μία προσφορά για να χρησιμοποιήσουμε την κάρτα!  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ παρέλαβα αν και δεν χρειαζόμουν κάρτα αυτή τη στιγμή, οπότε ο topic starter αναλαμβάνει πλέον την υποχρέωση να βρει μία προσφορά για να χρησιμοποιήσουμε την κάρτα!  :-D

Νομίζω ότι γι' αυτό υπάρχει μπόλικη εθελοντική προσφορά πληροφόρησης στο insomnia! :D

Δημοσ.

Στο e-shop.gr φαίνεται πως υπάρχει & πάλι διαθεσιμότητα, ενημερώθηκε λοιπόν το 1ο post με τη νέα τιμή (χωρίς CZ προσφορά) στα 22,90€.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...