Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, θέλω σε ένα site να βάλω την δυνατότητα πληρωμής για ΜΙΑ υπηρεσία, που να είναι του τύπου...

Δηλαδή να έχει

α) μια επιλογή από αυτά.

• Πακέτο 1. 10€ / μήνα
  • Πακέτο 2. 25€ / τρίμηνο
  • Πακέτο 3. 45€ / Εξάμηνο
  • Πακέτο 4. 85€ / Έτος

β) Μετά να έχει κάποια πεδία επικοινωνίας. 

γ) Αν και ο χρήστης ΔΕΝ θέλω να γίνεται μέλος, θέλω να συπληρώνει ένα email, και όταν λήγει αυτό που έχει πληρώσει να του έρχεται email.

δ) Να πατάει πληρωμή και να του βγαίνουν οι επιλογές, Paypal, Visa (μέσω paypal), Κατάθεση σε τράπεζα (και να του βγαίνει ο λογαριασμος.

Όλα αυτά ξέρω οτι μπορούν να γίνουν με woocommerce κλπ. Αλλά θα προτιμούσα να μην σετάρω ολόκληρο τέτοιο plugin για ΈΝΑ πράγμα μόνο...

Δημοσ.

Λογικά μπορείς είτε να φτιάξεις απλά με το χέρι τα links για πληρωμή του κάθε πακέτου (και μετά θα αποθηκεύεις κάπου λογικά ημερομηνία/πακέτο/χρήστης) ή θα εμφανίζεις τα στοιχεία του λογαριασμού αν επιλέξει πληρωμή με λογαριασμό.  Θες κάτι που να κάνει τέτοια λειτουργία αυτόματα; Ίσως σου κάνει κάποιο πρόσθετο για συνδρομές χρηστών.

Δημοσ.

Λογικά μπορείς είτε να φτιάξεις απλά με το χέρι τα links για πληρωμή του κάθε πακέτου (και μετά θα αποθηκεύεις κάπου λογικά ημερομηνία/πακέτο/χρήστης) ή θα εμφανίζεις τα στοιχεία του λογαριασμού αν επιλέξει πληρωμή με λογαριασμό.  Θες κάτι που να κάνει τέτοια λειτουργία αυτόματα; Ίσως σου κάνει κάποιο πρόσθετο για συνδρομές χρηστών.

Ναι θα προτιμουσα αυτοματα αν ηταν δυνατον. Εχεις δικιο θα ψαξω για τετοια πλαγκιν. Θελω ομως χωρις να γινεται μελος... Δηλαδη η υπηρεσια που θα προσφερω ειναι φυσικη. Μη ιντερνετικη...

Δημοσ.

Τελικά για κάτι τόσο απλό αποφάσισα να χρησιμοποιήσω απευθείας τον κώδικα του paypal. Οπότε τώρα ψάχνω για κάτι άλλο. Υπάρχει τρόπος να μπορώ να προγραμματίσω ένα email να σταλεί όταν λήγει η συνδρομή? 

Δηλαδή έστω οτι μου πληρώσει σήμερα ένα μέλος 1 μήνα συνδρομή, γίνεται ΣΗΜΕΡΑ να φτιάξω ένα email που να λέει "η συνδρομή σας λήγει σε 5 μέρες" και να προγραμματίσω να του σταλεί στις 18/12/14 και ένα άλλο που να λέει "η συνδρομή σας έληξε" και να προγραμματίσω να του σταλεί στις 29/12/14?

Ίσως γίνεται και εκτός site?

Δημοσ.

wp_cron χρειάζεσαι. Θα πρέπει να βάλεις ένα Hook με μια συνάρτηση που θα ελέγχει περιοδικά (1-2 φορές τη μέρα) και θα στέλνει τα απαραίτητα μηνύματα και θα μαρκάρει και ποια έχει στείλει για να μην έχεις πολλαπλές αποστολές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...