Προς το περιεχόμενο

Sony xperia sp vs xperia m2 vs optimus g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο απο τα παραπανω ειναι καλυτερο και γιατι;Προβληματιζομαι διοτι θελω να αγορασω ενα απο αυτα μεταχειρισμενο ομως (εχω τωρα ενα galaxy s2)

Δημοσ.

Το SP είναι από τις πιο προβληματικες συσκευές που έχω δουλέψει. Με το Μ2 δεν ξέρω τι παίζει. Τώρα το Optimus G που το πήρε φίλος μου άφησε πολύ καλή εντύπωση οπότε στο προτείνω άφοβα

Δημοσ.

Εννοείται Optimus G. Και μόνο που έχει 2GB RAM αρκεί. Ούτως ή άλλως είναι καλύτερη συσκευή από τις άλλες που αναφέρεις. Και επειδή το έχω δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος και ότι με καλύπτει στα πάντα. Το μόνο μειονέκτημα που έχει για μένα είναι η κακή κάμερα στις νυχτερινες λήψεις (που δεν με νοιάζει κι όλας).

Δημοσ.

Οταν λες προβληματικες τι εννοεις;τι σου εκανε εσενα δηλαδη γιατι πραγματικα ειναι ερωτας αυτο το κινητο

Ερωτας???Jesus.Anyway μιλαμε για τρελα κολληματα,τυχαια restart και ολα οχι μια φορα το μηνα αλλα πολυ συχνα.Δεν το ειδα μονο σε μια συσκευη αλλα σε 2-3 διαφορετικες.Αν ειναι να επιλεξεις συσκευη βαση εξωτερικης εμφανισης παντως κακως ηρθες να ρωτησεις εδω

Δημοσ.

Eίναι πολύ σημαντικά τα 2GB για την ταχυτητα ενός κινητού στο android, ξανασκέψου το

Αυτό ακριβώς. Θες κινητό που να δουλεύει σωστά και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα η θες κινητό που θα θες να το πετάξεις στον τοίχο πολύ σύντομα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...