Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Αγόρασα την Radeon R9 270 και μαζί πήρα το Corsair vs550.

Τα συνδέω (μετά από πολύ στρίμωγμα-αύριο θα πάω για καινούργιο κουτί) και δεν δίνει καθόλου σήμα στην οθόνη.

Παίζει να θέλει μεγαλύτερο τροφοδοτικό?

Για το αν τα καλώδια είναι σωστά,τι να σας ζαλίζω τώρα.Απλά να αποκλείσω την περίπτωση του τροφοδοτικού,και μετά βλέπω τι δεν κάνω σωστά.

Πριν είχα μια geforce gt545 με τροφοδοτικό μαμά, hp 350.

Τα φώτα σας και ευχαριστώ!!

Υ.γ. Πρώτη φορά που αλλάζω τροφοδοτικό (δεν κατέχω και πολλά) οπότε μάλλον θα έχω κάνει κάτι λάθος.

Δημοσ.

Για δωσε μας μια φωτο με το συστημα σου. 

Λογικα δεν εβαλες καποιο καλωδιο. Πιθανοτατα αυτο που τροφοδοτει την 270 ή αυτο του επεξεργαστη.

• Like 1
Δημοσ.

Πάλι καλά...

Να τι εχω σνδέσει έως τώρα.

Απο το τροφοδοτικο πανω στη μητρικη δυο καλωδια,ενα πλακε μεγαλο και ενα εξάπινο(αν το λεω καλα) κοντα στον επεξεργαστή.(υπάρχει και ένα ακόμα ίδιο απο την ίδια απόληξη,το οποίο δεν συνδέετεαι κάπου)

Ενα καλώδιο πάνω στην κάρτα γραφικών, pci,ένα στον σκληρό,ένα στο dvd.

Αυτά.

Επισυνάπτω και σχετικές φωτογραφίες.

Να φταίει που άνοιξα δύο τρύπες στο κουτί,γιατί στα σημεία που βιδώνει η κάρτα πάνω στο κουτί,στην εξωτερική πλευρά,υπήρχαν οι εγκοπές για τις βίδες αλλά ήταν κλειστές.

post-296939-0-68761500-1416953727_thumb.jpg

post-296939-0-16540800-1416953907_thumb.jpg

post-296939-0-79956700-1416953938_thumb.jpg

Δημοσ.

Τα εχεις λιγο χυμα και ειναι δυσκολο να βρουμε το θεμα. Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα το 4πινο του επεξεργαστη δεν το βλεπω να ειναι κουμπωμενο 

• Like 1
Δημοσ.

am1 σοκετ ειναι αυτο;;;;;αν ναι γτ βαζεις ολόκληρη 270 σε τοσο αδυναμο επεξεργαστη;;;;;

εχεις συνδεση τροφοδοσια στην καρτα;;;

Δημοσ.

εγω ετσι οπως τα βλεπω,σωστα τα εχεις συνδεσει.και η καρτα εχει το ρευμα της,και η μητρικη και υποθετω ο επεξεργαστης το ιδιο γιατι λογικα σπαει το καλωδιο του cpu σε 2 τετραπινα και εχεις συνδεσει το 1 απο τα 2.

• Like 1
Δημοσ.

εγω ετσι οπως τα βλεπω,σωστα τα εχεις συνδεσει.και η καρτα εχει το ρευμα της,και η μητρικη και υποθετω ο επεξεργαστης το ιδιο γιατι λογικα σπαει το καλωδιο του cpu σε 2 τετραπινα και εχεις συνδεσει το 1 απο τα 2.

Ναι σπάει σε δύο εξάπινα όχι τετράπινα,το ένα εκ των οποίων γραφεί πάνω cpu.Τα χω συνδέσει ναι.

Ο επεξεργαστής είναι i7.

nikos1982 ,καθώς δεν είμαι καλός γνώστης,όπως καταλάβατε,δεν κατάλαβα τι μου είπες ;)

Μετάφραση; :(

Sorry αν σας ζαλίζω ρε παιδιά και ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ναι σπάει σε δύο εξάπινα όχι τετράπινα,το ένα εκ των οποίων γραφεί πάνω cpu.Τα χω συνδέσει ναι.

Ο επεξεργαστής είναι i7.

nikos1982 ,καθώς δεν είμαι καλός γνώστης,όπως καταλάβατε,δεν κατάλαβα τι μου είπες ;)

Μετάφραση; :(

Sorry αν σας ζαλίζω ρε παιδιά και ευχαριστώ.

το τετραπυνο βαζεις πανω στον επεξεργαστη,τα 6πινα η τα 6+2 πιν είναι για την καρτα γραφικων

αλλα προβληματίζομαι γιατι δεν εχει για τον επεξεργαστη 4+4πιν(συμφωνα με τις φωτο)

Υ.Γ για την τροφοδοσια του cpu  ποσα πιν είναι 4 η 8;

• Like 1
Δημοσ.

matx αρα εχει 4πινο,Μαλλον εκει ειναι το προβλημα εβαλε 6πινο :D

πως το χωρεσε όμως....ακομα και στα βιντεο το δειχνει 4+4

δεν ξερω αν αρχικα το συνδεσε και μετα του εκαψε κανενα επεξεργαστη,δεν ξερω με τα αμπερια τι παιζει σε θεμα cpu και pcie

Πάλι καλά...

Να τι εχω σνδέσει έως τώρα.

Απο το τροφοδοτικο πανω στη μητρικη δυο καλωδια,ενα πλακε μεγαλο και ενα εξάπινο(αν το λεω καλα) κοντα στον επεξεργαστή.(υπάρχει και ένα ακόμα ίδιο απο την ίδια απόληξη,το οποίο δεν συνδέετεαι κάπου)

Ενα καλώδιο πάνω στην κάρτα γραφικών, pci,ένα στον σκληρό,ένα στο dvd.

Αυτά.

Επισυνάπτω και σχετικές φωτογραφίες.

Να φταίει που άνοιξα δύο τρύπες στο κουτί,γιατί στα σημεία που βιδώνει η κάρτα πάνω στο κουτί,στην εξωτερική πλευρά,υπήρχαν οι εγκοπές για τις βίδες αλλά ήταν κλειστές.

``Απο το τροφοδοτικο πανω στη μητρικη δυο καλωδια,ενα πλακε μεγαλο και ενα εξάπινο(αν το λεω καλα) κοντα στον επεξεργαστή.(υπάρχει και ένα ακόμα ίδιο απο την ίδια απόληξη,το οποίο δεν συνδέετεαι κάπου)``

δοκιμασε να βαλεις το άλλο που εχει 4πιν δηλαδή εβαλες π.χ το αριστερο ετσι όπως το βλέπεις..........δοκιμασε το δεξι

• Like 1
Δημοσ.

Η συνδεσμολογία είναι σωστή.Την τσεκαρε τεχνικος φιλος.

Το θεμα ειναι οτι η μητρικη που φοράω, (το pc ειναι ενα ετοιμο pavilion p6-2006gr) δεν βλεπει καν την καρτα με αποτελεσμα να μην ανοιγει καθολου η οθονη.

το τροφοδοτικο ειναι 750 corsair.

Παίζει να κάνω κάτι ???

Ο φιλος εκανε και clear smos αλλα πάλι τιποτα.

Για να καταλαβετε δεν δινει καθολου σημα στην οθονη,ενω τα ανεμιστηρακια δουλεουν.

Sos !!!

Η παλιά δουλευει κανονικα, αλλα ουτε η καινουργια δουλευει ουτε καποια αλλη που τεσταραμε πιο χαμηλων απαιτησεων.

Η mobo πρεπει ναναι η H-Cupertino2-H61-uA TX....

Τι να πω απελπίστηκα ρε παιδιά...

Στην χειρότερη να παω να παρω μια αλλη mobo να ησυχασω?

Δημοσ.

Την δοκιμασες την 270 σε αλλο pc? Αν δουλευει αλλου τοτε υπαρχει θεμα συμβατοτητας. Κανει κανενα μπιπ?

Η καλυτερη λυση ειναι να βαλεις αλλη mobo(αφου βεβαιωθεις οτι εκει ειναι το προβλημα)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...