Pinball1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Έχω μία ταινία σε αρχεία .VOB και .IFO αλλά το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ (AnyBurn) δεν έχει επιλογή "Burn as Video DVD" ή κάτι τέτοιο, γι' αυτό και θα ήθελα να ρωτήσω αν θα παίζει σε επιτραπέζιο DVD Player αν γράψω τα αρχεία σε DVD σαν data. Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αντιγράφοντας τον φάκελο video_ts σαν data δουλεύει,αν δεν υπάρχει ή δεν είσαι σίγουρος ότι έχουν την σωστή δομή τρέξε το dvdflick βάλε τα vob και στο project settings->video->advanced βάζεις να κάνει copy mpeg streams για να μην το ξανά κωδικοποιήσει. 1
Pinball1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ. Υπάρχει και ένας φάκελος "Audio TS" o οποίος όμως είναι κενός, πρέπει να υπάρχει κι αυτός στο DVD;
TheELF Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Λογικά δεν χρειάζεται,ποτέ δεν είδα να έχει κάτι αυτός ο φάκελος, αλλά δεν μπορεί να βλάψει κιόλα αν τον βάλεις,ποιος ξέρει μπορεί να υπάρχουν dvd που βγάζουν πρόβλημα αν δεν υπάρχει ο φάκελος. (αν και δεν το νομίζω) 1
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ. Υπάρχει και ένας φάκελος "Audio TS" o οποίος όμως είναι κενός, πρέπει να υπάρχει κι αυτός στο DVD; Ο φάκελος AUDIO_TS χρησιμεύει μόνο σε AUDIO DVD και υπάρχει στο root του dvd μόνο για συμβατότητα με τίποτα περίεργα dvd players που αν δεν τον δουν να υπάρχει μπορεί να θεωρήσουν ότι το δισκάκι δεν είναι dvd video και να αρνηθούν να το παίξουν. Οπότε άσε τον φάκελο να υπάρχει αφού δεν πιάνει χώρο. 1
xp-user Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Στο δικο μου επιτραπεζιο τα παιζει μονο αν το εχω κανει fınalıze (κλεισιμο δηλ) το dvd.Αντιθετα στον υπολογιστη τα παιζει ακομα και αν δεν το εχω κανει fınalıze. 1
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Στο δικο μου επιτραπεζιο τα παιζει μονο αν το εχω κανει fınalıze (κλεισιμο δηλ) το dvd.Αντιθετα στον υπολογιστη τα παιζει ακομα και αν δεν το εχω κανει fınalıze. Αυτό είναι δεδομένο. Αν θέλεις να αναπαράγεις ένα dvd σε κάποια φέτα θα πρέπει το δισκάκι να είναι κλεισμένο (finalized) γιατί τα dvd players δεν υποστηρίζουν multisession δισκάκια και αν κάποιο τα υποστηρίζει, θα "βλέπει" μόνο το τελευταίο session. Ο υπολογιστής δεν έχει τέτοια κολλήματα.
Pinball1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Αν στο DVD εκτός από τους φακέλους "Video_TS" και "Audio_TS" υπάρχουν και άλλα αρχεία (π.χ. εικόνες JPEG), ενδέχεται να υπάρξει πρόβλημα με την αναπαραγωγή σε DVD player;Εννοείται τα άλλα αρχεία να βρίσκονται εκτός των φακέλων "Video_TS" και "Audio_TS", απλά στο ίδιο DVD.
micos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Αν στο DVD εκτός από τους φακέλους "Video_TS" και "Audio_TS" υπάρχουν και άλλα αρχεία (π.χ. εικόνες JPEG), ενδέχεται να υπάρξει πρόβλημα με την αναπαραγωγή σε DVD player; Εννοείται τα άλλα αρχεία να βρίσκονται εκτός των φακέλων "Video_TS" και "Audio_TS", απλά στο ίδιο DVD. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αρκεί να ακολουθείς το σωστό τρόπο εγγραφής και τα στάνταρ του dvd video. Εγώ το κάνω συχνά αυτό. 1
Pinball1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Έγραψα σε ένα DVD τα αρχεία VOB, IFO και BUP από ένα ριπαρισμένο DVD αλλά δεν το παίζει σε επιτραπέζιο DVD player. Μήπως φταίει ότι δεν έβαλα τα αρχεία μέσα σε φάκελο "Video_TS" αλλά χύμα στο DVD;
micos000 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Έγραψα σε ένα DVD τα αρχεία VOB, IFO και BUP από ένα ριπαρισμένο DVD αλλά δεν το παίζει σε επιτραπέζιο DVD player. Μήπως φταίει ότι δεν έβαλα τα αρχεία μέσα σε φάκελο "Video_TS" αλλά χύμα στο DVD; Αυτό ακριβώς. Η διάταξη των αρχείων σε ένα dvd video είναι στάνταρ και δεν μπορείς να τα βάζεις όπου και όπως θέλεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα