applesnk Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 καλησπεραξεκινησα να κλοκαρω τον 4670k μου με z87 killer και h110 push pull.εχω 4,6 core και 4,0 cache με 1,27v και auto αντιστοιχα.ενω στο full load δεν ανεβαζει πανω απο 50 βαθμους γιατι μου βγαζει bsod οταν ανεβαζω σε 47 η οταν ανεβαζω το cache? ειναι επικυνδινο να δωσω μεχρι 1,3v? θα βοηθησει να ρυθμιζω και το voltage της cache?(εχω override/manual voltages, οχι adaptive,δεν χρησιμοποιω offset,vccin=1,9v , 1600mhz ram στα 1,65v)stress test: intel extreme tuning Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) , Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2014 από Ntenteras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Προφανως ή οι αλλες ρυθμισεις ειναι λαθος εκτος cpu voltage ή η cpu δεν παει πιο πανω ή θες πιο πολυ ρευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα