BRAXOS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 γεια χαρα σε ολους. εχω εναν υπολογιστη με win7 και του εχω συνδεσει 3 οθονες. εχω εγκατεστημενα σε αυτο το hyperspin (frontend του mame) και το hyperpin (visual-future pinball) . στο μεν πρωτο πρεπει να ειναι ενεργη η κυρια οθονη και στο μεν δευτερο να ειναι η δευτερη με προεκταση την τριτη. ολα καλα μεχρι εδω. θελω αν γινεται να εχω δυο λογαριασμους στα windows που κατα την εκινηση του υπολογιστη να επιλεγω αν θα ξεκιναει ή το 1 (user1) ή το αλλο (user2) παιχνιδι αλλα καθε φορα που επιλεγω τον αναλογο λογαριασμο να ξεκιναει το αναλογο παιχνιδι και να ενεργοποιουνται οι αναλογες οθονες χωρις να κανω εγω παρεμβαση. πχ ο ενας λογαριαμος να ονομαζεται hyperspin και ο αλλος hyperpin, να επιλεγω τον δευτερο και να ξεκιναει αυτοματα (μετα απο τα βασικα των windows) το hyperpin και να ενεργοποιειται η δευτερη και η τριτη οθονη μονο με την επεκταση που θα της εχω ρυθμισει. αν επιλεξω το hyperspin να τρεχει το αναλογο παιχνιδι και να ενεργοποιειται μονο η πρωτη οθονη. Ελπιζω να μην σας κουρασα και να εχω ποσταρει στο σωστο σημειο. Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα