iskenter Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα παιδια! βρηκα στο παλιο μου σκληρο ενα γαμε που μου ειχε δωσει ενασ φιλοσ και θελω να το καν εγκατασταση στο pc μου πωσ μπορω να το κανω?
TheELF Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Χωρίς τα αρχεία εγκατάστασης δεν γίνεται,δοκίμασε να αντιγράψεις απλά τον φάκελο με το παιχνίδι στον δικό σου σκληρό κάποια παιχνίδια τρέχουν έτσι κάποια όχι.
iskenter Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 στο δικο μου σκληρο?πως? εχει τα αρχεια μεσα ο φακελοσ
TheELF Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ο παλιός σκληρός δηλαδή είναι στον παλιό Η/Υ; Ή πως το βρήκες διαφορετικά; Δεν έχει usb για να μεταφέρεις τα αρχεία;
iskenter Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 σε εξωτερικο το ειχα το game! καπου πρεπει να παω να το βαλω για να το κανω εγκατασταση.αλλα δεν ξερω πωσ?
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω καλύτερα να βρεις το φίλο σου και να κάνεις κανονικά εγκατάσταση το παιχνίδι. Το νήμα κλειδώνεται γιατί ως έχει το αρχικό post με όλες τις ασάφειες, παραπέμπει σε support για πειρατική κόπια παιχνιδιού. Αν ισχύει κάτι άλλο iskenter, στέλνεις ένα pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις