JohnTehGreek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα, Αγόρασα το Harry potter and the chamber of secrets για το PC (game του 2002) και με το που ξεκίνησα παρατήρησα αρκετά Frame drops!Και το περίεργο είναι οτι το PC μου είναι αρκετά καλο - Μετριο θα έλεγα! Το ίδιο παρατηρώ και με το Minecraft το οποιο βλεπω μερικους youtubers και φιλους που το παιζουν πολυ smooth και μου κανει εντυπωση... Τα specs μου AMD FX 6300 4GB DDR3 HD5970 1GB GDDR5 Windows 8 Τι μπορεί να φταίει?
TheELF Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Το έβαλες σε μεγάλη ανάλυση και όλα φουλ τέρμα;;; Οι παλιές μηχανές γραφικών είναι αρκετά απαιτητικές λόγου παλιού τρόπου προγραμματισμού. Βάλε τα να τρέχουν σε παράθυρο και τρέξε παράλληλα την διαχείριση εργασιών* και το gpu-z να δεις τι φταίει cpu για vga,αφού και ο 6300 αν τον έχεις με της stock συχνότητες έχει πολύ αργούς πυρήνες και τα παλιά παιχνίδια(αλλά και το mine) που τρέχουν μόνο με κυρίως έναν πυρήνα μπορεί να τον τερματίζουν. *υπόψιν 1 πυρήνας = ~16-17% χρήση
JohnTehGreek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Οχι δεν ειναι ολα τερμα!Να το δοκιμασω?ή πρεπει να ειναι ολα φουλ low?
TheELF Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δες με τους τρόπους που είπα στο πόσο % είναι η cpu και η vga να δούμε τι μπορεί να φταίει,μπορείς να δοκιμάσεις να θέσεις και afinity για το παιχνίδι για να μην παίζει στον πρώτο πυρήνα μπας και πετάγονται άλλα πράγματα εκεί και δημιουργούνται έτσι τα drop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα