kourt71724 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο σύντομος γίνεται. Προσπαθώ να φύγω απο το ελληνικο host πακετο που έχω και να μεταφερθώ αλλου μαζι με αλλα δυο site, τα βηματα που ακολούθησα είναι τα εξής : Απο μεριάς host: Εχω βαλει ενα αρχικό domain με ονομα πχ.... allsites Προσθεσα άλλα δυο domains και το structure μου ειναι κάπως ετσι. \public html |________________allsites1.gr |________________allsites2.gr |________________allsites3.gr Τώρα απο πλευρά μεταφοράς.... Κατέβασα το public φακελο και ολα τα αρχεία απο ftp. Κατέβασα database : test1_db.sql Στο καινούργιο host ανεβάζω τα αρχεία με ftp. Φτιαχνω καινούρια database με ονομα :allsite_test1 Φτιαχνω καινούριο username και password και κάνω import την παλιά. Αλλάζω στο wp-config.php το ονομα της database και username, password να ταιριάζουν με τα καινούργια. Για να τσεκάρω την λειτουργιά του πριν αλλάξω το dns στα domains βάζω στο host μου απο τα Windows την ip του νέου server και το υποτιθεμενο domain πχ: 111.222.333.444 www.test1.gr χτυπάω το www.test1.gr και εχω whitepage η στην καλύτερη http 500 Πόσες πατάτες έχω κάνει; λίγη βοήθεια παίδες.
papp0us Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αν προσπαθείς να αποκτήσεις πρόσβαση στο αρχικό domain, π.χ tositekentriko.gr τα αρχεία πρέπει να τα βάλεις ΜΕΣΑ στο Public html χύμα και όχι σε φάκλεο publichtml/tositekentriko.gr Τη DB την έκανες backup μέσω phpmyadmin ή μέσω επιλογής του Plesk/Cpanel;
kourt71724 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Kαλησπερα. Το backup έγινε από phpmyadmin. Θα δοκιμασω και στο κεντρικο. Απλά οταν έφτιαξα ένα add on domain για το site2 μου εφτιαξε απο μονο του φάκελους μεσα στο public html : site1.gr και εναν αλλο φάκελο site2.gr. ετσι θεώρησα οτι μάλλον έπρεπε να τα βάλω σε αυτούς τούς φακέλους και οχι χύμα όπως έχω συνηθίσει. Το προσπαθώ και επιστρέφω. Ευχαριστώ για την απάντηση.
papp0us Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Το κεντρικό Site είναι χύμα στο Public HTML αν θες να το βάλεις σε φάκελο πρέπει να κάνει redirect απο το Public HTML στον φάκελο που θές απο το .htaccess. Όσα έξτρα Domains προσθέσεις θα πρέπει να μπούν το καθένα στο φάκελο του που δημιουργείτε αυτόματα κατα την προσθήκη του Domain οπως στην περίπτωση σου
kourt71724 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Τίποτα. Ακριβώς το ίδιο. Το περίεργο είναι ότι αν σβήσω τα αρχεία μου από τα Folders και εγκαταστήσω wordpress τα χτυπάω και τα βλέπω κανονικά.
papp0us Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μεταφέρεσε απο Cpanel σε CPanel? H Πας απο Cpanel σε Plesk ή αναποδα;
kourt71724 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Από ένα CPanel διαχειρίζομαι και τα 3 στο new host (hostgator) ενώ τα παλιά βρίσκονται το καθένα σε άλλες εταιρείες οπότε το κάθε ένα εχει ξεχωριστο CPanel.
pOLoS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 χρειάζονται αλλαγές και στη βάση του wordpress πάρε backup με το https://wordpress.org/plugins/duplicator/
Xvipes Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μετονόμασε το .htaccess που έχεις μέσα στον φάκελο public_html/ σε .htaccess.old και μόλις μπεις στο διαχειριστικό μπες στο settings-> permalinks και πάτα αποθήκευση για να σου φτιάξει νέο .htaccess Μπες με putty (ssh) και τρέξε τις 2 παρακάτω εντολές ενώ βρίσκεσαι στο public_html/ 1) find -type d -exec chmod 755 {} \; 2) find -type f -exec chmod 644 {} \; Μέσα στη βάση στο table wp_options θα βρεις 2 πεδία με option_name : siteurl, home . Άλλαξε τα option_value τους με το νέο url του site βάζοντας και το http:// Optional: Καλό είναι σε κάθε μεταφορά να τρέχεις αυτό το εργαλείο για να αλλάξεις οποιοδήποτε ξεχασμένο url μέσα στη βάση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα