ad3lav0u Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζω μεγάλα προβλήματα με τον υπολογιστή μου, που οσο πανε και χειροτερεύουν... Η φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω είναι σε σχεδόν stand in κατάσταση με μόνο brower ανοιχτό (&steam).. (Ξαφνικά τερματίζουν CPU-GPU) Όταν ανοίξω ένα παιχνίδι δε, πιάνει και τα 100% usage ο επεξεργαστής, το ίδιο και η γραφικών, μέσα σε δευτερόλεπτα...Πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα το "κόλλημα" του υπολογιστή μου (χωρίς να σβήνει) κάνοντας εναν παρα πολυ ενοχλητικό ήχο χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα, παρα μόνο να το κλείσω απο το τροφοδοτικό... Είχα προσπαθήσει να κάνω overclock πολύ παλιά και πριν κανένα τρίμηνο τα έκανα 64bit τα windows.. Είναι θέμα της μητρικής; Με τα ρεύματα της; Τι μπορεί να φταίει; Το σύστημα μου είναι Intel Core 2 Quad Q8200 @2.33GHZ, 4 RAM ddr2, saphire radeon 7750 2gb (σχετικά καινούργια), και τροφοδοτικό Corsair CX 500W (σχετικά καινούργιo). Να σημειώσω οτι οι θερμοκρασίες είναι και στα 2 πάρα πολυ καλές... Καμία λύση; έστω προσωρινή; Γιατί λεφτά για καινούργιο pc Γιοκ προς στιγμήν....
driftingcris Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Τωρα τα γυρισες σε μανισια? Ή ακομα κλοκαρισμενα ειναι? Αν ειναι ακομα κλοκαρισμενα τοτε μαλλον εκει ειναι το προβλημα. Αν οχι δες για ιους τπτ
ad3lav0u Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Τωρα τα γυρισες σε μανισια? Ή ακομα κλοκαρισμενα ειναι? Αν ειναι ακομα κλοκαρισμενα τοτε μαλλον εκει ειναι το προβλημα. Αν οχι δες για ιους τπτ Τα έχω γυρίσει σε μανίσια, τα έχω κατεβάσει κιόλας, τίποτα... + πολλά φορμάτ Ακόμα ένα που θέλω να προσθέσω, είναι απο την στιγμή που άρχισε να το κάνει,ΔΕΝ ήταν πολυ συχνό, για 2 βδομάδες μπορεί να έπαιζα κανονικά κάτι, χωρίς να με πετάξει, αλλά τώρα ξανάρχισε!!Γενικά, με τις μέρες του!
driftingcris Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Κατσε κατσε. Τα γυρισες μανισια ή τα κατεβασες? Εχεις πειραξει και gpu ή μονο cpu?
ad3lav0u Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 GPU εχω πειραξει μονο...ποτέ CPU... οταν κανεις φορματ δεν γυρνανε μαμά; Απο πρόσφατο φορμάτ είμαι δεν τα έχω ξαναπειράξει...
TheELF Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αν το ανέβασες με πρόγραμμα μέσα από τα windows τότε ναι μετά από φορματ επανέρχονται. Άνοιξε την διαχείριση εργασι΄ψν όταν έχεις το πρόβλημα και δες τι καταναλώνει μεγάλο % από cpu/vga. 1
ad3lav0u Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 κανεις αλλος καμια ιδεα για το τι παιζει ;
black adder Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Να ζορίζει η κλοκαρισμένη κάρτα τον core2duo;
ad3lav0u Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα ths RAM ?
darkiller Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 τρεξε για παν ενδεχομενο κανα anti malware
hackerW32 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 βγαλε τα παντα απο το pc την ωρα που βλεπεις task manager-gpu. μονο οθονη και ρευμα πανω. να αποκλεισουμε περιφεριακα αρχικα. εγω πιστευω πως ειναι καποιο maleware τύπου bitcoin επισης δες στα proceses τι τραβαει τοσο (αν πατησεις τις ταμπελες απο πανω(εκει που λεει ονομα/cpu/klp) βαζει πανω πανω αυτο που τραβαει πιο πολυ)
ad3lav0u Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 ταιριάζουν τα προβλήματα με ram...αλλά έτρεξα τo Windows Memory Testing και όλα είναι Komple!!! No malwares!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα