Προς το περιεχόμενο

LG 42LB670V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

greekman30g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους.

Την αγορασα πριν 5 μερες απο το you.gr (545 ευρω τελικη τιμη μετα απο τηλεφωνικη παραγγελια )και σας παραθετω τις εντυπωσεις μου :
1 ) Καταρχας με το που την στηνεις βλεπεις την πολυ ωραια κατασκευη , εικονα χωρις πλαισιο παρα μονο στη βαση και την πολυ ωραια βαση της με 2 αλουμινενια ποδια τα οποια ειναι πολυ σταθερα. Ερχεται με 2 γυαλια 3D , manual , 2 τηλεκοντρολ, 1 το κλασσικο και 1 magic control, το οποιο ειναι ολα τα λεφτα.πλεον μετα απο αυτο δεν θες να ξαναγυρισεις στο παλιο τηλεκοντρολ.

2 ) Απο θεμα εικονας : σε 2D ειναι τελεια σε ειδικα σε full hd προγραμμα , εχει φοβερα χρωματα και η λεπτομερεια ειναι απιστευτη.το true motion πολυ καλο αλλα και στην digea δειχνει πολυ ωραια.Υπαρχει μια διαχειση φωτος μονο στις 4 γωνιες σε λευκο φοντο αλλα αυτο δεν με ενοχλει προς το παρον καθ οτι ετσι ειναι οι ips οθονες απ οσο ξερω.
Σε 3D επαθα πλακα με την εικονα με το βαθος που εχει καθως και με το pop out effect που σε αφηνει αφωνο!!!εικονα φωτεινη με απιστευτη λεπτομερεια.

3)Απο θεμα ηχου παρα πολυ καλος και το subwoofer κανει καλα την δουλεια του.

4)Απο θεμα μενου το webos ειναι πολυ ευχρηστο αλλα σχετικα αργο λιγο και το webstore της lg δεν εχει και παρα πολλες εφαρμογες οπως το περιμενα.το youtube πολυ γρηγορο και το skype δυστηχως θελει καμερα για να ανοιξει. 

5)Απο θεμα συνδεσιμοτητας συνδεθηκε και με το κινητο μου και με το pc μου (windows 8.1) Επισης το ενσωματομενο media player παιζει τα παντα ακομα και τους εξωτερικους υποτιτλους μεσω wifi.
Κατα τα αλλα ολα τελεια (παντα προς το παρον).worshippy.gif

post-277926-0-93022300-1416932169_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...