Ntenteras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα insomniacs, Έχω το Nexus 5 32gb και θέλω να πάω σε OnePlus One 64gb. Γενικά έχω διαβάσει πολλά για το ΟnePlus One αλλά δεν είχα την τύχει να το επεξεργαστώ ποτέ από κοντά. Οπότε θέλω κυρίως γνώμες για το δίλλημα "Nexus 5 vs OnePlus One" όσων έχουν το oneplus one ή ακόμα καλύτερα όσων έχουν/είχαν και τα δύο κινητά. Να πω οτι αφού δώσω το δικό μου υπολογίζω ότι θα χρειαστώ περίπου επιπλέον 70Ε για να εχω το OnePlus One στα χέρια μου.
vrwmiaris Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Έχει μέγεθος νοτε, εφόσον δεν έχεις θέμα με αυτό βουρ.πιστεύω γνωρίζεις το θέμα νε την αφή έτσι;
Ntenteras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Με το μέγεθος δεν έχω κανένα θέμα, ίσα ίσα που ψάχνω κάτι μεγαλύτερο. Το θέμα με την αφή δεν το γνωρίζω, περί τίνος πρόκειται; edit: με ένα γρήγορο googlαρισμα βρήκα κάποια πράγματα σχετικά και αν όντως το θέμα δεν εχει διορθωθεί με software update οπως λεγανε τοτε ειναι deal breaker οσοι το έχετε τι εμπειρία έχετε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα;
TrueGamerGR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Το έχω από το καλοκαίρι! Δε θα σου πω τίποτα άλλο, γαμάει! Αν το βαρέθηκες τόσο πολύ το nexus τότε αξίζει!
Ntenteras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δεν το έχω βαρεθεί καθόλου είναι απίστευτο κινητό, πιστεύω ότι η εμπειρία χρήσης του είναι πολύ καλύτερη από οποιοδήποτε άλλο κινητό με μόνη αμφιβολία το oneplus one που τρεχει cyanogen. Απλώς τα χαρακτηριστικά και η τιμή του oneplus one το κανουν να φαίνεται πολυ δελεαστικό.
StigmaX Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δεν το έχω βαρεθεί καθόλου είναι απίστευτο κινητό, πιστεύω ότι η εμπειρία χρήσης του είναι πολύ καλύτερη από οποιοδήποτε άλλο κινητό με μόνη αμφιβολία το oneplus one που τρεχει cyanogen. Απλώς τα χαρακτηριστικά και η τιμή του oneplus one το κανουν να φαίνεται πολυ δελεαστικό. Πριν 7-8 μήνες ήταν πράγματι δελεαστική η αγορά το λόγο διαφοράς τιμής, απλά δεν το έβρισκες πουθενά. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για σήμερα. Από τη στιγμή που το νέξους σε καλύπτει απόλυτα, ποιος ο λόγος να αλλάξεις? Οι διαφορές στο μάτι είναι ανύπαρκτες.
overpower Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Εχει διαφορες, ειδικα και στην μπαταρια. Το θεμα με την αφη εχει λυθει εδω και κατι εβδομαδες. Και το μεγεθος του δεν ειναι σαν του note 2, ασχετως αν η οθονη ειναι.
vrwmiaris Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Εχει διαφορες, ειδικα και στην μπαταρια. Το θεμα με την αφη εχει λυθει εδω και κατι εβδομαδες. Και το μεγεθος του δεν ειναι σαν του note 2, ασχετως αν η οθονη ειναι. το θεμα με την αφη δεν θα λυθει γιατι ειναι θεμα HW,εαν βαλεις περισσοτερα απο 3 δαχτυλα στην οθονη το πιανει λοξυγκας.η ιδιια η OpO συστηνει να δουλευεις cm based rom για να κναει reset ο κερνελ το touch panel,εχουν βγαλει μεσοβεζικες λυσεις και γι αυτο υπαρχουν τα πολλα reboot στο ξεκαρφωτο οποια ρομ και να βαλεις.το μονο που υπερτερει ειναι η μνημη και η μπαταρια.κρατα το Ν5 και παρε το OpO 2.εγω πηρα g2 αφου το σκαλισα καμια βδομαδα το 1+ και σκεφτηκα οτι να δωσω 340 και να εχω τηλεφωνο με προβληματα ,ευχαριστω αλλα δεν θα παρω θα περιμενω τους 64bit.μεγεθος εχει ιδιο με το Ν3 αλλα με μικροτερη οθονη
vrwmiaris Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 https://forums.oneplus.net/threads/fixing-the-ghost-touch-grounding-issue-once-and-for-all-hint-it-was-never-a-software-problem.186235/Το αφήνω εδώ, το πήρα από διπλανό φορούμ οπότε τα εύσημα πάνε σε εκείνον
Ntenteras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Το είδα χτες αυτό. Εντάξει δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω καινούργιο κινητό και να του κάνω τέτοιο χειρουργείο.
vrwmiaris Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 και εγω αυτο θα επαιρνα αλλα το εμαθα και το εψαξα αρκετα,σαν συσκευη ειναι μια χαρα ομως
Ntenteras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Αν έχει προσφορά την Παρασκευή που είναι Black Friday και στα κινητά τότε θα το πάρω. Αλλιώς μένω με το nexus που είναι ακόμα τούρμπο
Federacion Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ένα από τα ακριβότερα κινέζικα και το κολλάνε με κόλλα; Στη θέση σου δεν θα το σκεφτόμουν κάν. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
iznodur Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Είχα κάνει αρκιβώς την ίδια μετάβαση με αποτελεσμα μετά από 1 εβδομάδα να αγοράσω ξανά το n5
vrwmiaris Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Είμαι περίεργος τι έχει αποφασίσει ο φίλος τελικά.Το χειρότερο για μένα είναι ότι επιμένει η εταιρεία ότι θα λυθεί το πρόβλημα με επικείμενο update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα