Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγγνώμη που είπα 700-800 κι εσύ είπες μόλις.. 550.. για ένα τηλέφωνο :lol:

εγώ πάντως αυτή τη στιγμή είμαι 2 μοντέλα πίσω στη sony και ακόμα και αν γίνω 3 σε λίγο καιρό πραγματικά με αφήνει αδιάφορο από τη στιγμή που η εταιρεία θα με υποστηρίζει και δε θα σέρνεται η συσκευή μου και αυτά τα δύο τα κάνει η sony 

άλλωστε δεν  αλλάζω κάθε 6 μήνες ή χρόνο 

θα μου πεις εσύ θες το τελευταίο μοντέλο γιατί μπορεί να αισαθάνεσαι power user και να έχεις πολύ σημαντικά πράγματα να κάνεις με το κινητό σου, εγώ τι να κάνω θα τη βγάλω εκεί με το ρημάδι στον snap 800 με τα ψωρο-300 € (τα οποία και πάλι θεωρώ πολλά για ένα τηλέφωνο που θα κρατήσω μόνο 2 χρόνια)  που έδωσα :lol:

Το πως σου φαίνονται 550 ευρώ ειναι αδιάφορο. Καποιοι εχουν και τα δίνουν καποιοι εχουν και δεν τα δίνουν και αλλοι δεν εχουν και δεν τα δίνουν. 

Αλλα μην βγάζεις σκάρτη την αγορα ενός που θελει να δώσει 550 επειδη εσυ αγοράζεις με 300. 

Μια φορά πληρώνεις το αρχικό κεφάλαιο, τα 550 πχ. Απο εκει και πέρα κάνεις αναβάθμιση κάθε 12 μήνες για να μην χασεις εσύ αξία. 

Εχει μια λογική απο το να αγοράσεις κατι 600 (πχ νοτε 4 αυτη τη στιγμη) και σε 2 μηνες να κάνει σφραγισμένο 420 και μεταχ 350.

• Like 1
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προφανώς και δεν πας να πάρεις ναυαρχίδα android στην αρχή της κυκλοφορίας, είναι πολύ απλή η  λύση στο πρόβλημα σου

ειδικά πλέον (που το hw έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό) που και να είσαι ένα ή και δύο μοντέλα πίσω δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο

θες τη πρότασή μου σχετικά με τη sony; πάρε σήμερα ένα Ζ2 με 340€, δε χάνεις και πολλά σε σχέση με το Ζ3..

αν θες να έχεις το τελευταίο θα τα σκάσεις.. και μη μου λες για αρχικό κεφάλαιο, γιατί αυτά τα λεφτά έχουν φύγει από τη τσέπη σου και δε θα γυρίσουν ποτέ 

ΥΓ το i6 το βλέπω στα 640 btw (skroutz)  , πού κάνει 550? 

edit αα μιλάς για ήδη κινητό πασαλειμένο με το dna κάποιου άλλου επάνω :lol: ε όχι φίλε μου δεν πάω να δώσω 5.5 κατοστάρικα για να πάρω μεταχείρα κινητό, είπαμε όλα έχουν κάποια όρια 

Δημοσ.

Και ποιο είναι το πρόβλημά σου από τη στιγμή που τις υποστηρίζει και μάλιστα τις υποστηρίζει σωστά;

Κι όμως εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα. Ο μεγάλος αριθμός μοντέλων από ένα κατασκευαστή προκαλεί σύγχηση στον μέσο καταναλωτή. 

Πχ ο περισσότερος κόσμος όταν σκέφτεται Samsung του έρχονται δυο πράγματα στο μυαλό: Galaxy, Note. Στην περίπτωση της Apple είναι ακόμα πιο εύκολο. Ξέρουν από την αρχή τι αγοράζουν και τι περιμένουν.

Στην περίπτωση της Sony πρέπει να κάνουν έρευνα για να δουν τι διαφορές έχουν τα μοντέλα μεταξύ τους και βάλε και το γεγονός ότι (για κάποιου είδους βλακώδη λόγο) μοιάζουν πάρα πολύ εξωτερικά!

Και τα παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση με το πόσο καλά υποστηρίζεται ή δεν υποστηρίζεται μια συσκευή αφού οι περισσότεροι θα την αλλάξουν σε 2 χρόνια το πολύ.

Καλα κάνει η Sony που επικεντρώνεται σιγά σιγά σε ένα πράγμα. Ίσως... λέω ίσως, μπορεί και να τους περάσει η ιδέα από το μυαλό να βγάλουν κανέναν first party τίτλο για το PS4.

Δημοσ.

η sony από κινητά μάλλον θα μείνει κυρίως με τη σειρά Ζ (το πρώτο xperia Z που είναι 2 ετών να πούμε ότι θα πάρει και Lollipop και όλες οι συσκευές της σειρά είναι με 4.4.4) γιατί τα mid και low end της εδώ που τα λέμε δεν έχουν και ιδιαίτερο νόημα ούτε περπατούσαν καθόλου εμπορικά

τα μεγάλα της δεν είναι και τόσα πολλά ώστε να μην μπορεί να τα υποστηρίξει ούτε είναι και τόσα ώστε να χάσει ο καταναλωτής τη μπάλα

επίσης είναι και η μόνη που δίνει "μικρές"¨εκδόσεις των μεγάλων με τα χαρακτηριστικά των μεγάλων και όχι τις κοροϊδίες στυλ g-ταδε mini ή galaxy s-ταδε mini που είναι για τα μπάζα 

αν μείνει με τα Z θα είναι μια χαρά imho και ας τα ανανεώνει συχνά και τι έγινε..;

Δημοσ.

Χάλασαν 2 iPod που έχω στον 1 χρόνο και κάτι τα δύο και ένα τρίτο σε λιγότερο από χρόνο....

Στο ένα μου είπαν πάρε καλύτερα καινούργιο (λολ), ενώ αν είχα κάποιο άλλο θα μου το αλλάζανε. Στο άλλο περίμενα 1 μήνα....

Χάλασε η Samsung τηλεόρασή μου (βασικά εγώ τη χάλασα) ήρθαν την πήραν και μου τη φέραν σε 3 μέρες χωρίς κόστος....

Επίσης μια-δυο φορές με ένα καμμένο pixel σε lg και samsung το lg σε μια μέρα το πήρα, το samsung σε μία ώρα....

Αν τα πήγενες εδώ στην Ελλάδα (apple προϊόντα) αυτά πρώτον δεν θα στο δεχόντουσαν με ένα καμμένο pixel (ποιότητα εγγύσης ε; ) και δεύτερον θα στο δίναν σε 1 μήνα πίσω αν το δεχόντουσαν, όπως κάνανε και με το iPod μου....

Και το παραπάνω δεν είναι απλά ένα παράδειγμα του τι γίνεται.

Είναι αυτό που γίνεται.

Πήγαινε εδώ apple προϊόν και πάρτο σε μια μέρα ή σε μία ώρα....

Δεν υπάρχει περίπτωση. Εκτός αν είναι doa....

Η samsung στην Ελλάδα δίνει 2 χρόνια εγγύηση και για αλλαγή οθόνης κλπ θέλουν μια ώρα....

Μία ώρα....

Αντίστοιχα και η lg...

Εγγύηση apple γελάει ο κόσμος...

Συμφωνω απολυτα φιλε μαζι σου ειχα παρει iphone 3g οταν ειχε προτοβγει και περιμενα δυο μηνες να μου το αλλαξουν και τελικα μου εκαναν αντικατασταση συσκευης μετα απο ενα χρονικο διαστημα μου χαλασε και η δευτερη....

Δημοσ.

Για πόσο ακόμα θα παίξουν μπάλα οι κονσόλες, αναρωτιέμαι! Είδα και τα reviews στο Assassin's Creed Unity και απογοητεύτηκα. Έβγαλε PS4 και η υποστήριξη για 4Κ τηλεοράσεις πήγε στον πάτο, αφού το hardware της κονσόλας θα είναι σε 1 χρόνο ξεπερασμένο. Σε μερικά χρονάκια που θα βγει η επόμενη κονσόλα, τα παιχνίδια θα είναι ασύμβατα λόγω διαφορετικού κώδικα, αρχιτεκτονικής κλπ κλπ. 

Αμ το άλλο; 'Εχεις PS στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δε λειτουργεί το account σου, που σημαίνει ότι όσα παιχνίδια αγοράζεις μέσω PS Store από Ελλάδα ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ σε άλλη χώρα (ακόμα και εντός Ε.Ε.) λόγω αλλαγής content. 

Ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό, ακόμα και λόγω πνευματικών δικαιωμάτων να είναι η αιτία, δεν σε εμποδίζει να αλλάξεις ΑΠΛΑ τον τρόπο πληρωμής στο ήδη υπάρχον  account για να μπορέσεις να "κατεβάσεις" τα ήδη πληρωμένα παιχνίδια. Και ειδικά όταν πρόκειται για Ε.Ε. και όχι χώρα εκτός αυτής.

Μα ήντα μρε λες; Με το ελληνικό account σου σε όποια χώρα του κόσμου και να πας θα παίζουν όλα τα παιχνίδια σου και θα μπορείς να συνεχίζεις τις αγορές. Αυτό που γράφεις δεν ισχύει.

Δημοσ.

Επειδη βλεπω πολλους ασχετους να κραζουνε την sony πχ με το playstasion θα πω ενα πραγμα και μονο . Το playstasion εχει κανει της μεγαλητερες πωλησεις πανω στο θεμα παιχνιδομηχανη. Για καποιον που ξερει απο παιχνιδια θα παρει playstasion, και οχι xbox που ειναι για κατι κατεστραμενους.. Εγω κατοχος xbox ,playstasion και pc . Αν εχεις playstasion τα αλλα απλα τα ξεχνας. Μιλανε ατομα τα οποια δεν εχουνε ιδεα πανω στο θεμα.....

αν εχεις ιδεα επι του θεματος παιρνεις pc και αγοραζεις κονσολες προς το τελος της ζωης τους για τα exclusives

• Like 1
Δημοσ.

η sony κλειδωθηκε στο κλουβι της αυτοκρατοριας της.

προσπαθοντας να διατηρησει οτι ολοι εχουμε συμβαλει ,ως κτημα της  ,απομονωθηκε και  σαπισε .

σιγα μην κλαψω ! 

Δημοσ.

Βασικα τα κινητα της εχουν ΠΟΛΥ ασχημο design, θυμίζει φουτουριστικα 80's (πως θα ηταν δλδ αν ειχαν κινητα τοτε)

Μεχρι και  το μενου και τα αρχικα wallpaper και το UI ειναι τοσο σπαστικα στα ματια μου.

Δημοσ.

Βασικα τα κινητα της εχουν ΠΟΛΥ ασχημο design, θυμίζει φουτουριστικα 80's (πως θα ηταν δλδ αν ειχαν κινητα τοτε)

Μεχρι και το μενου και τα αρχικα wallpaper και το UI ειναι τοσο σπαστικα στα ματια μου.

Δώσε παράδειγμα τι ακριβώς σου θυμίζει 80s;

Όσο για το ui της είναι ότι πιο κοντινό σε aosp μπορείς να πάρεις σε σχέση με όλα τα skinned ui των μεγάλων εταιρειών (εξαιρούνται τα πρόσφατα Motorola)

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ ότι η Sony δεν ήταν (είναι) κάποια εξαιρετική εταιρία, τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά που έφτιαχνε ήταν μέτρια, όπως και όλες οι υπόλοιπες εταιρίες κατασκευής καταναλωτικών (για τον "σπιτικό" μέσο χρήστη δηλαδή) ηλεκτρονικών. Απλά παλιότερα είχε μια μικρή διαφορά στο design, στο τρόπο χειρισμού και στη ψευδαίσθηση που ένοιωθες με τη χρήση μερικών προιόντων της σε σχέση με τον ανταγωνισμό, τώρα τα έχει χάσει σχεδόν τελείως και αυτά. Βέβαια, όπως και παλιότερα, συνεχίζει να κατασκευάζει προιόντα που προορίζονται για ημι-επαγγελματική και επαγγελματική χρήση και αυτά θεωρούνται καλά από τους ειδικούς του χώρου, αλλά είναι αδιάφορα και άσχετα για τους περισσότερους και άσχετα με το θέμα του άρθρου.

Δημοσ.

Ισχύει οτι η Samsung εχει πολυ καλό σέρβις. και εμενα στο νοτε 3, μου αλλαξαν μητρική σε 3 ώρες και έφυγα. 

Αλλα και στην iStorm έμεινα αντίστοιχα ικανοποιημένος. 

Και ναι, δεν μπορώ να δεκτώ οτι τα apple χαλάνε με την ιδια συχνότητα (δεν μιλάω για τηλεοράσεις γιατι δεν ξέρω) με ολα τα υπολοιπα. 

Εχω ρετινα μακμπουκ 2.5 χρόνια και ειναι λες και αγοράστηκε χθες. Την ιδια χρονική στιγμη πηραν αρκετοι φιλοι μου Turbox, Samsung, Sony με -500 / - 100 ευρώ και χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. 

Καταρχήν δεν ισχύει αυτό που λες για το ότι δεν χαλάνε....

Χαλάνε.

Και χαλάνε κανονικότατα.

Καταρχήν η συχνότητα που χαλάνε τα ψηφιακά/ηλεκτρονικά κομμάτια τους είναι ίδια, γιατί δεν τα κατασκευάζει αυτά η apple, τα κατασκευάζουν οι αντίστοιχοι κατασκευαστές επεξεργαστών κλπ....

Τώρα αυτό που χαλάει είναι περιφεριακά ίσως κλπ.

Σε ποιότητα κατασκευής το macbook είναι καλό, αλλά αν σου χαλάσει σου πάει ο κούκος αηδόνι....

Αν συγκρίνεις ένα μακμπουκ των 2000 ευρώ με λαπτοπ των 500 και 1000 ευρώ οκ.

Παρολαυτά αν το συγκρίνεις με αντίστοιχο laptop σε περίπου ίδια λεφτά δεν μπορείς να πεις το ίδιο....

Παράδειγμα.

Σύγκρινέ μου το macbook pro το ακριβό με τα 3 χιλιάρικα, με το dell xps 15 το ακριβό....

Η το macbook air με το lenovo yoga 3....

Το dell ειδικά βλέπει τη retina και γελάει....

Στα ίδια λεφτά όμως ε;

Δεν κλαίει κανείς τίποτα...

Αν οι φίλοι σου δεν ξέρουν να διαλέγουν λάπτοπ με καλή ποιότητα κατασκευής ή αν εσύ συγκρίνεις λαπτοπ των 500 ευρώ με λαπτοπ των 2000 ευρώ καταλαβαίνεις ότι η σύγκριση είναι τουλάχιστον άκυρη....

Και τα iPod μου εχουν χαλάσει και το κουμπί στο iPhone φίλου μου έχει χαλάσει (εκεί που το samsung μου δεν έπαθε τίποτα) και mac 27άρι που έχω φτιάξει πρόσφατα είχε χαλάσει και λάγκαρε σαν το διάολο.

Να τα λέμε όλα....

Τα μακμπουπ είναι καλά, αλλά σε αυτά τα λεφτά ότι και να πάρεις σπέρνει....

Και τα μακμπουκ ίσως είναι το μόνο καλό πράμα που βγάζει η αππλ σε σχέση ανταγωνισμός/τιμή κατά τη γνώμη μου.

Και είναι ίσως το μόνο πράμα που θα έπερνα...

Παρολαυτά το κύριο πράγμα που με κρατάει να μην το πάρω και να πάρω το dell είναι αυτό για το οποίο ξεκίνησε η συζήτηση....

Η εγγύηση.

1 χρόνος εγγύησης εναντίον 3 χρόνων με ασφάλεια από πέσιμο, σπασίματα κλπ που έχει η dell....

Θα στο ξαναπώ....

Η εγγύηση της αππλ είναι για κλάματα....

Μπορεί να έχει κάποια καλά προϊόντα, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση....

Το έχω ζήσει από πρώτο χέρι....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...