Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η sony εχει πτωση στις πωλησεις των κινητων, η samsung το ιδιο...ποια εταιρεια εχει κερδος τοτε? μονο μηλα αγοραζουν ολοι?

Η απάντηση είναι απλή. ΚΙΝΕΖΟΙ.

• Like 1
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Sony απο την άλλη, οταν σε 18 μήνες εχει βγάζει Sony z, z1,z2,z3 και σε 2 μηνες πάμε για το z4 .. nuff said.

Και ποιο είναι το πρόβλημά σου από τη στιγμή που τις υποστηρίζει και μάλιστα τις υποστηρίζει σωστά;

Η μεταπωλητική αξία; Ας γελάσω..

Δημοσ.

Επειδη βλεπω πολλους ασχετους να κραζουνε την sony πχ με το playstasion θα πω ενα πραγμα και μονο . Το playstasion εχει κανει της μεγαλητερες πωλησεις πανω στο θεμα παιχνιδομηχανη. Για καποιον που ξερει απο παιχνιδια θα παρει playstasion, και οχι xbox που ειναι για κατι κατεστραμενους.. Εγω κατοχος xbox ,playstasion και pc . Αν εχεις playstasion τα αλλα απλα τα ξεχνας. Μιλανε ατομα τα οποια δεν εχουνε ιδεα πανω στο θεμα.....

Μάθετε μπαλίτσα από το σχετικό λέμε! 

:lol: :lol: :lol: 

Δημοσ.

Λολ εγγύηση η apple....

Γελάει ο κόσμος....

Οχι , έχω δεί πολλές συσκευές apple να θεωρούνται απαρχαιωμένες στους 5 μήνες. Και ολες παρουσιάζουν προβλήματα! 

Σιγουρα με το sony T κυκλοφορείς πιο άνετα τώρα απο οτι με το iphone 5. 

Και το σέρβις της, χάλια. 

Πας Genius, σε αντιμετωπίζουν σαν κύριο, και σε 6 μέρες μαξ, εχεις αντικατάσταση η επιδιορθωση. 

Η Σονυ νομιζω εστελνε λαπτοπς και τηλεοράσεις στο βέλγιο 30 μέρες. 

Αστο μην μπαινεις σε συγκρίσεις. 

Και ποιο είναι το πρόβλημά σου από τη στιγμή που τις υποστηρίζει και μάλιστα τις υποστηρίζει σωστά;

Η μεταπωλητική αξία; Ας γελάσω..

Καλα τωρα, ειναι σοβαρό επιχείρημα αυτό ?

Εγώ σαν καταναλωτής που όντως μου αρέσει το Z3 θα πάω να το αγοράσω αυτή τη στιγμή οπου ξέρω οτι σε 1.5 μήνα απο τώρα που κλεινει 6μηνο θα βγει το z4 ? Και απο 450 που κάνει τώρα σφραγισμένο θα πέσει στα 280 ? 

Ασφαλώς θα πάρω το iPhone 6 στα 550 μεταχ, και θα το πουλήσω σε 12 μήνες στα 450. 

Η το νέξους 6 στα 500. 

Η Το 930 στα 280. 

Η Ένα κινέζικο στα 150. 

Ο Κυκλος ζωής του προιοντος ειναι σαφως πολυ σημαντικο πράγμα , για εμενα τουλαχιστον. 

Περαν των χαρακτηριστικών, ειναι και εγωιστικό το ζήτημα. Γιατι να θεωρούμαι παρωχημένος καθε 6 μηνες ενω ο ανταγωνισμος σε καθιστά στους 12 ? 

Τοτε και η Apple στα λαπτοπς επρεπε καθε 6 μήνες να το αλλάζει το ρέτινα. Να το λεπταίνει 0.4 mm , να του βάζει 200 μιλιαμπέρ μπαταρία μεγαλύτερη και να του αυξάνει την ταχυτητα επεξεργαστή κατα 0.1. 

Αλλα εσύ παράλληλα να χάνεις 100 ευρώ απο την τιμή πωλησης του. 

Μεγάλο φάουλ της Σονυ, και είναι λάθος να σκεφτόμαστε έτσι. 

• Like 1
Δημοσ.

<p>Η sony εδώ και καιρό δεν είναι ο γίγαντας που ηταν της εποχες του ps2. Απο την αλλη η apple ειναι μια εταιρία με το δικό της φανατικό κοινό που θα αγοράζει καθε χρόνο το καινούργιο iphone, ειναι μια εταιρια με καθαρα καπιταλιστικη φιλοσοφία. </p>

επειδη με ενδιαφερει το θεμα και βλεπω πως εισαι πολυ ψαγμενος μπορεις να μου πεις καποια εταιρεια στον τεχνολογικο τομεα που δεν λειτουργει με καπιταλιςτικα κριτηρια ;

Sent from my iPhone 6 plus using Insomnia

Δημοσ.

επειδη με ενδιαφερει το θεμα και βλεπω πως εισαι πολυ ψαγμενος μπορεις να μου πεις καποια εταιρεια στον τεχνολογικο τομεα που δεν λειτουργει με καπιταλιςτικα κριτηρια ;

Sent from my iPhone 6 plus using Insomnia

λυπάμαι φίλε, φαίνεται ότι είσαι άσχετος και δεν το έχεις ψάξει, αφού το θέμα είναι για τη sony να σε πληροφορήσω ότι η sony είναι μια καθαρά σοσιαλιστική εταιρεία, το σοβιέτ των εργαζομένων κάνει κουμάντο στην εταιρεία, μοιράζουν δω-ρε-άν τα προϊόντα τους στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και γενικά προσέχουν την εργατική τάξη!

κι άλλες εταιρείες είναι έτσι αλλά όχι η apple, αυτή είναι μόνο καπιταλιστές του κερατά, στην πυρά, στην πυρά!

Edit: και μην ξεχνάς ότι είναι κακό να βγάζεις λεφτά από την εργασία σου ή τα προϊόντα που πουλάς, αφού είναι γνωστό ότι τα λεφτά φυτρώνουν στα δέντρα!

• Like 2
Δημοσ.

Ο ανταγωνισμος εχει γινει σκληρος.Οταν δεν μπορεις να προσφερεις υπηρεσιες και προιοντα που καλυπτουν τις απαιτησεις του καταναλωτη, θα βρεθει καποιος αλλος που θα το κανει.

Δημοσ.

Καλα τωρα, ειναι σοβαρό επιχείρημα αυτό ?

Εγώ σαν καταναλωτής που όντως μου αρέσει το Z3 θα πάω να το αγοράσω αυτή τη στιγμή οπου ξέρω οτι σε 1.5 μήνα απο τώρα που κλεινει 6μηνο θα βγει το z4 ? Και απο 450 που κάνει τώρα σφραγισμένο θα πέσει στα 280 ?

Ασφαλώς θα πάρω το iPhone 6 στα 550 μεταχ, και θα το πουλήσω σε 12 μήνες στα 450.

Η το νέξους 6 στα 500.

Η Το 930 στα 280.

Η Ένα κινέζικο στα 150.

Ο Κυκλος ζωής του προιοντος ειναι σαφως πολυ σημαντικο πράγμα , για εμενα τουλαχιστον.

Περαν των χαρακτηριστικών, ειναι και εγωιστικό το ζήτημα. Γιατι να θεωρούμαι παρωχημένος καθε 6 μηνες ενω ο ανταγωνισμος σε καθιστά στους 12 ?

Τοτε και η Apple στα λαπτοπς επρεπε καθε 6 μήνες να το αλλάζει το ρέτινα. Να το λεπταίνει 0.4 mm , να του βάζει 200 μιλιαμπέρ μπαταρία μεγαλύτερη και να του αυξάνει την ταχυτητα επεξεργαστή κατα 0.1.

Αλλα εσύ παράλληλα να χάνεις 100 ευρώ απο την τιμή πωλησης του.

Μεγάλο φάουλ της Σονυ, και είναι λάθος να σκεφτόμαστε έτσι.

Όχι είναι σοβαρό επιχείρημα το δικό σου!

Εμένα που δε μου αρέσει να μου πιάνουν το κώλο και δε με νοιάζει ποσο θα το πάρει ο επόμενος ΧΑΙΡΟΜΑΙ που το z3 θα κανει 300€ σε λίγους μήνες και όχι μετα από 4 χρόνια ( βλέπε γιωτοφωνο 4) για να μπορέσω να πάρω σε λογικό κοστος μια καλή συσκευή σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Εσένα που σου αρέσει να παίζεις το παιχνίδι των μεγαλομάγαζων πήγαινε και δώσε 700 & 800€ για ένα τηλέφωνο ώστε να έχει "καλή μεταπωλητική αξία"

Έχω αναλύσει σε παλιότερα post γιατί ένας αγοραστής σαν κι εμένα βγαίνει πιο κερδισμένος σε σχέση με έναν αγοραστή σαν κι εσένα παρόλο που έχω σκοτώνω τις συσκευές μου και σχεδόν τις χαρίζω.

Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να πιστεύεις στο όνειρο της μεταπωλητικής αξίας..

ΥΓ το nexus 6 κάπου στο Πάσχα θα έχει κατρακυλήσει στα τάρταρα

Δημοσ.
taksidiotis, on 26 Nov 2014 - 04:58 AM, said:

Εγώ Κινέζο δεν βάζω μπροστά στους κολοσσούς

ΓΙατί οι κολοσσοί που νομίζεις ότι τα φτιαχνουν? στην ελβετία και το παρίσι?

• Like 1
Δημοσ.

Οχι , έχω δεί πολλές συσκευές apple να θεωρούνται απαρχαιωμένες στους 5 μήνες. Και ολες παρουσιάζουν προβλήματα! 

Σιγουρα με το sony T κυκλοφορείς πιο άνετα τώρα απο οτι με το iphone 5. 

Και το σέρβις της, χάλια. 

Πας Genius, σε αντιμετωπίζουν σαν κύριο, και σε 6 μέρες μαξ, εχεις αντικατάσταση η επιδιορθωση. 

Η Σονυ νομιζω εστελνε λαπτοπς και τηλεοράσεις στο βέλγιο 30 μέρες. 

Αστο μην μπαινεις σε συγκρίσεις.

Χάλασαν 2 iPod που έχω στον 1 χρόνο και κάτι τα δύο και ένα τρίτο σε λιγότερο από χρόνο....

Στο ένα μου είπαν πάρε καλύτερα καινούργιο (λολ), ενώ αν είχα κάποιο άλλο θα μου το αλλάζανε. Στο άλλο περίμενα 1 μήνα....

Χάλασε η Samsung τηλεόρασή μου (βασικά εγώ τη χάλασα) ήρθαν την πήραν και μου τη φέραν σε 3 μέρες χωρίς κόστος....

Επίσης μια-δυο φορές με ένα καμμένο pixel σε lg και samsung το lg σε μια μέρα το πήρα, το samsung σε μία ώρα....

Αν τα πήγενες εδώ στην Ελλάδα (apple προϊόντα) αυτά πρώτον δεν θα στο δεχόντουσαν με ένα καμμένο pixel (ποιότητα εγγύσης ε; ) και δεύτερον θα στο δίναν σε 1 μήνα πίσω αν το δεχόντουσαν, όπως κάνανε και με το iPod μου....

Και το παραπάνω δεν είναι απλά ένα παράδειγμα του τι γίνεται.

Είναι αυτό που γίνεται.

Πήγαινε εδώ apple προϊόν και πάρτο σε μια μέρα ή σε μία ώρα....

Δεν υπάρχει περίπτωση. Εκτός αν είναι doa....

Η samsung στην Ελλάδα δίνει 2 χρόνια εγγύηση και για αλλαγή οθόνης κλπ θέλουν μια ώρα....

Μία ώρα....

Αντίστοιχα και η lg...

Εγγύηση apple γελάει ο κόσμος...

• Like 2
Δημοσ.

Όχι είναι σοβαρό επιχείρημα το δικό σου!

Εμένα που δε μου αρέσει να μου πιάνουν το κώλο και δε με νοιάζει ποσο θα το πάρει ο επόμενος ΧΑΙΡΟΜΑΙ που το z3 θα κανει 300€ σε λίγους μήνες και όχι μετα από 4 χρόνια ( βλέπε γιωτοφωνο 4) για να μπορέσω να πάρω σε λογικό κοστος μια καλή συσκευή σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Εσένα που σου αρέσει να παίζεις το παιχνίδι των μεγαλομάγαζων πήγαινε και δώσε 700 & 800€ για ένα τηλέφωνο ώστε να έχει "καλή μεταπωλητική αξία"

Έχω αναλύσει σε παλιότερα post γιατί ένας αγοραστής σαν κι εμένα βγαίνει πιο κερδισμένος σε σχέση με έναν αγοραστή σαν κι εσένα παρόλο που έχω σκοτώνω τις συσκευές μου και σχεδόν τις χαρίζω.

Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να πιστεύεις στο όνειρο της μεταπωλητικής αξίας..

ΥΓ το nexus 6 κάπου στο Πάσχα θα έχει κατρακυλήσει στα τάρταρα

Άλλα λογια να αγαπιομαστε. 

Εγω μιλησα για 550 αγορά και 450 πώληση , δηλαδή χασούρα 100 ευρώ τον χρόνο και εσυ αοριστολογείς για αγορές 800 ευρώ. 

Τι να κάνουμε, υπάρχουμε και εμείς οι καταναλωτες που δεν θέλουμε να είμαστε 3 μοντέλα πίσω σε 12 μήνες. Εσυ φαντάζομαι ανήκεις στην ανώτερη αυτή κατηγορία ανθρώπων που μπαίνουν σε ενα μαγαζί και κοιτάς το κινητο που θα σε συμφέρει περισσοτερο για ενα χρόνικό πλαίσιο 3 μηνών. Δεκτο και αυτό. 

Χάλασαν 2 iPod που έχω στον 1 χρόνο και κάτι τα δύο και ένα τρίτο σε λιγότερο από χρόνο....

Στο ένα μου είπαν πάρε καλύτερα καινούργιο (λολ), ενώ αν είχα κάποιο άλλο θα μου το αλλάζανε. Στο άλλο περίμενα 1 μήνα....

Χάλασε η Samsung τηλεόρασή μου (βασικά εγώ τη χάλασα) ήρθαν την πήραν και μου τη φέραν σε 3 μέρες χωρίς κόστος....

Επίσης μια-δυο φορές με ένα καμμένο pixel σε lg και samsung το lg σε μια μέρα το πήρα, το samsung σε μία ώρα....

Αν τα πήγενες εδώ στην Ελλάδα (apple προϊόντα) αυτά πρώτον δεν θα στο δεχόντουσαν με ένα καμμένο pixel (ποιότητα εγγύσης ε; ) και δεύτερον θα στο δίναν σε 1 μήνα πίσω αν το δεχόντουσαν, όπως κάνανε και με το iPod μου....

Είναι αυτό που γίνεται.

Η samsung στην Ελλάδα δίνει 2 χρόνια εγγύηση και για αλλαγή οθόνης κλπ θέλουν μια ώρα....

Μία ώρα....

Αντίστοιχα και η lg...

Ισχύει οτι η Samsung εχει πολυ καλό σέρβις. και εμενα στο νοτε 3, μου αλλαξαν μητρική σε 3 ώρες και έφυγα. 

Αλλα και στην iStorm έμεινα αντίστοιχα ικανοποιημένος. 

Και ναι, δεν μπορώ να δεκτώ οτι τα apple χαλάνε με την ιδια συχνότητα (δεν μιλάω για τηλεοράσεις γιατι δεν ξέρω) με ολα τα υπολοιπα. 

Εχω ρετινα μακμπουκ 2.5 χρόνια και ειναι λες και αγοράστηκε χθες. Την ιδια χρονική στιγμη πηραν αρκετοι φιλοι μου Turbox, Samsung, Sony με -500 / - 100 ευρώ και χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. 

Δημοσ.

Είναι αυτό που γίνεται.

Μία ώρα....

Αντίστοιχα και η lg...

Γελαει ο κοσμος με την Apple που σε καλυπτει στην εγγυηση ακομα και με ενα καμενο pixel οταν οι αλλοι δε δεχονται κατω απο ορισμενο αριθμο.

Αλλα για αλλη μια φορα σε ενα αρθρο που αφορα τη Sony γιατι εμπλεκετε την Apple.?

Παιδια δυστυχως παραεχετε παθος σε καποια πραγματα , χαζοhaters εχετε καταντησει και οι περισσοτεροι απεχετε μιλια απο τα δεδομενα που επικρατουν στην παγκομια αγορα.

Η Sony πληρωνει τα λαθη της, δεν ειναι τυχαιο πως επιχειρει να αλλαξει αρδην τη στρατηγικη της με χαρακτηριστικο την αποχωρηση απο το PC κομματι ενω και στα κινητα ,που πια εχουν μεγαλο μεριδιο αγορας, ακομα δεν εχει ξεκαθαρη στρατηγικη.

Παραυτα εχω μια συμπαθεια στην εταιρεια, ενας απο τους λογους ειναι και το PS και μακαρι να βρει τη θεση της.

Μεγα φαουλ οπως εγραψε και φιλος παραπανω η αποχη της απο το business κομματι.

Τελος, ερχονται και για αλλες εταιρειες καμπανες και ειδικα απο Κορεα μερια(Samsung).

Δημοσ.

Άλλα λογια να αγαπιομαστε. 

Εγω μιλησα για 550 αγορά και 450 πώληση , δηλαδή χασούρα 100 ευρώ τον χρόνο και εσυ αοριστολογείς για αγορές 800 ευρώ. 

Τι να κάνουμε, υπάρχουμε και εμείς οι καταναλωτες που δεν θέλουμε να είμαστε 3 μοντέλα πίσω σε 12 μήνες. Εσυ φαντάζομαι ανήκεις στην ανώτερη αυτή κατηγορία ανθρώπων που μπαίνουν σε ενα μαγαζί και κοιτάς το κινητο που θα σε συμφέρει περισσοτερο για ενα χρόνικό πλαίσιο 3 μηνών. Δεκτο και αυτό. 

συγγνώμη που είπα 700-800 κι εσύ είπες μόλις.. 550.. για ένα τηλέφωνο :lol:

εγώ πάντως αυτή τη στιγμή είμαι 2 μοντέλα πίσω στη sony και ακόμα και αν γίνω 3 σε λίγο καιρό πραγματικά με αφήνει αδιάφορο από τη στιγμή που η εταιρεία θα με υποστηρίζει και δε θα σέρνεται η συσκευή μου.

και αυτά τα δύο τα κάνει η sony (πλέον) 

άλλωστε δεν  αλλάζω κάθε 6 μήνες ή χρόνο 

θα μου πεις εσύ θες το τελευταίο μοντέλο γιατί μπορεί να αισαθάνεσαι power user και να έχεις πολύ σημαντικά πράγματα να κάνεις με το κινητό σου, εγώ τι να κάνω θα τη βγάλω εκεί με το ρημάδι στον snap 800 με τα ψωρο-300 € (τα οποία και πάλι θεωρώ πολλά για ένα τηλέφωνο που θα κρατήσω μόνο 2 χρόνια)  που έδωσα :lol:

εσύ μην πάρεις το Ζ3 που λες ότι σου αρέσει και είναι όντως κινητάρα, πάρε το i6 για να το χαρεί ο επόμενος , θα το πάρω εγώ μόλις πέσει στα 300 για να το κάνω δώρο (καλύτερα δύο ικανές συσκευές, παρά μία με το ηλίθιο κιόλας λειτουργικό) 

μακάρι να βγει το Ζ4 σύντομα

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...