dash394 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Εχουν το Lenovo A850+ σε πολυ καλη τιμη αλλα δεν γνωριζω το κατα ποσο αξιοπιστο ειναι το συγκεκριμενο σαιτ.
makfil Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αν έκανες μια αναζήτηση θα εύρισκες ένα σωρό θέματα για το μαγαζί αυτό
zio10 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Εχουν το Lenovo A850+ σε πολυ καλη τιμη αλλα δεν γνωριζω το κατα ποσο αξιοπιστο ειναι το συγκεκριμενο σαιτ. Από τα πιο αξιόπιστα του είδους. Ψώνισε άφοβα από αυτούς edit: Όπως και σε όλες αυτές τις αγορές διάλεξε απλό ταχυδρομείο (δωρεάν μεταφορικά) για να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες τελωνείου
dash394 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Από τα πιο αξιόπιστα του είδους. Ψώνισε άφοβα από αυτούς βλεπω απο κατω σχολια πχ βαλε ελληνικο μενου και μου φαινεται πολυ χυμα γι'αυτο και ειπα να το τσεκαρω. Χρειαζεται να γνωριζω καποιο "κολπο" για την παραγγελια που θα κανω ωστε να εχω σιγουρο πως θα ειναι ενταξει? γιατι βλεπω πολλα σχολια που λενε να τσεκαρουν το κινητο κλπ
zio10 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 βλεπω απο κατω σχολια πχ βαλε ελληνικο μενου και μου φαινεται πολυ χυμα γι'αυτο και ειπα να το τσεκαρω. Χρειαζεται να γνωριζω καποιο "κολπο" για την παραγγελια που θα κανω ωστε να εχω σιγουρο πως θα ειναι ενταξει? γιατι βλεπω πολλα σχολια που λενε να τσεκαρουν το κινητο κλπ Έχουν στείλει τόσα πακέτα που ξέρουν και μόνοι τους Το πιο βασικό είναι το απλό ταχυδρομείο (και ζήτα και ευρωπαϊκό φορτιστή) 1
dash394 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Έχουν στείλει τόσα πακέτα που ξέρουν και μόνοι τους Το πιο βασικό είναι το απλό ταχυδρομείο (και ζήτα και ευρωπαϊκό φορτιστή) Ok, ευχαριστω για τη βοηθεια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα