Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω έναν επξεργαστή i5 - 750. Θα ήθελα να ρωτήσω τι socket είναι; γαι να παραγγείλω μητρική.

post-145229-0-64389100-1416928504_thumb.jpg

Δημοσ.

Ευχαριστώ!!!!

Φιλε μου ειρωνικά το είπα φυσικά και δεν είναι καλύτερος ένας διπυρηνος από έναν τετραπύρηνο
Δημοσ.

Καλυτερα πουλησε τον γιατι δεν θα βρεις ευκολα μητρικη και ειναι πλεον πολυ παλιος και τα τεχνικα χαρακτηριστικα των μητρικων που τον λειτουργουσαν επισης παρωχημενα.

Εκτος και αν υπαρχει οικονομικο θεμα,τοτε αναγκαστικα θα ψαξεις στο εξωτερικο,για να βρεις μητρικη 1156 η θα περιμενεις μεχρι να βρεις μεταχειρισμενη.

Δεν θα στο συνιστουσα για μεταχειρισμενη ομως,γιατι στην συντριπτικη πλειοψηφια τους,οσοι πουλανε μητρικες 1156,τις πουλανε πακετο με επεξεργαστη και μνημες επειδη ειναι υλικο 5 ετων και θελουν να το ξεφορτωθουν.

Δημοσ.

Καλυτερα πουλησε τον γιατι δεν θα βρεις ευκολα μητρικη  

+1

Δεν θα στο συνιστουσα για μεταχειρισμενη ομως,γιατι στην συντριπτικη πλειοψηφια τους,οσοι πουλανε μητρικες 1156,τις πουλανε πακετο με επεξεργαστη και μνημες επειδη ειναι υλικο 5 ετων και θελουν να το ξεφορτωθουν.

+2

εγώ μόνο πακέτο θα τα έδιωχνα τα δικά μου, με τίποτα ξεχωριστά 

μη σου πω και τη ψύκτρα μαζί με το ζόρι :P

• Like 1
Δημοσ.

μου το έφερε ένας πελάτης και κάνει μπι μπιπ μπιπ συνέχεια. άλλαξα μνημες δίσκο κάρτα γραφικών τπτ

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...