rougatsi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα σας. Πριν λιγο καιρο ειχα cyta και λογω πολλων προβληματων διεκοψα το συμβολαιο και πηγα στη hol ειδα αρκετη διαφορα στην ταχυτητα του ιντερνετ 24 mbps (απο 9.795 τωρα πιανω 12.403) απο την cyta απλα θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να την ανεβασω λιγο ακομα με διαφορες ρυθμισεις? . το router ειναι το ZTE ZXHN H108N V2.3 σας παραθετω και την εικονα με τα στατιστικα.
petranthe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 To μέγιστο θεωρητικό της συνδεσης σου είναι γυρω στα 18Mbps .Εσύ πιάνεις 12. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις την HOL και να τους ζητήσεις να σου χαμηλώσουν το SNR . Αν σε βάλουν σε 6αρι προφίλ θα δεις διαφορά. Το θέμα είναι κατά πόσο stable θα είσαι. Ερώτηση. Το router είναι στην κεντρική πρίζα; Επίσης έχεις splitter για τηλέφωνο στη γραμμη; 1
rougatsi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ναι το router ειναι στην κεντρικη την μπριζα κανονικα και εχω συνδεσει ενα τηλεφωνο μεσω ενοσ spliter.... Βασικα τι ειναι το snr μηπως εννοεις το margin ???
petranthe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ναι αυτό εννοώ. Αν θες βγάλε το splitter , σύνδεσε το router κατευθειαν στην πρίζα και ποσταρε τα στατιστικα της γραμμης
rougatsi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 τι ακριβως να παρω να πω στη hol για να μπορεσω να ανεβασω τα χυτητα ομως?
petranthe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ρωτησε τους αν γίνεται να σε βάλουν σε 6αρι SNR ή 9αρι SNR προφιλ. Διάβασε εδώ για περισσότερα
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 τι ακριβως να παρω να πω στη hol για να μπορεσω να ανεβασω τα χυτητα ομως? τους παιρνεις τηλεφωνο και τους ζητας να σου βαλουν 6 margin.μπορει να σε αρχισουν στα διαφορα οτι με 6 margin μπορει να εχεις αποσυνδεσεις και μπλα μπλα μπλα αλλα μην ανησυχεις.εχεις καλη γραμμη και δεν θα εχεις προβλημα.και ακομα και να εχεις προβλημα μπορεις να ξαναπαρεις τηλεφωνο και να στο βαλουν ειτε 11 παλι που ειναι το default ειτε 9 που ειναι το αμεσως χαμηλοτερο.λογικα αν απο 11 στο κανουν 6 θα παρεις 2-3 mbit σιγουρα. επισης καποια στιγμη καλο θα ηταν να πεταξεις και το zte και να παρεις ενα σωστο ρουτερ γιατι το zte απλα sucks.θα το καταλαβεις συντομα λογικα αφου εχει διαφορα θεματακια με wireless/αποσυνδεσεις και κατι τετοια.οπως και θα δεις και απειρα θεματα για τα zte τον τελευταιο καιρο που ολοι σχεδον οι παροχοι δινουν zte.καθε μερα και απο ενα θεμα που μερικοι πηραν ενα του εμποριου και βρηκαν την υγεια τους Καλησπερα σας. Πριν λιγο καιρο ειχα cyta και λογω πολλων προβληματων διεκοψα το συμβολαιο και πηγα στη hol ειδα αρκετη διαφορα στην ταχυτητα του ιντερνετ 24 mbps (απο 9.795 τωρα πιανω 12.403) απο την cyta απλα θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να την ανεβασω λιγο ακομα με διαφορες ρυθμισεις? . το router ειναι το ZTE ZXHN H108N V2.3 σας παραθετω και την εικονα με τα στατιστικα. To μέγιστο θεωρητικό της συνδεσης σου είναι γυρω στα 18Mbps .Εσύ πιάνεις 12. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις την HOL και να τους ζητήσεις να σου χαμηλώσουν το SNR . Αν σε βάλουν σε 6αρι προφίλ θα δεις διαφορά. Το θέμα είναι κατά πόσο stable θα είσαι. Ερώτηση. Το router είναι στην κεντρική πρίζα; Επίσης έχεις splitter για τηλέφωνο στη γραμμη; εχει σχετικα καλη γραμμη οποτε λογικα δεν θα εχει θεμα.αν εχει απλα ζηταει 9 ή ξανα 11 που ειχε. Ναι το router ειναι στην κεντρικη την μπριζα κανονικα και εχω συνδεσει ενα τηλεφωνο μεσω ενοσ spliter.... Βασικα τι ειναι το snr μηπως εννοεις το margin ??? αν εχεις τηλεφωνο σε αλλο δωματιο θελει φιλτρο.αν εχεις συναγερμο επισης θελει φιλτρο Ναι αυτό εννοώ. Αν θες βγάλε το splitter , σύνδεσε το router κατευθειαν στην πρίζα και ποσταρε τα στατιστικα της γραμμης αν μπορει να κανει και τεστ σε κατανεμητη/χωνευτη θα ηταν ακομα καλυτερα ή να λυσει το κεντρικο πριζακι να απομονωσει το υπολοιπο σπιτι και να δει εκει.εκτος αν εχει ενα πριζακι μονο.το λεω διοτι πολλες φορες βλεπεις να ειναι συνδεδεμενα και τα αναπληρωματικα ζευγαρια και να χανει ταχυτητα απο εκει.αν και με το 6 margin θα ερθει αρκετα στα ισα του. επισης που και που κοιτα και για firmware update για το ρουτερ στο site της Hol ή γενικα αμα δεν σε νοιαζει να εχεις custom firmware και θες generic.
rougatsi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 τους παιρνεις τηλεφωνο και τους ζητας να σου βαλουν 6 margin.μπορει να σε αρχισουν στα διαφορα οτι με 6 margin μπορει να εχεις αποσυνδεσεις και μπλα μπλα μπλα αλλα μην ανησυχεις.εχεις καλη γραμμη και δεν θα εχεις προβλημα.και ακομα και να εχεις προβλημα μπορεις να ξαναπαρεις τηλεφωνο και να στο βαλουν ειτε 11 παλι που ειναι το default ειτε 9 που ειναι το αμεσως χαμηλοτερο.λογικα αν απο 11 στο κανουν 6 θα παρεις 2-3 mbit σιγουρα. επισης καποια στιγμη καλο θα ηταν να πεταξεις και το zte και να παρεις ενα σωστο ρουτερ γιατι το zte απλα sucks.θα το καταλαβεις συντομα λογικα αφου εχει διαφορα θεματακια με wireless/αποσυνδεσεις και κατι τετοια.οπως και θα δεις και απειρα θεματα για τα zte τον τελευταιο καιρο που ολοι σχεδον οι παροχοι δινουν zte.καθε μερα και απο ενα θεμα που μερικοι πηραν ενα του εμποριου και βρηκαν την υγεια τους εχει σχετικα καλη γραμμη οποτε λογικα δεν θα εχει θεμα.αν εχει απλα ζηταει 9 ή ξανα 11 που ειχε. αν εχεις τηλεφωνο σε αλλο δωματιο θελει φιλτρο.αν εχεις συναγερμο επισης θελει φιλτρο αν μπορει να κανει και τεστ σε κατανεμητη/χωνευτη θα ηταν ακομα καλυτερα ή να λυσει το κεντρικο πριζακι να απομονωσει το υπολοιπο σπιτι και να δει εκει.εκτος αν εχει ενα πριζακι μονο.το λεω διοτι πολλες φορες βλεπεις να ειναι συνδεδεμενα και τα αναπληρωματικα ζευγαρια και να χανει ταχυτητα απο εκει.αν και με το 6 margin θα ερθει αρκετα στα ισα του. επισης που και που κοιτα και για firmware update για το ρουτερ στο site της Hol ή γενικα αμα δεν σε νοιαζει να εχεις custom firmware και θες generic. Οντως παιδια ειχατε δικαιο τους τηλεφωνησα να αλλαξω το snr και οχι μονο μου το αλλαξαν με βοηθησαν αρκετα το κατεβασαμε στo 9 channel χωρις να μου πουν δε γινετε αμεσως και ανεβηκε αρκετα η ταχυτητα κοντα στα 2 mbps και μετα τους ζητησα να το βαλουν στο 6 channel και μου ειπαν οτι δεν υποστηριζε η περιοχη και οτι θα το κοιταξουν, εγω δεν εδωσα σημασια θεωρησα οτι το κανουν επιτιδες το αφησαμε εκει και με παιρνουν μετα απο 2 μερες τηλεφωνο με μια ευγενια πολυ ωραια και μου λενε οτι το κατεβασαν στο 6 channel και η ταχυτητα πηγα στα 15,630 mbps απλα τελεια ειληκρινα με βοηθησαν αρκετα και βλεπω οτι ειναι πολυ οκ μακαρι να συνεχισουν ετσι..... μακρια απο cyta πραγματικα..... εσεις ποιο router θα μου προτεινατε να αγορασω που ειναι καλυτερο απο αυτο? ενα φτηνο μην δωσω πολλα χρηματα? αν μπορειτε στειλτε μου? ευχαριστω
petranthe Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Όποιο router και να αγοράσεις θα είναι καλύτερο από το ΖΤΕ. Αλλά αν ο λόγος που θες να αλλάξεις router είναι να συγχρονίζεις ψηλότερα να μην αλλάξεις. Αν θέλεις κάποιο με καλύτερες δυνατότητες πες μέχρι πόσα δίνεις και τι ανάγκες έχεις και σου προτείνουμε.
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Οντως παιδια ειχατε δικαιο τους τηλεφωνησα να αλλαξω το snr και οχι μονο μου το αλλαξαν με βοηθησαν αρκετα το κατεβασαμε στo 9 channel χωρις να μου πουν δε γινετε αμεσως και ανεβηκε αρκετα η ταχυτητα κοντα στα 2 mbps και μετα τους ζητησα να το βαλουν στο 6 channel και μου ειπαν οτι δεν υποστηριζε η περιοχη και οτι θα το κοιταξουν, εγω δεν εδωσα σημασια θεωρησα οτι το κανουν επιτιδες το αφησαμε εκει και με παιρνουν μετα απο 2 μερες τηλεφωνο με μια ευγενια πολυ ωραια και μου λενε οτι το κατεβασαν στο 6 channel και η ταχυτητα πηγα στα 15,630 mbps απλα τελεια ειληκρινα με βοηθησαν αρκετα και βλεπω οτι ειναι πολυ οκ μακαρι να συνεχισουν ετσι..... μακρια απο cyta πραγματικα..... εσεις ποιο router θα μου προτεινατε να αγορασω που ειναι καλυτερο απο αυτο? ενα φτηνο μην δωσω πολλα χρηματα? αν μπορειτε στειλτε μου? ευχαριστω το δεν υποστηριζεται απο την περιοχη ειναι κομματακι ψεμματακι.να ελεγαν οτι δεν εχει περαστει σαν profile στο dslam θα ελεγα οκ.η δεν ηθελαν να το κανουν ή απλα το περασαν και για αυτο σε πηραν 2 μερες μετα.ή απλα ηθελαν να τσεκαρουν την γραμμη σου για αποσυνδεσεις για να δουν αν πρεπει να σε βαλουν σε 6 ή οχι margin. τωρα για το ρουτερ.οτιδηποτε παρεις θα ειναι καλυτερο απο το zte. για κατι φτηνο κοιτας σε tp link 8968,8970,8980. στην cyta το κακο ειναι οτι η τηλεφωνια ηταν και voip οποτε σε δεσμευει το ρουτερ που σου δινουν.και εκει βεβαια ζητας 6 margin γιατι default εχουν 9 νομιζω. Όποιο router και να αγοράσεις θα είναι καλύτερο από το ΖΤΕ. Αλλά αν ο λόγος που θες να αλλάξεις router είναι να συγχρονίζεις ψηλότερα να μην αλλάξεις. Αν θέλεις κάποιο με καλύτερες δυνατότητες πες μέχρι πόσα δίνεις και τι ανάγκες έχεις και σου προτείνουμε. γενικα ναι μπορει ενα αλλο ρουτερ να μην συγχρονισει παραπανω αλλα το zte εχει διαφορα θεματα με wireless με αποσυνδεσεις και παει λεγοντας
costgial Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 παιδιά εγώ έχω αυτά τα χαρακτηριστικά που φαίνονται στο παρακάτω συνημμένο, μπορώ να ζητήσω να μου το κάνουν 6αρι το SNR;
costgial Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 edit: πήρα τηλέφωνο τη vodafone και το παλικάρι με εξυπηρέτησε άψογα και μου το έβαλε να είναι 6αρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα